Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

захар 1977

Пользователи
  • Публікації

    6 745
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    6

Усі публікації користувача захар 1977

  1. У Львові майстри вже вимерли? Чи просто немає кого порадити відповідального?
  2. Можливо хтось порадить відповідальних майстрів покривельників для облаштування мансарди в багато квартирному будинку. На перед дякую.
  3. Официально на роботу оформился в этом году, на субсидию подал тоже только сейчас. Так с какой сумы мне будут считать доход с 2900 так как в прошлом году нигде официально не числился или с теперешней официальной зарплаты. Может кто-то ответить?
  4. Дякую за цікавий опис, чекаю на продовження.
  5. Чому в нас вічно дивляться на Європу тільки на тарифи та газифікувати чи ні? Може варто подивитися на компенсації на котли економні на утеплення? В решті решт на доходи.
  6. Ланос це 1,5 з тіпа опель двигун. Сенс 1,3 з мелітопоольським двигуном МЕМЗ.
  7. В Сенсі компенсаторів немає. Регулював, зазори були трохи збільшені. Головка в сенсі і так шумна, а зі збільшеними зазорами ще шумніша.
  8. Клапана в Ланосі не регулюються, гідрокомпенсатори. В самого на Сенсі стояло 150000, клапана регулював один раз.
  9. Сендвіч панелі. В батька так зроблено на балконі, вікна алюмінієва розсувна система.
  10. Просто я живу в старому місті і труби їдуть по під'їзду, на 9 поверхові щось уваги не звертав. Треба буде подивитися.
  11. Тоді і мене запишіть в адепти пустого місця.:D Пробував на трьох різних браузерах.
  12. Ще би якєсь планування та фасади і Вам би ціни не було.;)
  13. Підтримую на всі 300%. Малі перед рочком попали якраз в цей відділ де лежать дітки з раком крові, в нас був дуже понижений гемоглобін. Пролежали ми там тиждень, так я Вам скажу ці дітки такі життєрад і настільки позитивні, що нам всім треба в них повчитися. Може Костю на тиждень туди поставити волонтером, щоб він нарешті зрозумів цінність в цьому житті? А то всьо про бакси та про газ ниє.:D
  14. :D З такими історіями Костя ще більше в істеріку впаде. Згадає дерев'яні іграшки, бетонні підвіконники, 9 поверх і взагалі тяжке дитинство радянського хлопчика з файного міста Тернополя. Воно Вам потрібно ???!!!
  15. Це тількі мені під спойлером нічого не видно, чи іншим теж?
  16. Тоха неееа. Але Костя останнім часом ниє як він. Цікаво як би він почав нити якщо би в нього за спиною було ще троє неповнолітніх дітей?
  17. Зараз почне шо то йому не так і це не тут. Наша Галя балувана. Останнім часом він мені нагадує нашого Тоху. Костя закінчуй скиглити і вперед на форум шукати потенційних замовників, тим більше що тобі є що показати.
  18. Шо тут скажеш, монополія. Хоча що їм заваджало відрізати квартиру боржника? Для цього не потрібно доступ до квартири.
  19. Цікаво а на якій підставі і чому ніхто не подав в суд? Щось мало в це віриться.
  20. Хіба це привід ставити на собі хрест? Життя складається з білих та чорних полос. І як правило після чорної наступає біла полоса. Так, що не вішай ніс, зараз в крїні всім не легко. Прорвемося, де наша не пропадала.
×
×
  • Створити...