Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vovan1111

Пользователи
  • Публікації

    86
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vovan1111

  1. vovan1111

    ТВШ3 продажа

    Скільки хочете за станок?
  2. Фасадна мабуть після того як кілька разів помию думаю буде вся стіна в плямах і потрібно буде знову перемальовувати. А як на рахунок акрилової емалі? Як вона себе поведе в неопалювальному приміщенні? Грунтовку можна церезітовську під масляні фарби?
  3. Добрий вечір. Порадьте будь-ласка чим покрасити свіжо поштукатурені стіни всередині гаража.Потрібно щоб потім можна було б стіни помити при потребі шваброю,тому що час від часу в гаражі буде проводитися покраска кованих виробів пульверизатором. Схиляюся до масляної фарби, але не знаю чи потрібно перед нанесенням пройтися якимось грунтом чи можна зразу наносити на стіну. Може є ще якийсь варіант? Порадьте будь-ласка.
  4. Добрий вечір.Шановні майстри підскажіть будь-ласка правильну пропорцію для штукатурки шлакоблока всередині гаража.Пісок привіз з кар'єру. Чи потрібно вапно і пластифікатор, чи замішувати просто цемент, пластифікатор і пісок. Після штукатурки планую стіни покрасити масляною фарбою. P/s. Штукатурити буду сам. Наперед дуже Вам вдячний.
  5. У моєму випадку качеля виступає якраз в ролі атракціону. Мої діти інколи так розкачують що пасувало би ще посунути сидіння вперед або підняти дах))) А змістити сидіння до заду немає ніякої проблеми, просто потрібно перекладину приварити в іншому місці. Думка ваша правильна,але то коли в хаті немає малих дітей яких завжди тягне на якісь подвиги))) Їм просто так сидіти і полегенько колисатися не цікаво.
  6. Дощ попадає зовсім трішки на сидіння і то якщо іде косий і з переду. Якщо змістити сидіння до заду тоді буде неможливо розколисати її на максимум. А у дощ на колисці ви і так сидіти не будете.
  7. Так що порадите зробити,щоб не опалювати пусте приміщення просто так????
  8. То що Ви вирішили?Заливати будите чи ні?В цьому будинку ніхто жити не буде тому мені полюбому потрібно щось зробити щоб не опалювати будинок просто так,бо з теперішніми цінами на газ це мягко кажучи-ДОРОГО.
  9. Перейшов жити у новий дім,а у тому що дотепер жив опалювати не збираюся.Система-котел Vailant,стальні радіатори,металопластикові труби.Підскажіть будь-ласка що можна залити в систему опалення щоб не замарзала,а саме головне щоб не нашкодило їй.Знайомий каже залити глюколь розведений водою 1:1,а я сумніваюся-дюмаю що може розїсти зєднання на трубах і сам котел.А злити повністю воду думаю також не варіант.
  10. Добрий вечір!!!Передайте краще волонтерам,а вони відправлять ці ліки в АТО думаю там вони потрібні.Дякую!!!
  11. Красив матовою краскою Дюфа потолок-результатом задоволений.Перед покраскою грунтував потолок Церезіт СТ 17 супер,потім кипятив воду і таким чином піднімав вологість у кімнаті.Красив 3 рази.Перед покраскою порадився з форумчанином Чуля і він все толково пояснив як красити за що йому спасибі!!!
  12. -це означає що мішалка на 130 літрів.Не лінуйтесь і перейдіть по ссилці там все описано,чи тільки я бачу ссилку,а інші ні???
  13. Добрий вечір.Взяв би листів 50-60 вологостійкого на потолок в гаражі,але мабуть доставка до Стрия вийде ще половину вартості.Якщо можна то дізнайтесь будь-ласка скільки вийде доставка,у нас також є Інтайм там дешевше ніж НП.Темі АП!!!
  14. Проблемно тому,що при різці болгаркою будуть сколи на плитці, а при різці плиткорізом-ні.
  15. Добавлено через 1 минуту Це на Львівщині у кожного такі ворота для того,щоб усяке російське падло боялось і не лізло туди куда їм не потрібно!!!!)))))))
  16. Ні цей номер коштує 130грн,а звичайний 10грн.)))))))))) П.С. А так номер як номер-нічого особливого!!!
  17. Також цікавить.Напишіть ціну.
  18. Потягне 100%.У мене на стройці коли заливали фундамент вимкнули в селі світло.Привіз генератор на 2.5 квт,підключили 2 мішалки Agrimotor-проблем не було. P/S.Мішалка на свої гроші супер,беріть не пошкодуєте,пишу з власного досвіду!!!
  19. А ще краще венеціанка:D:D:D Поштукатурте і не морочте собі голову. P/S. 50грн за штукатурку дорого,у нас беруть максимум 30грн.
  20. Дам за навігатор 350 грн.Якщо ні-то темі АП!!!
  21. Дякую.А на рахунок інших запитань можете дати відповідь?
  22. Доброго дня.Підскажіть будь-ласка як правильно зробити підлогу. 1)на скільки сантиметрів від стіни повинен стояти перший брус до якого кріпиться дошка? 2)яка відстань повинна бути між брусками,якщо дошка 35мм(паз-гребінь)? 3)який залишати зазор між підлогою та стіною? 4)чи правильно розложені на малюнку бруски? P.S.Розкажіть по можливості які ще є нюанси які потрібно знати при укладанні підлоги.
×
×
  • Створити...