Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sergey44945

Пользователи
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

sergey44945's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

8

Репутація

  1. помогите определить уголь говорят что антрацит но есть сомнения.
  2. Меня в первую очередь интересует сам ТА насколько он себя оправдывает в такой связке ?
  3. Помогите советом по подключению ТА к котлу Виадрус 35 кв. Дом 2 этажа 210 кв.м 5см пенопласт керпич,окна однокамерные склопакети батареи алюминий. ТП 30 кв.м Отопление паланирую 70 процентов углем. Возник вопрос по ТА есть возможность заполучить эмкость на 2 куба. Вот по этой схеме хочу подключаться Помогите советом.
  4. Доброго дня, прошу допомоги з стабілізатором,лінія вкрай погана від 140в до 260в і основне що завжди світло миготить таке відчуття що хтось постійно працюе із сваркою. порадьте стаб який умівби справитись із перепадами а також із мерехтінням світла .
  5. Дозвольте мені втрутитися у вашу розмору ,всеж таки тема про бойлер косвенного нагріву ,який подружили з двухконтурним котлом. А на рахунок чи хватить води у бойлері доповідаю приймали 3 чоловіка ванну а потім користувались гідро боксом но гаряча вода не закінчилась,наскільки я розумію ці перепади компенсу котел стабільно тримаючи температуру на бойлері.
  6. Можливість рецеркуляції,а також безпроблемність з термостатичними змішувачами,ну і багато плюсів по комфорту з гвс порівняно з котлом.
  7. так котел Вайлант Т4. наскільки я розібрався то гвс котла діе так при включенні гарячої води котел гідравлічно переміщае трьохходовий клапан на малий контур а також механічно від трьохходового включаеться мікрик на (мозги котла) для включення прогріву до 80 градусів,Таким чином гаряча вода від котла просто відключена а мікрик задіяний тобто котел включаеться для нагріву гвс по великому контуру,де відповідно насос бойлера відберає його на себе. А насос самого котла працюе завжди ( тому як система котла гідравлічна і без насоса котел не запуститься)
  8. Діло тільки в ціні трьохходового от і все (насос узяв б.у 160грн.) При роботі нагріву будинку через бойлер немае церкуляції .(я так розумію що зворотній клапан створює опір, була ідея якщо опору буде мало то поставити 2 клапана відповідно опір зросте)
  9. Розкажу як я переробив свій двух контурний котел в одноконтурний з бойлером та преоритетом на гвс. велике прохання строго несудити. Почну з того що купивши бойлер косвеного нагріву і підключивши його першою точкою від котла я не досягнув бажаного результату, і стало питання як подружити котел з бойлером, перш завсе я купив термостат який ставлять на електро бойлера,дальше прикупив церкуляційний насос ,та електромагнітний пускач. Поекспериментувавши з котлом я знайшов мікрик який відповідае в переведення котла в режим нагріву гвс тобто до 80 градусів. Принцип дії такий ,при падінні температури термостат включаеться і в свою чергу включае церкуляційний насос а також електромагнітний пускач який в свою чергу замикае контакти мікрика на котлі який відповідно запускае котел на прогрів гвс,коли включаеться насос на бойлері котел починае працювати на 100 процентів на бойлер.Нагрів повністю холодного бойлера 200 літрів котлом 24 кіловата 20 хвилин підігрів 5 хвилин. Щераз прошу вибачення можливо незрозуміло обяснив але я не спеціаліст.
  10. У мене також була аналогічна пробллема з гвс котел двохконтурний . Переробка обійшлась разом із бойлером на 200 літрів приблизно десь 2600грн(нерахуючи роботу).Якщо інтересно виложу фото і схему.
  11. хочу вмонтувати в гідробокс ось таке чудо Kopf KG533 12D (ссылка на изображение устарела) Порадьте магазин де можна придбати такий або подібний з таким принципом монтажу.
  12. крани усі відкриті. я думаю що діло в підключені двадцяткою. Interso дав дільну відповідь про підключення трубою 25 но діло в муфті з лівою і правою різьбою (як мені сказали таких не існує)
  13. дякую усім хто допоміг і пробував направити на правильну дорогу підключив я це все чудо так. Но всеж таки думаю що правильне рішення це було б діагональне підключення. Якщо на руку то підключена батарея десь на процентів 15 холодніша,
×
×
  • Створити...