Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vovan1111

Пользователи
  • Публікації

    86
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем vovan1111

  1. Фасадна мабуть після того як кілька разів помию думаю буде вся стіна в плямах і потрібно буде знову перемальовувати. А як на рахунок акрилової емалі? Як вона себе поведе в неопалювальному приміщенні?

    Грунтовку можна церезітовську під масляні фарби?

  2. Добрий вечір. Порадьте будь-ласка чим покрасити свіжо поштукатурені стіни всередині гаража.Потрібно щоб потім можна було б стіни помити при потребі шваброю,тому що час від часу в гаражі буде проводитися покраска кованих виробів пульверизатором. Схиляюся до масляної фарби, але не знаю чи потрібно перед нанесенням пройтися якимось грунтом чи можна зразу наносити на стіну. Може є ще якийсь варіант? Порадьте будь-ласка.
  3. Добрий вечір.Шановні майстри підскажіть будь-ласка правильну пропорцію для штукатурки шлакоблока всередині гаража.Пісок привіз з кар'єру. Чи потрібно вапно і пластифікатор, чи замішувати просто цемент, пластифікатор і пісок. Після штукатурки планую стіни покрасити масляною фарбою.

    P/s. Штукатурити буду сам. Наперед дуже Вам вдячний.

  4. У моєму випадку качеля виступає якраз в ролі атракціону. Мої діти інколи так розкачують що пасувало би ще посунути сидіння вперед або підняти дах))) А змістити сидіння до заду немає ніякої проблеми, просто потрібно перекладину приварити в іншому місці.

    Думка ваша правильна,але то коли в хаті немає малих дітей яких завжди тягне на якісь подвиги))) Їм просто так сидіти і полегенько колисатися не цікаво.

  5. Дощ попадає зовсім трішки на сидіння і то якщо іде косий і з переду. Якщо змістити сидіння до заду тоді буде неможливо розколисати її на максимум. А у дощ на колисці ви і так сидіти не будете.
  6. То що Ви вирішили?Заливати будите чи ні?В цьому будинку ніхто жити не буде тому мені полюбому потрібно щось зробити щоб не опалювати будинок просто так,бо з теперішніми цінами на газ це мягко кажучи-ДОРОГО.
  7. Перейшов жити у новий дім,а у тому що дотепер жив опалювати не збираюся.Система-котел Vailant,стальні радіатори,металопластикові труби.Підскажіть будь-ласка що можна залити в систему опалення щоб не замарзала,а саме головне щоб не нашкодило їй.Знайомий каже залити глюколь розведений водою 1:1,а я сумніваюся-дюмаю що може розїсти зєднання на трубах і сам котел.А злити повністю воду думаю також не варіант:unknown:.
  8. Красив матовою краскою Дюфа потолок-результатом задоволений.Перед покраскою грунтував потолок Церезіт СТ 17 супер,потім кипятив воду і таким чином піднімав вологість у кімнаті.Красив 3 рази.Перед покраскою порадився з форумчанином Чуля і він все толково пояснив як красити за що йому спасибі!!!:beer:
    • Лайк 1
  9. Добрий вечір.Взяв би листів 50-60 вологостійкого на потолок в гаражі,але мабуть доставка до Стрия вийде ще половину вартості.Якщо можна то дізнайтесь будь-ласка скільки вийде доставка,у нас також є Інтайм там дешевше ніж НП.Темі АП!!!
  10. Потягне 100%.У мене на стройці коли заливали фундамент вимкнули в селі світло.Привіз генератор на 2.5 квт,підключили 2 мішалки Agrimotor-проблем не було.

    P/S.Мішалка на свої гроші супер,беріть не пошкодуєте,пишу з власного досвіду!!!

    • Лайк 1
  11. Доброго дня.Підскажіть будь-ласка як правильно зробити підлогу.

    1)на скільки сантиметрів від стіни повинен стояти перший брус до якого кріпиться дошка?

    2)яка відстань повинна бути між брусками,якщо дошка 35мм(паз-гребінь)?

    3)який залишати зазор між підлогою та стіною?

    4)чи правильно розложені на малюнку бруски?

    P.S.Розкажіть по можливості які ще є нюанси які потрібно знати при укладанні підлоги.

    1029885918_.thumb.png.8cb72693472277e88cf2dee17323bd6e.png

×
×
  • Створити...