Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Roman22

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Roman22's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. По законодавству він має право будуватись від межі на відстані 1метр.А Вам я пораджу позбутись ваших імперських замашок.Його замля - він будує по свому баченню.Головне щоб він зробив правильний відвід води з даху на свою ділянку.Хочите гарний вид-купляйте гектар-два...Або на місяць--ось там красивий вид!!!!
  2. Подібна проблема э в мене.Читайте нижче тему КОНФЛІКТ З СУСУСІДАМИ. У ваших сусідів самострой а для пожежників це буде гора будматеріалів.Головне тут від пожежників дозвіл.Мої пожежники хотіли в мене бабки на отримання дозволу.Я їм пояснив ситуацію і навіть трошки наїхав морально і все скоренько підписалось.Щоб будуватись на межі треба дозвіл від сусіда.Але оскільки земля неприватизована можите ставити на межі.Якщо сусід буде булькати то ВИ його настраште тим що при його приватизації землі йому з Вами прийдеться підписувати акт узгодження межі.Ось тоді Ви зможите його поставити на місце і він для Вас підпише все що ви йому скажите.А не то можите відвоювати метр від вашої ділянки.Хоча мені Вам порада: відступіть той метр від межі.
  3. Будинок звичайно що розширить свої межі але не до сусідів.Там як був 1м.до межі так і залишиться.До речі,хто знає норми щодо затінення ділянки.Після будівництва будинку сонце від моєї стіни буде сходити з пропилежного боку(Віповідно до обіду сусіди мене затіняють). Заходити сонце буде ввечері за мій будинок і буде затіняти їхню ділянку.
  4. Суть в тому що стіна в будинку по проекту від сусідів без жодного вікна.А остання пристройка 1,5метра від межі виросла після купівлі мною ділянки буквально за тиждень і то стоїть незакінчений одноповерховий шанхай і буде це ванна з туалетом без вікон з шлакоблоку а зверху має бути тераса що їм собакам дивитись на мої володіння.Реально від шанхаю до мого майбутнього будинку буде 2.5метра.Подавати на неї скарги бажання немає але як буде вставляти палки в колеса то буду на неї писати.Питання в іншому:на сківльки правомірні сусідські претензії?? PS Будівництво ще не розпочав.
  5. Добрий день всім форумчанам.Є цікаве питання.Придбав я земельну ділянку паралелепіпедної форми в м.Львові.На ділянці в метрі від межі з сусідами є старий будинок який я хочу реконструювати а по факту знести і побудувати на його місці новий.У нас так простіше по всім документам проводити руконструкцію.Документи є всі на землю і всі на будинок(вже переоформлені на мене).Зробили мені проєкт(4000грн).Наступним кроком стало погодження в 1-архітектурі(дадуть відповідь за місяць),2-сан-станції(вже дали добро)3-пожежники(дадуть відповідь завтра) І ОСЬ В ЧОМУ ПРОБЛЕМА.Сусіди проти.У них ділянка від тієї межі шириною приблизно 7 метрів .По документах(викопіювання з генплану міста) в них там 3 метра від межі є НП(нежитлове приміщення).А по факту набудовано купу всяких прибудов(найблища стоїть в метрі від моєї межі+зробили собі на тому метрі вигрібну яму!!!.)Земля в них НЕПРИВАТИЗОВАНА!!Документів в них ніяких на прибудову НЕМАЄ!!!Хіба мають вони прово з такими порушеннями мені вказувати де я маю будувати своє житло.Виручайте порадами бо надоїло іі посилати нах_____!!!
×
×
  • Створити...