Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

pi-lot

Пользователи
  • Публікації

    223
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача pi-lot

  1. на вкус і цвет, дуракам закон нє пісан, сказав кіт облизуючи хвіст 🥵
  2. Чому не для всіх? Це якраз не лірика, а філософія життя! Лінивство гріх - ТАК, але захланність, азарт, ненажерливість не менший гріх.
  3. Доброго дня. Будем починати будову у НовихПетрівцях. Зорінтуйте по ціні та виробнику : Бетон В15 - 56,81м3 і марки В30 з високою пластичністю - 19,47м3 та Піноблок поміцніший на перший поверх - 67,68м3, та меншої марки на другий поверх - 73,08м3
  4. Уклон особливо південний та коли центральна дорога нижче будинку дуже позитивний момент. Але небільше 2до10м
  5. Дизайн делаем совместными усилиями с инвесторами , объект для реконструкции
  6. Була колись пісня """ не сип мне соль на рану!""" , але висоцький володимир семенович - - - співав """ НЕТ НАДО СЬІПАТЬ соль на раннЬІ чтоб не забЬІли ка они болят"""" бо з ВАШОЮ філософією жадність фраєра погубитТть, і хочите ВИ не залотої рибки і хрустальниХхХ хХхоромів , а горячої соленої ропи МАЛИНОВОГО кольору(бо артеріальна кров не червона як венозна!!!) і тому парапор не чорно червонийЙй , а МАЛИНОВО - ЧОРНИЙ :-x
  7. ескюзмі СЕР забув Клаву ПеРеКлЮчИтИ, але думаю до ВАСсс хочаби як до ЖИРАФіВ хоч на третій день до линув гул(ехо)(луна) моєї ДУМКИ. наперед дякую за розуміння ; - )))
  8. Гальмування - теж прискорення , але з відємним знаком (укр) Торможениiїє тоже ускореніNиэє только с ОоОтріцательньім знакКкомМм ! ! ! (руссс.) ;)
  9. квартирка бодай однокымнатна у мысты не зашкоди щоб було де переночувати на всякий пожарний, але жити у селы
  10. ]їдьте їдьте тут ітак як для аграрної країни перенаселення, освоюйте ласвегас сахару юар, будуйте перусники не у КИЙОВіІ на подолі чи бесерабці а в тундрі чи напів пустелях, навіть їдьте до марсіка(дзідзьового)
  11. що добре моїм батькам, та дітям то добреі мені! а я бендерівсяка егоїстична тітуШКА
  12. коли ви заасФвальтуєте останій клаптик чорнозему, коли на останій зелний листок впаде остання кислотна капля роси --- тоді ВЫ зрозумієте сіль життя,,, аЛе вже буде повсім!!! (стара антлантидо-антично-центаврівська народна м-м-мудрість{басня}) [...а мен1 як соловю байка...]
  13. так так !!! і зроблять ВАМ пандус на енниЙ поверх, бо в селі за вісімдесять є різниця чи дві-три сходини, чи вісім-десять а квартири в центрі здають під магазини, хостели, та офіси.
×
×
  • Створити...