Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

chamar

Пользователи
  • Публікації

    66
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача chamar

  1. Дякую за пораду, але тут трохи інша ситуація. Котика підібрала дівчина (чи дівчата) на автомобілі. Номера авто ніхто не запам"ятав....
  2. У ФБ повідомлення вже є, дякую!
  3. Доброго дня шановні форумчани! Прохання допомогти знайти котика моїй колезі. Можливо хтось бачив. Дякую! Ось текст повідомлення та контакти: Киев Вознаграждение 700гр! Помогите найти упавшего c балкона черного кота (с белой грудкой) в четверг 27 июля вечером во время сильного ветра перед дождем - пожалуйста отзовитесь. Меня не было дома в тот момент. Я хозяйка животного и очень переживаю. Кот очень сладкий и очент привязан к нам.Надеюсь что ему помогли. Обзваниваю клиники и опрашиваю всех возможных свидетелей. Кот чипованный в клинике на Волынской. Мой телефон Елена 506 - Показати номер - . По словам свидетелей девушка с пейджиком увезла к больницу и была вроде на белой машине может Нисане Nissan Жук рядом или на ул. Пирогова. Пожалуйста отзовитесь кто что то слышал. Очень больно его потерять. Спасибо что помогли- но пжста дайте знать что с котом. Семья очень его любит. Вознаграждение. www.olx.ua/uk/obyavlenie/sos-chernyy-kot-upal-s-balkona-ul-hmelnitskogo-27-07-uvezli-v-bolnits-IDtXkIq.html#fcdb288296;promoted
  4. chamar

    Куры

    В Ірпені продають курей на базарі, зазвичай в суботу та неділю. Базар там один. циплят на разі не знаю чи продають, ще холодно. За циплят я знаю, так як був у родича на фермі, і бачив його посадку, будуть Голошиї кури.
  5. chamar

    Куры

    молодняк, це місячні циплята, можливо менше по 90 це мунулорічні кури, зараз їм десь 6-7 місяців, які вже будуть або несуться.
  6. chamar

    Куры

    в Ірпені, Ломан Браун теж по 90грн, ціни жах. На молодняк цін поки немає, очікуються ближче до квітня.
  7. chamar

    Куры

    я можу помилятись, але качок на жердинах, як у Вас на фото, тримати не вийде. Їм потрібий суцільна підлога, на підстилці, думаю, що сітка теж не варіант...
  8. chamar

    Куры

    якщо ви збираєтесь тримати курей, то нахил Вам завсім не потрібний. Враховуючи який від курей залишається послі, то у Вас на вийде його направляти у водовідвід, це Вам не кролики.. Вам підійде щось на зразок такого: agrovektor.com/uploads/gallery/14249/product/748071-1.jpg
  9. chamar

    Куры

    незалежно від того, на яких батареях у Вас будуть жити кури, мити підлогу у Вас не вийде. Як правильно Вам підказують, якщо вони у Вас в приміщенні, буде пліснява, грибок та інше. Під кожну батарею Вам краще буде встановити металеві лотки, які Ви зможете легко виймати і вичищати.
  10. chamar

    Куры

    ок, домовились всім відпишусь
  11. chamar

    Куры

    Минулого робу купував собі Тетру та Ломан-браун, результатом задоволений. також тримали близько 60шт. підрощених бройлерів, правда в клітках. Як тільки темпереатура піде в + відпишусь Вам про ціни на курей, що будуть цього року. В мене родич має свою ферму, завжди в нього беру курей та качок.
  12. chamar

    Куры

    Підкажіть будь-ласка, в кого як з несучістю яєць? Останні 2 тажні кури зовсім перестали нестись. Основна маса курей 2-го річні. Чи є варіант, що вони своє вже відпрацювати?
  13. Посему : если разрызена голова то это ласка. І як боротись з даним шкідником? Можливо капкан поставити??? Яку тоді приманку класти??? Може хтось подібне практикував??
  14. Вчора ввечері у батьків чупакабра (або якась інша сволочь) поклала 7 курей, при огляді видно сліди укусів на голові і схоже що тушки обезкровлені. Все відбулося в 19:00-20:00. Кури були страшенно перелякані і були по куткам загону, відмовлялись заходити назад в свій сарай. Були вимушені переселяти всіх курей, що залишились в інше приміщення...
  15. chamar

    Своя коптильня

    пробував коплтити бедра та крила, результатом задоволений. Більше сподобалось, коли вже після копчення проварити курицю в гарячій воді 20-30 хвилин. Виходить варено-копчена курка.
  16. chamar

    Своя коптильня

    спасибі за пораду.
  17. chamar

    Своя коптильня

    поділіться, будь-ласка, рецептом маринаду для курятини. скільки маринуєте рибу і які спеції додаєте?
  18. chamar

    Своя коптильня

    дякую за пораду, буду пробувати.
  19. chamar

    Своя коптильня

    я перед копченням близько години підвішую в марлі продукт для провітрення на вулиці, в затінку, де гарний протяг. Підкажіть, будь-ласка, рецепт маринаду курятини і скільки часу тримати в маринаді? дякую.
  20. chamar

    Своя коптильня

    Скыльки коптите по часу? В мене сало коптиться близько 2 - 2,5 годин.
  21. chamar

    Своя коптильня

    Ось такий результат мого копчення сала. Підкажіть, будь-ласка хороший рецепт маринаду курятини. Планую коптити гомілки, крила, бедра.
  22. в соседней теме такой же порошок по 220грн. за 10кг... www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=187860
  23. майже на всіх. там де є оренда, є і самі причепи. Є точно на кільцевій, біля ринку, в Ірпені.
  24. Щось дороговато.... На АЗС КЛО аренда причепів 200грн/доба, застава не потрібна
  25. Сойка, дайте пожалуйста координаты где покупали порошок по даной цене? Можна в личку. Спасибо.
×
×
  • Створити...