Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

olexij

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

olexij's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Прочитав правда тільки пару повідомлень, повністю з цим згідний!!! Особливо згідний про повідомлення про монтажника і проектанта.
  2. хм... і в чому моя помилка???. Все написане взято з власного досвіду. Замовники задоволені по цей день і системи працюють нормально. Хіба може якось для когось я погано подав свою думку...?
  3. Капец, аж захотів зареєструватися щоб написати...)) Гравітаційна система це круто, і ніщо з цим не порівняється. Один великий мінус що потрібно нагріти більшу кількість води і все! "Теплий пол" робити потрібно якщо робиш для себе і щоб потім не "Цель одна - не "провтыкать"!:smile:" В гравітаційну систему можна і без всяких проблем монтувати опалення теплим полом тільки при умові якщо будуть радіатори опалення (хоть пару штук). При цьому можна використовувати сучасні матеріали ( металопластик, поліпропілен, мідь, сталь) і не обов'язково потрібні трубопроводи 50 діаметра. Котел саме краще підбирати під гравітаційні системи твердо паливного або газового напольного виду. Ну при великому бажанні можна і поставити газові навісні але потім буде залежність від електроенергії... А от з закритою системою опалення можна робить що хочеш! На рахунок теплого полу і армованої стяжки. По технології ніякої сітки чи ще чогось в такому роді не треба. Треба просто у бетон долити пластифікатор який при нагріванні бетону буде пластично розширюватись і не тріскатись. При умові що монтаж ТП буде правильно зроблений відносно контурів. Ну будуть конкретні питання пишіть.
×
×
  • Створити...