Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ладимир

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Мужской

Ладимир's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Ну дуже вже симпатично виглядає!!! Скажіть будь-ласка, чи верхні зрізи чимось обробляли?
  2. І Вам вдячний за увагу. Вибачаюсь, але не зовсім зрозумів запитання. ...Спочатку планував не обкладати цеглою, а "обшелювати досточками (120мм) в нахльост (20мм)" (В селі так один франтон собі зробив. Поктив яхтним лаком - виглядає - божественно!!! Але дуже морочно і довго, ще й підфарбовувати час від часу доведеться. І не так часто я там буваю. Тому решту стін і 2-й франтон вирішив там оббити сайдингом.) А тут жінка категорично проти сайдингу, і проти дерева на зовнішній стороні будинку. Мені теж хочеться "по-старинному": обкласти цеглою і забути про догляд за стінами. Отаке от...
  3. Дякую Вам за не байдужість до моєї теми. Мені так здається що брус з будь-яким поперечним перерізом крутитиме і вигинатиме. Я не спеціаліст, і можливо помиляюся... Якщо є якісь розміри стійкіші до цього явища... буду радий якщо поділитесь інформацією. З власного досвіду: Будував (ще не добудував) веранду в селі. Стіни робив з горизонтально розташованих дощок 80х160...250(наскільки дозволяла товщина колоди з яких їх випилювали на полорамі). Поки висохли, багато яких добряче повело і покрутило в "пропелер". В стіні ставив їх руба. Щілини стягував саморізами та викручував назад (спеціально звареною F-подібною приспособою) Коли передумав утеплювати дерево пінопластом (аби дереву гарно "дихалось") напиляв ще брусів 160х160. Їх покрутило-погнуло значно менше (мабуть за рахунок рівносторонності). При довжині 2300 (це висота веранди в якій я ставив їх вертикально) найширші щілини між ними були приблизно 1см. То не біда - паклю запихати буде легше. А всі огріхи вагонка прикриє з середини, а сайдинг з зовні. З "вигибонами-викрутасами" дерева доведеться змиритися, бо відмовитися від нього я не силах. До цегли руки не доходили, і вряд чи буде час і можливість освоїти професію "каменщика-укладчика", тому й турбують вище наведені запитання.
  4. Мрію-планую збудувати з дерев'яних брусів (200х200мм) в два шари: один вертикальний, другий горизонтальний скріплені між собою саморізами (12х300). Щілини між брусами планую запаклювати льоновою паклею. Загальна товщина дерев'яної (соснової) стіни складатиме 40см. Всередині планую вагонку. ...Дуже люблю дерево... у нього якась тепла енергетика ...тому й хочу обійтися без будь-яких інших теплоізоляційних матеріалів (пінопласт, мінвата з плівками...). З зовні планую обкласти цеглою, аби дерево було надійно захищене, і не думати про штукатуріння, фарбування... Хотів запитати у шановного товариства, може хто знає і підскаже: 1. Якою цеглою надійніше обкладати: клінкерною чи облицювальною? (доводилося бачити будинки з "порваним морозами" лицьовим шаром) 2. Яку відстань залишати від дерева до цегли? 3. Скільки і де (вгорі? внизу? стіни) і які за розміром залишати вентиляційні отвори? 4. Для того аби "прив'язати" цегляну кладку до дерев'яної стіни, мабуть, потрібно вставляти металеві перемички між ними?.. Скільки їх повинно бути на метрі квадратному стіни? 5. Колір, жінка хоче жовтуватий.
×
×
  • Створити...