Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Miklelord

Пользователи
  • Публікації

    53
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Miklelord

  1. Ну ви звичайно передьоргуєте, блоки 50 см завтовшки. Але в принципі доволі схоже. І тут як раз прошу поради тих, хто такими справами займається професійно. Бо якщо слухати вас буквально - то вікна і двері в будинках робити не можна.
  2. Відновлю тему. Є котеджне містечко, кожен котедж 2 поверхи + велике подвальне приміщення. Тобто в подвальному приміщенні стіни суміжних котеджів з фундаментних блоків. Підлога першого поверху та перекриття - бетонні плити 6 м. Хочу зробити проєм в подвалі в такій стіні глуху нішу для сейфу, глибина 30 см, ширина 40 см, висота 25 см. Не передбачав якихось підсилень. Чи це є помилка?
  3. Шановні, прошу консультації для купівлі обладнання у вас же. Є будинок, заведено 3 фази і проводка зроблена з розбивкою по фазах. Хочу все заживити через гібрідний інвертор з акумом, і сонце хочу теж. Спочатку розглядав варіант 3 однофазних інверторів по 5 кВА зі спільним аккумом, але занадто ускладнено якось. Якщо 3-фазний Deye - то з урахуванням індукційної плити/пралки/сушки/кондерів треба не менше 12 кВт, вірно? Питання 1. Що розумно - один 3-фазний інвертор від 12 кВт чи 3 однофазних по 5 і чому? Питання 2. В межах 3-фазного номінал ділити на 3 і маю макс потужність на фазу, вірно? Тобто для 12-ки це не більше 4 квт? Мало якось... Питання 3. Перекос фаз - це проблема в побутовій системі? Дуже вдячний за відповіді.
  4. Вихідні дані: Є канальна система Midea (1 зовнішній блок на вулиці, 4 внутрішніх - на холодномму горищі), по одному внутрішньому блоку на кімнату. Внутрішні блоки і повітропроводи утеплені нормально, доробив сам після невдалого вибору "монтажників". Три внутрішніх блоки 7-ки, а один 9-ка, переконали знову ж таки монтажники тільки через панорамне вікно в спальні. Дарма погодився, але вже є. В кожній кімнаті забір та роздача через щилинні дифузори. Цільова температура - 23. Проблема: на одному з дифузорів роздачі (той, де кондиціонер 9-ка) - з боку кімнати утворюється конденсат. Дифузор алюміній 1000х100, продали монтажники, виробника не знаю. Точно утворюється на дифузорі, не з внутрянки. Без дифузора все ок, пробував. За зиму довелося перешпаклювати стелю, влітку почав вмикати кондери і знову все мокре. Фізика процесу зрозуміла. Дуже прошу поради - як вирішити проблему? Дуже вдячний наперед!
  5. Прошу поради де придбати, ніяк не можу знайти саме пластикову лиштву. Треба 1 комплект, колір - горіх, з відправкою в Хмельницький. Таку, як на фото у вкладенні. Дякую!
  6. я не можу. я його тільки вибираю. Але це масове явище, не конкретна модель. Нащо ділять потужність на 2 виходи і чому розетка 16А?
  7. Вопрос упал в историю, подниму. Прошу совета: во многих генераторах (инверторах в т.ч.) мощностью около 5 кВА - выход представлен двумя розетками по 16А. Мне нужно сделать подключение вводного автомата дома к генератору. Вопрос: для подключения мощного потребителя - те две розетки можно просто объединять? Или это разные цепи? Спасибо.
  8. Скажіть, а в генераторах +/- 4..5 кВА, де вихід у вигляді двох розеток по 16А - це два окремі виходи? Їх не можна об'єднувати?
  9. Шановні продавці, шукаю генератор дизельний, однофазний, 5 кВт достатньо. Для котеджу (холодильник + котел + індукція + пралка + освітлення). Запропонуйте варіант із наявного, будь ласка! Дякую.
  10. Разом з тим, отримав досвід як промивати лійку від кальцію: зняту лійку помістив в пакет для сміття і налив в неї (в саму лійку) розчин сульфамінової кислоти. Пропорцію не скажу, робив на око. Десь близько 2 ст. ложик на літр води. Пакет зав'язав і залишив на полу душової кабінки на ніч. Результат позитивний, потоки стали кращими. Не ідеально, але цілком прийнятно. Пошкоджень хрому немає. Можу радити використовувати цей спосіб. ПС. Прошу допомоги - закрити тему. Питання вичерпане.
  11. Хотів би підвести підсумок. Розібрав душ, пересвідчився, що винна саме лійка (трубки від стіни до лійки працювали вірно). Замінив кільце на під'єднанні лійки, яке розмежовує два режими, змастивши все. Проблема виправлена.
  12. Опишу киянам як виглядає життя в провінції Знайшов офіційного сервісмена. Викликав. Він прийшов, сказав що не знає можливих причин моєї проблеми, але може прочистити картридж. Картридж вийняв, провірив, сказав що зауважень не має, зібрав. При перевірці виявилось, що суттєво зменшився напор води, що майстер пояснив відкладеннями в каналах лійки і порадив стати під душ і ретельно пальцями ці відкладення розминати, після чого вони мають вимитись. На моє прохання промити лійку пояснив, що таким не займається. Взяв гроші і пішов. Ніякі розминання, ясна справа, не допомогли. Я самостійно розібрав SmartControl (найскладніше - вийняти картридж, там спец. ключ на 34 потрібен, але...). Знайшов, що майстер невірно зібрав модуль, вставивши картридж направляючим припливом мимо пазу корпуса, від чого він по глибині зайшов лише частково і поток був майже перекритий. Вставив нормально, зібрав, напор повернувся, користуюсь. Будь ласка, дайте посилання на сайті на ремкомплекти або інформацію про них. Я не можу половину сторінок з цього сайту відкрити, здається в них якісь проблеми? Це ж grohe.ua, вірно? Дуже дякую.
  13. Шановні, дуже потрібна порада того, хто розуміє що таке SmartControl і Rainshower. Вдячний наперед!
  14. Всім доброго дня. Маю таку дошову систему Grohe з вбудованим термостатом SmartControl та квадратною лійкою RainShower на 2 режими. Після 10 міс користування, при увімкненні внутрішньої частини душової лійки - із зовнішньої частини для тропічного душу починає капати вода (звісно, холодна), що некомфортно. Розумію, що треба міняти якийсь ущільнювач. Руки прямі, зроблю сам. Логіка підказує, що це ущільнення зверху, на під'єднанні лійки до корпусу в стіні, або в самій лійці - вірно? Підкажіть, чи є якісь фірмові ремкомплекти, щоб замовити завчасно? В нашому місті продукцію Grohe треба замовляти. Дуже дякую за допомогу.
  15. Прошу консультации специалиста по Ariston: есть котел Ariston clas one system 21 для работы с БКН. Пришел мастер на запуск и выкручивает руки - говорит, котел не может работать без БКН (а у меня только старт ремонта, хочу запустить котел только на отопление). Посмотрел инструкцию - не нашел действительно отключения режима ГВС. Прошу помощи - как нормально запустить котел? Про "примотать датчик к чему-то теплому" - прошу не предлагать.
  16. Нормальная надежная машина, вы просто не в теме. Продаю только потому, что удалось купить свою давнюю мечту - Range Rover. https://www.youtube.com/watch?v=0dbeTaKpdLs
  17. Продам свой автомобиль в уникальной комплектации. Другого такого не найти. 😉 Ссылка на продажу - ссылка. Цена - 8 000$. Официальный Ford Focus 3 Hatchback 2013 г. в. Пробег – 108 тыс. км. VIN WF0KXXGCBKDR80728 Производство – Германия, покупка у официального дилера в Украине, один владелец, гаражное хранение. Продажа от владельца, с обязательным переоформлением. Характеристики: • 1 л EcoBoost, механика 6 ст., максимальная комплектация для Украины • 125 л. с. • электрообогрев переднего и заднего стекол, подогрев передних сидений • электрозеркала с подогревом • электростеклоподъемники • оригинальные противотуманные фары Ford передние и задние • климат-контроль • система Start-Stop с завода • система ABS и ESP • электроусилитель руля • регулярно обслужена, исключительно на официальных СТО Ford, масло только Castrol • аккумулятор заменен в 09.2021 (Bosch) Установленные дополнительные опции (оригинальные Ford): • мультимедия Ford Sync3 (самая новая на сегодня, установлены последние прошивки), с 8” сенсорным монитором • полная приборная панель с ЖК-монитором – максимальная версия • круиз-контроль с ограничителем скорости • Bluetooth-подключение телефона (громкая связь, оригинальный потолочный микрофон) • проигрывание музыки с телефона через Bluetooth, управление музыкой на руле • работа с AndroidAuto и Apple CarPlay, навигация Google и Wase • штатная навигация Ford с последней версией карт • оригинальная GPS-антенна Ford на крыше авто • оригинальные парктроники Ford - передние и задние (10 шт) • параллельная автопарковка (!!!) • система контроля давления в шинах DDS • система помощи при трогании в горку Hill Assistant • автоматическое запирание дверей при трогании авто • полный блок управления светом, опция «скандинавский свет» • электрический отопитель салона ЭПВС Ford Focus • оригинальная камера заднего вида (!!!) • оригинальный спойлер Ford Focus ST • магнитола с качественным звучанием от Ford Focus ST, максимальная панель Sony • в августе 2021 – нанесена керамика на все авто и «антидождь» на стекла Зимняя резина Michelin. Авто люблю и им занимаюсь, продажа в связи с переходом в premium-сегмент. Описание.pdf
  18. Схема норм. Путевые листы сегодня не нужны. Не забудьте про ускоренную аммортизацию - ну и нужен постоянный документальный пробег соотетственно, затраты ГСМ в соответствии с нормами. Часто так делают, чтобы получить входящий НДС. С прибылью нужна более системная работа, вы ж не будете каждый месяц авто покупать. Налоговой все равно нужно доказывать, что не козел. Из нюансов - штрафы удут приходить на директора персонально, там надо в МРЭО закрепить авто за тем, кто ездит. Иначе постоянные пени, блокировка персональных счетов если не следить за этим.
  19. Конечно же, в ней есть микролифт. Я ж написав 50% від ціни магазину. Дорого??? Думаю, ні.
  20. Продам новую крышку для унитаза за 1500 грн. Вот такую: ссылка. Ошибся при покупке - взял не ту модель. Отправка до отделения НП за мой счет. О5О-367-85-7О.
  21. Олег, огромное спасибо вам за ламинат. Выглядит просто мега-здорово, я очень доволен! Теперь ищу плинтус под подсветку. Можете помочь?
  22. Все-таки хочу у вас приобрести ламинат. Нужно 70 кв примерно, 8 мм, с фаской 4V, светлый. Из того, что нравится по цвету у Кроно (в порядке убывания приоритета) - viopol.com.ua/krono_original/variostep_classic/khammervud_taymvon_k265/ viopol.com.ua/krono_original/variostep_classic/dub_sent_morris_8461/ viopol.com.ua/krono_original/floordreams_vario/dub_aspen_8630/ Меньше рыжего - лучше. В принципе, производитель не критичен. Очень хотелось бы, чтобы рисунок на досточках не повторялся часто (или так сегодня у всех?).
×
×
  • Створити...