Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dabk

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dabk

  1. К ДАБК Я неимею никакого отношения, зарегистрировалась так наверное по крику души когда вводила мамин дом в эксплуатацию зимой когда инспекция неработала. Тогда футболили по всем кабинетам и зарегистрировавшись на форуме хотела рассказать всем. Вом и все! а заплатила за свой дом -очень рада что так быстро, наверное повезло.
  2. Вчера узаконила свой дом могу рассказать расценки звіт1000грн декларация 50грн м кв +штраф 850 грн и все через несколько дней получила
  3. В.Янукович застосував вето до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" РБК-Украина, 03.02.2011, Київ, 21:37 Президент України Віктор Янукович застосував право вето до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" і повернув його до Верховної Ради (ВР) України із своїми пропозиціями. Про це повідомляє прес-служба Президента України. Причинами для прийняття такого рішення стало наступне: по-перше, законом звужуються права громадян щодо можливості прийняття участі в обговоренні при плануванні і забудові території; по-друге, створюються можливості для втручання у виключну компетенцію органів місцевого самоврядування, у тому числі - по обмеженню компетенції сільських, селищних, міських рад щодо затвердження містобудівної документації, яка закріплена у Законі України "Про місцеве самоврядування в Україні"; по-третє, закон не передбачає достатньої відповідальності за негативні наслідки, спричинені допущеними порушеннями будівельних норм, стандартів і правил у процесі проектування, експертизі проектів та будівництві об'єктів містобудування. У своїх пропозиціях В.Янукович наполягає на обов'язковості врахування прав громадян, громад та місцевих рад під час підготовки містобудівної документації. Крім того, В.Янукович наголосив на необхідності встановлення у законі персоніфікованої відповідальності за негативні наслідки у разі порушення норм і правил, які регламентують діяльність у будівельній сфері. Оскільки питання спрощення дозвільних та погоджувальних процедур у будівництві є надзвичайно важливими для розвитку економіки України, В.Янукович наполягає на тому, щоб його пропозиції до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" були невідкладно розглянуті ВР України на наступному сесійному тижні. Нагадаємо, ВР України прийняла урядовий законопроект (№ 7418 від 02 грудня 2010 р.), що передбачає продовження до 1 січня 2013 р. можливості прийняття в експлуатацію самовільно зведених житлових будов (самобудів), побудованих до 31 грудня 2009 р., а також спрощення дозвільних процедур у будівництві. Раніше, 29 листопада 2010 р., на засіданні Кабінету міністрів України під головуванням прем'єр-міністра України Миколи Азарова, було схвалено проект закону України "Про регулювання містобудівної діяльності".
  4. С Нового года документы не принимают, и еще не будут принимать наверное месяц. Некоторые дулают задним числом если по срочному!
  5. В связи с изменением закона о вводе в эксплуатацию ГАСК будет работать через неделю. Каждый день присылают разъяснения в закону. Много нового. Так, что если надо ввести объект в эксплуатацию ОБРАЩАЙТЕСЬ.
×
×
  • Створити...