Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Den15

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Den15's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Дякую за відповідь, Прочитав порядок присвоєння адрес. Якщо говорити про будівництво на підставі БП, і якщо я правильно зрозумів порядок присвоєння адрес, то: - адреса об’єкту будівництва присвоюється в порядку, визначеному пунктами 11-13 цього Порядку, під час надання БП. - в п. 11-13 Порядку вказується, що: уповноважений орган з присвоєння адреси протягом 5 робочих днів з дня отримання документів, визначених ч.3 ст. 27 Закону “Про регулювання містобудівної діяльності” приймає рішення про присвоєння адреси об’єкту будівництва; Присвоєна відповідно до цього розділу адреса об’єкта будівництва вказується в БП. Тобто, виходить так, що: 1) особа яка бажає побудувати будинок подає до відділу архітектури пакет документів передбачений порядком з видачі БП. 2) протягом 5 роб.днів відділ архітектури приймає рішення про присвоєння адреси; 3) потім відділ архітектури видає людині БП, в якому вже вказано адресу. Вірно ?
  2. Доброго дня, У мене є земельна в садовому товаристві з цільовим призначенням "для колективного садівництва". (К-С район). Я подав документи для отримання будівельного паспорту для будівництва садового будинку. Наступним кроком (після отримання БП) буде подання повідомлення про початок будівництва. Чи потрібно в повідомленні про початок будівництва зазначати адресу ділянки ? Як бути якщо адреси ділянки нема, а є лише кадастровий номер та назва садового товариства ? Заздалегідь дякую за відповіді
  3. Писать бесполезно. А к ним обращаться за разъяснениями темболее. Писал и на Чайки и на область (ул. Серповая) ценными письмами. Их даже не получают. Всё возвращается назад "За закінченням терміну зберігання".;)
×
×
  • Створити...