Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ProElectro

Пользователи
  • Публікації

    172
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ProElectro

  1. [QUOTE=Energon;5330145]Якщо чесно, і блискавкозахист теж не 100% панацея. Блискавки така річь, що захиститись на всі 100% не можливо.[/QUOTE] Ти і тут ниєш) да шо ж такоє)
  2. ніні. Меш по повітрю то вже крайній варіант. Тільки по дротам і через контролер.
  3. Всіма руками ЗА. Кілька точок завжди краще, на відміну від одного "супур пупер потужного ротуреа\точки доступа"
  4. в мене по 3-4 об'єкта в місяць. В мене нема часу нянчитись з штукатурами або з людьми, які не цінують мою роботу і мій час. яку відповідальність за штукатрку? що за казки?
  5. ДШК має право на життя. Але, чесно, костильно виходить з ДШК, як не підходь) То кабеля торчать, то підрозетники втопились, то геометрія змінилась і підрозетники вже не на своїх місцях, то штукатури кабель видерли, то сверли підрозеьники після штукатруки і всеодно довби стіни, щоб завести кабеля. Дякую, наївся) Добавлено через 3 минуты Райдер дав збій, писали через недільку вже треба починати)
  6. кабель зачищається, і заводиться в підрозетник вже зачищений. GROSS
  7. Готовий виконати все під ключ з усіма плюшками. Мій райдер. 2 вільних паркомісця Теплий будинок з вікнами З готовою штукатуркою і правильною гемоетрією стін З проектом! (проект можу виготовтити згідно всіх ТЗ і побажань) Запропоную: Кілька варантів атоматизації Сигналізації Відеоспостереження Упправління вентиляції Опалення Резервування електропостачання і багато всього цікаво, що може прийти людині в голову з інженерної точки зору в 2020році (2021) Приступити зможу у березні. Я і є Ваш гуру, профі, ментор, з реальними клієнтами і відгуками)
  8. Приватність в тому сенсі, що не можна дістати фото з датчика коли вам завгодно, лише при тривозі і ніяк інакше. Взагалі підключати ір камеру в додаток аякс це чисто побалуватись або глянути онлайн, що відбуваєтья, архів глянути не вийже. Але це звісно зручніше робити з рідного додатку виробника камер.
  9. 1. Ставити REX 2. Якщо з аяксу то лише їх рідний вуличний датчик 3. камери DAHUA без проблем вяжуться на аякс, HIKVISION так само
  10. Ну я повторюсь) Дротові сигналки динозаври) Хоча Тірас робить гарні кроки в сторону зручності монтажу і налаштування. Але всеодно інколи без "танців з бубном" не обійтись.
  11. Які навантаження були? чому на 1,5 С16 стоїть? і чому ПВС?
×
×
  • Створити...