Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Виктория 1

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Виктория 1's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Здраствуйте! Молю о помощи)) Есть на руках стройпаспорт (с. Гореничи, Киево-Святош. р-на)-получила в прошлом году. Что и где получать дальше? Я так понимаю нужно повидомлення. Звонила знакомой, она говорит, что его получать в Боярке, Матросова,11. Что это вообще? Нигде на форумах не видела такого адреса, может это ошибка... И еще дом уже построен, но повидомл. не имею, могут ли за это дать штраф? Буду очень благодарна за ответы.
  2. Ну, дивлячись які. Акт робиться ще з середини літа. Бюрократія жахлива, всюди затримують( А у вас також новий акт? Не знаєте, чи довго ще чекати на такому етапі акта?
  3. Дуже дякую за інформацію!!! Проте в землевпорядній організації (яка виготовляє мій акт) пояснили, що спочатку акт передається на Чайки (там ставиться якась відмітка чи він реєструється чи підписується т.д.??), а потім на Я. Мудрого, де проходить останню реєстрацію. Там же потрібно шукати себе в списку і якщо знайшли, то забирати акт в прийомний день (Вт) на Я. Мудрого!! Я їздила на Чайки уже декілька раз, сказали, що акт готовий до передачі на Я. Мудрого, але уже напевне 3 тижні не можуть його передати Коли передадуть невідомо Після передачі, через тиждень-два можна буде знайти себе у списку на Я. Мудрого і забрати акт. Отак-от. Ждемс
  4. Підскажіть, готові держ. акти зараз видають на ПП Борщагівці? Як можна дізнатися, що акт можна забрати, крім візиту в ПП і пошуку себе в списку?
×
×
  • Створити...