Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Petrivos

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Petrivos's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Шановні форумчани, планую стелю другого поверху утеплювати мінватою Rockwool Multirock 2x100мм, а горище, задумуюся чи є потреба утеплювати (див.рис)? Прошу знавців висловити свою думку за чи проти. Наперед дякую.
  2. Доброго дня. Стикнувся із ситуацією і шукаю відповідей... Земельна ділянка із будинком на ній записана на батька. Хочу здійснити розподіл ділянки і записати частину ділянки на себе для майбутнього будівництва свого будинку, а частина із існуючим будинком залишиться на батькові. Підкажіть, які є варіанти розподілу ділянки? Яка процедура? Чи можливо будувати новий будинок на ділянці записаній на батька, а право власності на новобуд оформляти на себе?
  3. Доброго дня чи вечора. Стикнувся із ситуацією і шукаю відповідей... Земельна ділянка із будинком на ній записана на батька. Хочу здійснити розподіл ділянки і записати частину ділянки на себе для майбутнього будівництва дому, а частина із існуючим будинком залишиться на батькові. Підкажіть, які є варінти розподілу ділянки? Чи можливо будувати новий будинок на ділянці записаній на батька, а право власності на новобуд оформляти на себе? Наперед дякую!
  4. Буду еще пробовать по-любовном все решить. А если штраф ... то о каких суммах идет речь? Эти штрафы будут постоянные или разовый?
  5. Друзья, прошу вашей подсказки і помощи! Ситуация следующая: к дому делаю пристройку (вырыли фундамент). Вместе с пристройкой расстояние до дома соседей составляет 4,5 м. Соседи кипишують, ссылаются на нормы (расстояние 6 м), инстанции...суд... Не знаю, что делать в этой ситуации, засыпать или продолжать возводить задуманное? Можно как-то схитрить? Буду благодарен за ваши советы!!!
×
×
  • Створити...