Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Fredy314

Пользователи
  • Публікації

    17
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Fredy314

  • День народження 9 липня

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Fredy314's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

3

Репутація

  1. Похоже верхнее давление зависит только от насоса. Автоматика выключается только когда насос уже накачал свой максимум. У меня это вообще 10 атмосфер. А в инструкции к изи прес написано только что его встроенная колба выдерживает до 40 атмосфер. Пока придумал два варианта: заменить насос на не такой сильный и поставить дополнительно реле давления чтобы выключалось на нужном.
  2. 48 місць взяв з запасом, щитки на більше для простого приватного будинку вважаю надлишковими, якщо не потрібні функції надрозумного будинку то багато зайвого. за потреби буду обьеднувати меньш важливі точки на один автомат, щоб вистачило. Я приблизно вже проєктував ще до початку будівництва, і вношу правки час від часу з новою інформацією. Автомат на розетки один на кімнату, на всі розетки в кімнаті. Посудомийка планується, окрему лінію буду закладати, добре що нагадали, зараз запишу. Так цей блок потрібно розбити я уже зрозумів.
  3. Вхідні умови 1. Одна фаза 2. Помістити все в 48 місць коробу (Уже купив Хагер) 3. Окремо світло і розетки розділені по кімнатам 4. Резервована лінія (додатковий вхід від ДБЖ чи генератора) при зникненні єлектрики перевикати освітлення і кілька важливих розеток (холодильник, насос котла) на резервну лінію. 5. Центральний вимикач - Вимкнути все освітлення і всі розетки крім резервованих, однією кнопкою біля вихідних дверей. Приблизну схему я накидав (але без центрального вимикача, коли робив забув про нього зараз думаю як додати) Щит і ввід біля вхідних дверей. Кімнати -1-й поверх Тамбур,Кухня-Вітальня,Гостьова, Коридор із сходами, Котельня, Ванна, Туалет 2-й поверх - малий коридорчик, Санвузол, дві спальні і дві кімнати. + Світло на балконі і перед вхідними дверима.
  4. Всім дякую за відповіді. Вирішили з дружиною робити пряму кухню вздовж однієї стіни 3.60. І ставити стіл з барною стійкою уже за люком. Без острова
  5. Добрий день. Так вийшло, що спочатку проектував кухню під кутову. а потім передумав і вирішив, що з островом з варильною панеллю буде симпатичніше. Але виникає невелика складність Люк у погрібок виявляється саме під кухонним островом. і треба буде або відсовувати острів, або згинатися, щоб туди залізти або придумати якусь відкидну стільницю, щоб зручно було входити. а в стільниці буде варильна поверхня. або відкидати солешницю цілком разом з нею. або розділити стільницю, щоб відкидалася половинка яка над люком. Радий почути думку та пропозиції від учасників форуму
  6. Мыть точно так-же как моют обычные унитазы. Поверхность можно покрыть акриловым лаком или епоксидным клеем, как делают для кухонных столешниц. Хочу спробувати, можливо на зменшеній версії. Заводські вироби якось-же роблять з кераміки, там теж має бути якась форма. її хотілось було-б побачити в дії. Якраз вода не саме критичне, а от складна форма це "складно"
  7. Видел много видео по изготовлению столешниц и раковин, на кухню и в санузел из бетона, даже ванную из бетона видел, но ничего про изготовление унитазов. Форма у него конечно значительно сложне но отлить из бетона думаю всетаки возможно. Если уже делать слолешницу на кужню и раковину в санузел из бетона то можно вообще все сделать из бетона. Если найти подробные чертежи можно сделать форму из силикона или еще чегонибуть, что можно будет удалить изнутри готового изделия. Или заливать частями и потом соединить жидким бетоном в одно целое. Есть у кого-то чертежи стильного унитаза? или может еще какунибудь информацию по заливке изделий с такой сложной формой?
  8. не зовсім зрозумів що ви пропонуєте. Коробка і центральна несуча стіна вже стоять, їх не перепланувати. і з кухнею мені все подобається вставив загальний план просто щоб показати коридор куди с ванної двері виходять.
  9. Зараз по проєкту весь поверх виглядатиме ось так
  10. Вкоротити ванну на цей коридорчик?, а поруч котельня її теж вкоротити? тоді розшириться невикористовувана площа коридору куди з ванни і котельні виходять двері зараз
  11. Мені він теж не дуже подобається, але дружина каже що норм, то напевно так і робитиму.
  12. Жене понравилась вот такая планировка. когда отдельная комнатка под туалет и вот так это будет выглядеть в 3Д (крезал стены до 1м чтобы все видеть
  13. справа и вверху окно. двери слева. про два помещения я писал что санузел снизу, второе помещение котельная
×
×
  • Створити...