Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BLOKnet

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

BLOKnet's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

6

Репутація

  1. Підтримую. Якщо не має сталої суми,це краще рішення. По мірі поступання фінансів буде розвиватись будівництво, а немає можливості так і не винен нікому.Сам так будую. З почином!Бажаю успіху!
  2. Штробу 6х8 см зробити ручним інструментом дуже трудозатратно. Акумуляторні болгарки є. Зокрема бачив Макіту. Проте по ціні вона, під 115 диск, коштувала більше 3 тис. грн. Не знаю як зараз. Якщо пошукати дешевші марки,може постати питання з ресурсом акумуляторів. Взагалі,я б запитав в прокаті , Варіант з генератором ,на мій погляд, найбільш реальний. Може хтось порадить щось краще. Успіху!
  3. Згоден з Вами. Велика завантаженість суттєво вплинула на якість. Пару днів тому добирав блоки стоунлайт 150х200х600,так те ,що ширина посередині і по краях блоку відрізняється ,було видно ще на початку роботи.Ніби роздуті.
  4. В результаті будинок з цегли обійдеться значно дорожче.Час на роботу,кількість цементу,утеплення,внутрішня обробка. З газобетоном порівняно працювати одне задоволення. З власного досвіду,будуюсь також своїми силами по мірі можливості.
  5. Як варіант "Сенеж Огнебио Проф". Російський виробник.Витрата 300-600г на м2,в залежності від групи вогнезахисту. 25л в Епіцентрі коштує 370грн.
×
×
  • Створити...