Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ivop

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Ігор
  • Откуда
    Чернівці
  • Автомобиль
    Тігго Чері
  • Пол
    Мужской

ivop's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. По поводу ТА в бетонній стяжці. У моїх батьків в селі я реалізував це 5 років тому, до цих пір політ нормальний. Опалення електричний кабель, тариф 3х зонний, резерв пічка на дровах в великі морози. Подробиці якщо потрібні - запитуйте.
  2. Питання по КСИЛОЛУ - чим його можна замінити? щось в наших краях про нього деякі навіть не чули, "що це" - їхня відповідь
  3. А що Гіперсіл можна поверх ґрунтовки? Я вважав він іде перший. Ще одне запитання - Краскораспылитель Фиолент КР1-260 Краскопульт Sturm SG9610 або щось подібне можна застосовувати з Гіпердесмо? kokosy.com.ua/category/kraskopulty/ і (ссылка устарела) про них є.
  4. Propeller, Прошу поради www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1120271&postcount=759
  5. Забув сказати, покривати десмо буду тепер по бетонній стяжці.
  6. Цитата: Сообщение от Propeller Будете крыть по плитке? Без демонтажа? Сообщение от Ivop Так, підремонтуємо де треба і сподіваюсь "заГіпердесмити"... ... підремонтуємо "вилилось" в повний демонтаж до бетонної стяжки, збереглась вона на 5 з "-". Замазали виїмки Церезітом і постало питання Propellerу з ґрунтом - Цитата: "По слоям. 1. Грунт - Микросилер. Расход = 0,15 кг на 1 м кв или 5 кг на террасу." - чи залишати цей грунт? - і які витрати?
  7. Знаю пару чоловік, що займаються перлітом, але ціни оГоГо .Сам замовив собі в Броварах 12 кубів + доставка, вийшло дешевше ніж на місці брати. Дай координати - скину інформацію, якщо бажаєш.
  8. Я погоджуюсь з Вами по матеріалам, а як їх придбати? + думаю гіперсіла взяти пару ковбасок.
  9. Так, підремонтуємо де треба і сподіваюсь "заГіпердесмити" . До речі, плитка "Грейс" чи "Грес" керамограніт без глянцю.
  10. І що можете порекомендувати в моєму випадку? Моя тераса без парапету, з трьох сторін балясини та крапельник.
  11. Спокусився на його параметри: ціна, довговічність та міцність "Относительное удлинение при 23 0С % DIN 52455 / ASTM D 412 > 1000" але колір не "гуд", а що можливо в таку ж ціну, а головне довговічність, застосувати?
  12. Ціна Тешки трохи кусюча, а "шукаю дешевий варіант гідроізоляції", мається на увазі - один раз зробив і забув. Плитку клали якраз для гідроізоляції, а вже потім для естетики (ну не знали ми 5 років тому про Гіпердесмо). Практика показала, кількість виходів на терасу для релаксу дорівнює приблизно 3,5 в рік і ще зо 3 рази за зиму сніг скинути "бо тече зараза", а батькам за 70 ось і треба щось робити!
  13. Перечитав всю тему і не тільки і не знайшов - HYPERDESMO PB-2K можна покривати кольоровим HYPERDESMO чи чимось ще (білим, сірим)? У батьків в селі біля хати прибудова з пласким дахом 3,5 на 9 метрів під плиткою керамічною, ось шукаю дешевий варіант гідроізоляції - бо тече зараза.
×
×
  • Створити...