Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sveta1900

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

sveta1900's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Здравствуйте всем. Кто обращался в вышеуказанную организацию в последнее время, какие цены у них сейчас, интересует разработка проекта землеустройства под отведение земельного участка в васильковском районе.
  2. Необходимо пробить скважину, приблизительно 62-64 м (у соседей этот метраж). Интересуют организации с заключением договора и выдачей паспорта.
  3. В сельсовете выдано решение - "О предоставлении разрешения на разработку проекта землеустройства относительно отвода земельного участка". Там же к Решению подкололи визитку коммерческого ТОВ для разработки проекта и прочих земельных услуг. Цены отнюдь недешевые. Может есть какие другие варианты ? У кого получилось сделать это самостоятельно без обращения к частникам ? Заранее благодарю за ответы.
  4. Нужен щебень - с Большая Бугаевка (Васильковский район, Киевской обл.) 10 тонн. Цены, пожалуйста, сразу с доставкой. Заранее благодарю за ответы.
  5. Все не было времени написать, забрала еще неделю назад готовые документы, благодаря горячей линии.
  6. Ой, я такое нашла - (ссылочка-http://www.dazru.gov.ua/terra/control/uk/publish/article?art_id=128841&cat_id=128837) Шановні власники земельних паїв, представники сільгосппідприємств, землевпорядної служби, науковці та громадські діячі! З вересня 2011 року Держземагентство України розгорнуло цілеспрямовану кампанію з ліквідації затримок видачі державних актів на право власності на земельну ділянку. На сьогодні усі обласні управління Держкомзему, окрім Київської області, відзвітували про стовідсоткове погашення заборгованості. За кілька місяців видано понад 220 тисяч заборгованих актів, на які громадяни чекали роками. Однак про повну ліквідацію затримок говорити рано. Звернення громадян, скарги є індикатором того, що чиновники так і не дійшли до кожної людини. Голова Держземагентства України Сергій Тимченко висловлює занепокоєння, що громадяни, які мають проблеми з отриманням свого законного акта, досі не можуть швидко вирішити ці нагальні питання. Для того, щоб раз і назавжди вирішити цю проблему і дійти до абсолютної ліквідації черг позбутися цього ганебного явища - затримок з видачею актів, 22 листопада було підписано спільний наказ Держземагентства України і Громадської ради про створення Комісії громадського контролю за видачею державних актів. Держземагентство звертається до громадських організацій та засобів масової інформації з пропозицією взяти участь у роботі Комісії та допомогти виявити випадки затягування з видачею актів. Сергій Тимченко переконаний, що лише з допомогою громадськості можна дійти до кожної людини і ліквідувати заборгованість фактично, а не на папері. Комісія громадського контролю засідатиме щотижнево і так само щотижнево особисто Голова Держземагентства буде звітувати щодо вирішення кожного проблемного випадку. Засідання Комісії проводитимуться доти, поки не залишиться жодного заборгованого акта. У рамках роботи Комісії запущено безкоштовну гарячу лінію 0 800 502 528, на яку можна повідомляти інформацію про затягування з видачі держактів, а також акредитуватися для участі у роботі Комісії. Скарги та повідомлення також приймаються на електронну адресу public_control@dazru.gov.ua, або поштову: Держземагентство України Комісія громадського контролю вул. Народного ополчення, 3 м. Київ, МСП 03680
  7. Ну поскольку на акте отметка быть должна, то чем раньше начата процедура, то ... Там вроде Акты собирались отменять после нового года, оставят только кадастровые номера и файлы, думайте сами
  8. А меня сегодня угораздило туда поехать, на работе была к обеду, вот разгребла рабочие вопросы и , выйдя сюда, я поняла что не одинока. С утра Нечай собрал человек 60-70 в толпу (была запись), позабирал заявления, и сказал что будет проверять какие готовы - не готовы были почти все, народ повозмущался и стал постепенно расходиться. Вобщем резюме у меня такое - надо жаловаться, на ул.Народного ополчения (Киев) есть их вышестоящее начальство, надо писать, звонить, короче у кого на что хватит терпения, если будем молчать, над нами будут издеваться, мне уже надоело, с мая месяца этого года я кувыркаюсь в этом вопросе.
×
×
  • Створити...