Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Первооткрыватель

Пользователи
  • Публікації

    165
  • Зареєстрований

  • Відвідування

3 підписника

Персональная информация

  • Имя
    Людмила
  • Откуда
    Киев
  • Автомобиль
    nissan TIIDochka
  • Пол
    Женский

Первооткрыватель's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

210

Репутація

  1. Звертаю увагу членів кооперативу, що в період з 15.06.14 по 17.06.14 газовщики будуть проводити роботи по розриттю доріг по наступним вулицям: Паркова, Приозерна, Виноградна, Яблунівська . В зв"язку з цим проїзд по цим вулицям буде обмежений.
  2. Доброго дня, Антон! Думаю, якщо Ви будете заїжджати через пост 2, а не через свій окремий власний в"їзд, то у Вас буде можливість перевірити чи працює система заїзду на територію ЯС-1 по перепусткам). Буду вдячна і Вам і всім сусідам за повідомлення особисто мені по тел.067-44-555-84 або 050-383-63-63 в разі не виписки перепустки при заїзді на територію кооперативу. Дякую за допомогу в організації порядку на території нашої з Вами спільної землі.
  3. Доброго дня всім яблунівським садівникам ! Нагадую,на всяк випадок), що з 1 жовтня при виїзді за межі Києва потрібно вмикати фари ближнього (денного) світла, щоб не влипнути на штраф від 357 грн до 425 грн. ;)
  4. всіх яблунівських садоводів вітаю! Дорогу таки залатали аж до наших садів!!!
  5. З весни чекала коли відремонтують чи хоча-б залатають дорогу до Яблунівки. Чекала і надіялась...І ось чудо! Вчора вже залатали дорогу аж до зупинки в Леонівці!!! Залишилось зовсім чуть-чуть: від Леонівки до Яблунівки ;) Дякую нашому Автодору і Макарівській адміністрації, що не забули про нас )))))
  6. www.map.land.gov.ua/kadastrova-karta тут можна перевірити кадастрові номери своїх ділянок але в мене виникло багато запитань переглянувши цю карту...згідно цих даних кадастровий номер моєї ділянки перекрився іншим кадастровим номером... Можливо хтось зможе мені допомогти розібратись? В земельному Макарова - поки без пояснень...
  7. Доброго ранку всім яблунівцям-садоводам! На превеликий жаль дорожні роботи вчора закінчились латанням ямковитості до закритого повороту дороги від Музич до Новосілок та однієї великої латки в Новосілках . Все-таки надіюсь, що сьогодні роботи по латанню дороги будуть продовжені.
  8. Сьогодні була приємно вражена побаченим: дорожна служба почала ремонт дороги на ділянці від с. Музичи до кінця с. Новосілки. Дві бригади латають дорогу йдучи назустріч одна другій. Перша бригада латає дорогу від Музич в сторону Новосілок, а друга бригада в Новосілках працює. Появилась надія, що дорогу залатають і до Яблунівки. Залишається відкритим питанням коли залатають? Сьогодні ввечері побачу скільки зробили латок в напрямку наших любих Садів і завтра повідомлю.
  9. Предлагается усовершенствовать порядок разграничения земельных участков Председатель Госкомпредпринимательства Михаил Бродский согласовал проект приказа Минагрополитики «О внесении изменений в Инструкцию об установлении (возобновлении) границ земельных участков в натуре (на местности) и их закреплении межевыми знаками» Внесення змін до Інструкції дозволить привести документ у відповідність до Законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції господарської діяльності з проведення робіт із землеустрою та земле оціночних робіт» та «Про Державний земельний кадастр». Розробники пропонують встановити в Інструкції чітке поняття розробника землеустрою, визначене у статті 26 Закону України «Про землеустрій». Передбачається також затвердити три види межових знаків, їх форми та способи закріплення. У проекті прописано, що кожний межовий знак матиме номер з 14 символів, які розділяються між собою пунктиром за наступною структурою ХХХХ.ХХ-ХХХ-ХХХХХ. Перші шість символів визначають рік та місяць встановлення межових знаків; наступні три - номер кадастрового кварталу; останні п’ять – порядковий номер межового знаку відповідно до документації із землеустрою. Прогнозується, що з прийняттям проекту наказу буде удосконалено порядок встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення відповідними межовими знаками.
  10. В пятницу чудом прорвались из Киева , фактически по полю ползли перед Леоновкой...жесть. Ну, а обратно реально только во вторник с обеда почистили дороги от Мостыщ до Яблунивки, т.к. с Киева до Мостыщ дороги были уже прочищены. До вторника были в снежном плену... У нас в поселке тоже была проблема с чисткой дорог (из-за формы оплаты)...но в результате долгих переговоров - все ОК.
  11. а так было до последней чистки наших дорог от снега (эта же улица)[ATTACH]
  12. В зв"язку з тим, що дане питання стосується не тільки мене особисто , а всієї громади нашого кооперативу "Яблунівські сади-1" тому звертаюсь особисто до SPEC +: Шановний Сергій Анатолійович! Сьогодні Ви збираєте розширене правління кооперативу на якому будете обговорювати раніше викладені на форумі питання. Тому звертаюсь до ВАС та прошу розглянути питання яке озвучив на форумі "yurist" стосовно нелегітимності займаємої мною посади голови правління і відповідно ( я так це розцінюю) недовіри висказаної мені. Вважаю за необхідне терміново розглянути це питання керівним органом кооперативу і надати відповідь письмово на цьому ж форумі, щоб ДІЙСНО поставити крапку в даному питані. Я не вважаю, що мною громада кооперативу була введена в оману стосовно юридичного оформлення моїх документів в кооперативі. Вся інформація стосовно необхідних документів для реєстрації членом кооперативу була надана своєчасно і достовірно. На жаль особисто не маю можливості бути сьогодні присутньою на засіданні , тому прошу розглянути дане питання без мене. Дякую. Добавлено через 9 минут Для "yurist": я можу зрозуміти коли людей роздирає заздрість, ревність ...але ніколи не зрозумію коли "людина" скориставшись дружніми стосунками виносить на привселюдне прання чужу білизну... Добавлено через 58 секунд читай уважно пост № 1975
  13. предлагаю вспомнить притчу о мальчике который звал на помощь несколько раз в шутку, а когда действительно нужна была помощь - ему уже никто не поверил. Что говорить человеку ничего не понимающему в организации кооператива, но ужасно желающему нагадить всем и в частности? Люди , которые не хотят отдавать долги, ищут поводы даже не имея на то причин. У нас есть более важные общие вопросы которые нужно решать. Собака лает, караван идет! Всему свое время! Добавлено через 6 минут Прошу надати конкретні факти про вищезгадане. В противному випадку прийдеться просити привселюдно вибачення за наклеп.
×
×
  • Створити...