Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

moralist

Пользователи
  • Публікації

    127
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача moralist

  1. Що сказати просто хам. Печаль. І я вам не дядько і не мелю. До того ж, старший за вас на порядок. На форумі залишуся, на відміну від рт вас ображати не буду. Читайте мануали
  2. Корона, точно впаде у вас! Карту куди переслати коштувати на перемогу, перешлю! Смішні ви. Навіть не розумієте як лагодити інвертор і укладати договори. Менеджер середньої ланки. НУ НУ.
  3. Я на сервісі працюю та збираю інфу для ремонту. Мені цікаві усі думки. Тільки не хамські. Ще раз, Dneprstab, ображає. І ще раз мені не треба розповідати, що робити. Скільки вам казати, що я відповів на конкретний лист Олександр1963!
  4. Я не прошу у вас упізнати елемент. Мій пост ставився до Олександр1963. А комент від Dneprstab, я вважаю не просто не доречним, але й образливим. По платі не буду цитувати листування. Всім добрий час доби!
  5. Дякую за інфу. Зі свого боку, якщо знайду можливість ремонту чи заміни плати, повідомлю.
  6. А чи є якісь реальні обґрунтування того, що я скиглю? Тут ви повинні вдарити себе по потилиці, як модератор. Щоб когось звинувачувати, треба мати на це докази, а не просто на комусь злити своє обурення просто тому, що я чимось не подобаюся. Майданчик створений для спілкування та обміну інформацією.
  7. Запитання було не до вас, до "Александр1963". Ваша думка мені до лампочки. Це не профільний форум.
  8. Вибачте, але ваші коменти нема про що. Самі поцікавились деталізацією. У чому є притензія? Мене цікавить плата синусу. Розписав, що саме на ній здохло.
  9. Звісно впевнений. На платі здохло: ID7S625/D2210/B1L4KSE - звір на якого немає інформації. Ослик не виявив жодних сигналів😂
  10. Доброго времени суток! Если у вас получится найти данную плату или микросхему, то буду очень признателен за информацию где можно приобрести. Мне необходима точно такая.
  11. Тяжело почитать полностью п.п. 3 powercom.ua/site/userfiles/instrukcii/instrukciya-polzovatelya-ibp-powercom-bnt-1000-3000.pdf
  12. Ну мне необходимо яйцо, которым я выкатую вашу проблему. Не обижайтесь, но в этом мире все как то так:)
  13. Необхідно добре прочитати мануал. Там є пункт, що необхідно утримувати кнопку кілька хвилин. Тоді він увійде потрібний вам режим. Я звичайно так само можу погуглити, думаю вам це буде цікавіше!
  14. Ну во первых это не процессор, а формирователь чистой синусоиды с фиксированной частотой 50 Гц (SPWM — Single-phase pure sine wave inverter ASIC). www.lz2gl.com/data/power-inverter-3kw/eg8010_datasheet_en.pdf Аналога по полной замене нет, однако продается китайская платка с EG8010 называется EGS002 стоит всего 10$. Так что если мосфеты IRF840, скорее такие, живы то смотреть осликом что микра или плата дает на выходе.
  15. Я часто зустрічав синус на спеціальних мікросхемах або за принципом підсилювачів клас "А". Навіть багато на ТЛ494
×
×
  • Створити...