Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Тарасун Роман

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Род занятий
    художник-декоратор
  • Пол
    Мужской

Тарасун Роман's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

13

Репутація

  1. dekamir.com.ua/ru_c01_prajs-list.html тількі ціни в них трохі змінились, звісно в більшу сторону. Замовляв в них, задоволений
  2. Не варто камін вписувати в оздоблення кухні, краще декоративною шткуатуркою.
  3. Телевізор в їдальні лишній. А так робота класна. Кріпити резетки та вимикачі до планок, треба буде продумати конструкцію, там де деревяшкі.
  4. Якщо є друзі чи родиччі в америці, попросіть їх нехай куплять та перешлють, можливо через OTTO, якщо не зраджує німецький онлайн магазин, в Україні є його представники.
  5. (ссылка устарела) якщо придивитись, на ціх гарні шнурочкі, в наших пласмасове намисто...
  6. Як на мене у Вас будинок більше схожий на шале, Приклад приведений Вами це фарферхова архітектура, воне не дуже підійде під Ваш будинок. Я рекомендую верх після цегли зробити білим, з колонами не заморочуйтесь.
  7. Логістіка на кухні проходить за такім маршрутом: 1 Прийшли з супермаркета (базару, магазину, чи приїхали від батьків з села) перше зустрічаємо холодильник. 2 Починаємо готувати, дістаємо з холодильника їжу, миємо, чистемо розморожуємо, тобто друге що маємо зустріти це мийка. 3 Все що приготували, починаємо смажити, варити, запікати. Газова поверхня та духовочна шафа. Дуже добре якщо між ними ще буде хочаб по метру столешні.
  8. Розробляю інтер"єр, в пропозиції такій камін
  9. В любому більш-менш пристойеому салоні, де шиють штори, можуть таке пошити. На них порізному говорять, хто римські штори, хто римські жалюзі. Але механізм бажає кращого.
  10. Якщо на візуалізації Ви хочете побачити свої меблі, то 500 грн це не та сума. Спрбую пояснити чому, підробляю візуалізатором для дизайнерів та архітекторів. 1 Вибрані Ваші меблі треба змоделити, зробити 3Д моделькі, це в кращому випадку день. 2 Треба день потратити з Вами на вибір текстилю на вікна, покривала на ліжко, оздоблювальні матеріали, елементи декору, світло ітд 3 Зробити гарну фотореалістичну картинку , в кращому випадку тратиться день. Загалом три дні, розділяємо 500грн на 3, 166грн в день, це без врахування витрат. Але якщо всетакі знайдете людину яка зробить за 500 грн візуалку, не здивуюсь якщо зявиться ще одна тема, "Покретикуйте дизайн спальни".
  11. Для роботи треба будуть плани поверхів і поспорт фасаду з висотами по відмітках, вікон, цоколя, даху. Якщо треба вписати в існуючий ландшафт, можна зробити фото ділянкі з різних ракурсів. Ціну якщо можна напишу в приват.
  12. Ви цілком вірно зауважили , дерев"яний брус квадратного перерізу.
  13. На рендер ру, підтримали цю їдею, render.ru/forum/persons.php Не розумію чому навіть такім промоушеном бояться про себе заявити.
  14. дуже проста конструкція. Перпендикулярно прикручуємо направляючі доски, потім з певним кроком прикручуємо до них планкі.
×
×
  • Створити...