Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

otis g

Пользователи
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача otis g

  1. В зв"язку з переїздом в село продаю Ford Fiesta 2007 року 1,25 бензин, механіка, кондиціонер, АБС, дві пухові подушки безпеки, електросклопідйомники, бардачок, попільничка, коврики, пляма на сидінні, десь-шось відпало, подряпалось, забруднилось..... двигун-коробка-кузов на місці, колеса круглі, в омивачі є вода. при покупці - 2 літра бензину безкоштовно. пробіг - 170000 км (українка-київ- по києву-українка) в таксі не була, дтп були незначні, все мінялось по каско. машина міцна, шустра, не голодна(в середньому 6 л 95-го бензину) на авторіа лінк: auto.ria.ua/auto_ford_fiesta_10716959.html телефонуйте, пишіть, шліть гроші.
  2. доброго дня! можливо трохи не в тему, але розкажу Вам свою історію. дано: будинок з верандою, із червоної цегли (стіна пів цегли+повітря+пів цегли), 1961 р.н., бляшаний дах. у будинку - перегородки з цегли, підлога - дерев"яні дошки на лагах, дві печі, старий радянський котел з чавунними радіаторами, газ був виведений на ділянку, старий колодязь - практично сухий. зроблено біля дому: 1.новий колодязь 2.заведено газ в дім 3.заведено 3 фази в дім 4.прибрано, розібрано купу сарайчиків і т.д. 5.дві вигрібні ями. зроблено по дому: 1.розібраний дах, веранда (вже їй було погано), підлога, перегородки, печі, "система парового опалення" 2.під будинком по периметру влито фундамент (арматура+бетон), навколо будинку - відмостка, прибудована нова веранда (більша за стару) 3. піднято стіни на 1 м і зроблена мансарда з фронтонами, дах - металочерепиця. 4. залита бетонна підлога з шаром керамзиту, на ній нова дерев"яна підлога на лагах, зроблено перепланування - тобто нові перегородки, поставлено дві нові печі (зі старої з перегородок цегли), стіни поштукатурено глиною і побілено. 5. мансарда: дерев"яна дошчата підлога, стіни - гіпсокартон з набризком сатенгіпсом і побілкою. 6. вікна на 1-му поверсі реставровано нові, крім веранди -металопластик, на мансарді - використав старі радянські з багатоповерхівки вікна (подвійна рама). 7. нова електропроводка по дому, заведена вода в дім, санвузол , опалення газ-котел-алюм. радіатори. 8. по фасаду нічого не робив. збираюсь зміцнити шви цегляної кладки (цегла покладена на вапняно-глиняний розчин, в деяких місцях дірки), пофарбувати фасадною фарбою, цоколь і відмостку пройти гідрофобним розчином. висновки: 1. романтично-оптимістичний. маю затишний будинок в стилі "кантрі-прованс" з усіма зручностями. всім, хто приїздить-приходить в гості подобається. місця вистачає сім"ї і гостям - 6 кімнат+кухня+2 санвузли+веранда-прихожа. в домі всю зиму 18-22 градусів при котлі на мінімумі та періодично-постійному (через день, інколи 2 рази на тиждень) протопленні камінопіччю. . 2. прагматичний - поламати і побудувати новий будинок(використовуючи якісь матеріали зі старого) було б не дорожче, а можливо трохи-трохи й дешевше. результат був би... ні не кращий, мабуть, якісніший, чи що. підозрюю - сил пішло б менше... і останнє. про висновок №2 мене попереджали і на форумі і в житті , але ряд суб"єктивних і об"єктивних причин, у тому числі - відсутність досвіду, заставили мене провести таку от "реконструкцію". висновок №1 не дає мені права про це жалкувати, висновок №2 зобов"язує більше такого не повторити. отаке... я, на жаль, не знаю Вашої ситуації, але подумайте добре перед тим як почати реконструкцію. можливі варіанти (повторюю - не знаючи ситуації кажу, що приходить в голову): 1. все розламати і побудувати нове. 2. привести старе в мінімальний стан, жити і будувати дім поруч. 3. жити в старому домі, а навколо нього будувати новий (бачив колись таке випадково по сусідству знайомих, у подробиці не вникав).
  3. от і чудово, що є можливість розказати, бо хотів викласти у "білому списку"- не вийшло. отже, вступ. Влада знайшов через форум, поспілкувався з тими, кому він "напакостив". всі як один - позитив цілковитий. зустрілись з владом, поговорили. сподобався підхід спочатку і в процесі роботи. результатом я задоволений був тоді, задоволений і зараз абсолютно, без "але". я не спеціаліст, ГОСТи і стандарти мене цікавлять мало, вибачте. мене цікавить практика і реальність. а моя реальність така: 1. старий (1961 р.н.)цегляний неутеплений (пів цегли+повітря+півцегли) будинок. 2. старі, реставровані ось цими рученьками дерев"яні вікна. 3. нове парове (газ) опалення з котлом на мінімумі (менше вже не можна) всю зиму. 4. камінопіч, яка працює на три кімнати на 1-му поверсі і дві плюс коридор - на мансарді. є ще пічка з варочною поверхнею, але нею користуюсь рідко. 5. при мінус 10 на вулиці - плюс 17-18 в хаті. десь о 18.00 (після роботи) запалюю камінопіч. це, як правило, дві охапки дров (я середнього зросту, важкого піднімати не люблю, тому самі вирішуйте які охапки). дивлюсь на вогонь, спілкуюсь з рідними, п"ю чай, чухаю пса за вухом. десь о 21.00-22.00 температура близько 22-23-24. це режим протопки один раз на день, кожного вечора при температурі на вулиці мінус 8-12 гр. якщо на вулиці тепліше (мінус 2-4) - можна через день (піч тепла протягом 2-х діб). проблема, коли на вулиці 0 або плюс. топити - спекотно, а не топити не можна, бо кайф неймовірний, затишок і розслабуха... тому топимо і потіємо)))))))) одного разу розтопив другу піч, бо приїхали гості, а на вулиці десь біля -12. нуйогонафіг - плюс 28 градусів у хаті "на сон грядущій", мало не здуріли. наговорив багато, може не по ділу,тому висновки: 1. мати справу з владом - не мати проблем по ходу робіт і в майбутньому (я вже не кажу про купу корисних порад з його сторони по будівництву взагалі, економію цегли за рахунок його часу - стара цегла якісна за складом і абсолютно крива за розмірами) 2. камінопіч і пічка№2 по екстер"єру і функціоналу на 100% те, що я хотів. Я АБСОЛЮТНО ЗАДОВОЛЕНИЙ. тяга, тепловіддача, витрати дрів - все на 5 балів. 3. переконався - оплчені суми за роботу пічника зараз мене не турбують, економія на деяких роботах по будівництву (є такий гріх хочеться наваристої ухи з поганої рибини) не дають спокою до сих пір. отаке.... хто хоче усного спілкування - телефонуйте (050 813 60 10), радо відповім на питання.
  4. майже переконали. готовий подивитись 7 травня, поторгуватись і, можливо, купити. якщо можна - ваш мобільний мені на пошту step95@gmail.com
  5. я правильно зрозумів - газонокосарка працює від обертання коліс, тобото від її штовхання? якщо так - розкажіть, чому переходите на електрику?. ця погано стриже, чи як? цікавлюсь не просто так. дякую.
  6. мабуть я вам допоможу (2-3 "камази"), обухівський район с. верем"я. тільки не знаю, як це відбувається. я так розмію: знаходжу перевізників, екскаватор, завантажуємо, я вказую адресу, куди везти. вони привозять вам, а я економлю на утилізації, чи як? може що підкажете.
  7. я купив старий будинок - така сама стіна. теж буду утеплюватись і скоріш за все - засипка перліту. є контакт людини з форуму - Іван, тел.050 0774117. поговоріть з ним.
  8. otis g

    Трубогиб б/у продам

    з вашого дозволу 12-го зателефоную і під"їду подивитись на апарат
  9. otis g

    Трубогиб б/у продам

    я б все-таки після свят на нього глянув. може прикласти трохи рук і токарного станочка і буде під профільну?
  10. otis g

    Трубогиб б/у продам

    а трубогиб вміє гнути профільні труби(20*20, 20*40, 40*40)? може вміє сам, тоді заберу без знижки))))))))) якшо серйозно - цікавить апарат для гнуття профільної труби
  11. Вибачте, що я не в тему, але це "жест отчаянья". Іван, я Вам і писав і дзвонив, але нагадую - Ви обіцяли мені контакти клієнтів по утепленню перлітом. Мене таке утеплення дуже цікавить. Моя пошта - step95@gmail.com. Ще раз вибачте за "не в тему".
  12. (ссылка устарела) - це Дніпропетровськ, передають Новою поштою, Інсайтом і т.д. Я у них купив скляні дверці, все швидко і чудово без проблем. Інші лінки київські, але думаю, що все передається різними перевізниками. kiev-kamin.com.ua/ svt-kamin.kiev.ua/glavnaya.html feeder.kiev.ua/
  13. а які у вас умови - стіни, стеля, вікна і т.д.
  14. читав, тільки більше заплутався. і противники і прихильники внутрішнього утеплення приводять аргументи. мені неспеціалісту в області теплопровідності, теплообміну і вологообміну складно в цій масі розібратись.
  15. люди, підкажіть будь-ласка щодо утеплення через заливку чи задування утеплювача в колодязь кладки. що це має бути, хто це робить?
  16. на ваш погляд, яка ситуація буде у мене при внутрішньому утепленні мінватою в 100 мм. ще раз про умови - стіни в півтори цегли колодцевою кладкою, підлога - керамзитобетон з гідроізоляцією, покритий дошками 40 мм, мансардне приміщення, дах -мч з утепленням мінераловатними матами 150 мм, дерев"яні вікна.
  17. а шо воно таке ця ековата, може кого порадите із ековатчиків.
  18. тобто стіни вже не беруть участі у теплозбереженні, а тільки шар мінвати, так виходить?
  19. я б із задоволенням засипав перліт, але як було сказано паном e.s. : "И не забываем, что в углах, оконных и дверных проемах,а также 1-й и несколько последних рядов кладки -сплошные, без воздушного промежутка. Кроме того, колодцевая кладка предполагает через каждые несколько рядов сплошные ложковые ряды, предохраняющие от заваливания стены во внутрь и анкера (сетку или проволоку), защищающие от выпадания ее наружу" тобто, питання - як це зробити?
  20. Ну це фігня вийде. взимку стіни не будуть прогріватись, бо я їх ізолював від джерела тепла мін ватою. я тут думав про піноізол чи як воно називається, те, що задувають всередину стіни. може хто знає про це щось?
  21. ух ти, дякую всім. підемо далі. я зрозумів, що теплозахист моєї стіни нікудишній. як можна утеплитись без зовнішнього зашивання пінопластом (кажуть, що герметизує стіну, не дає повітрообміну) чи мінватою (при намоканні втрачає властивості)? дуже не хочеться втрачати сільський фасад (оці викладені циглинки над вікнами, виступаючі колонни на кутах, карнизик зверху, ну блін чомусь подобається цей кіч). люди, придумайте шо-небудь!!!!!!!
  22. Є стіна, тришарова: червона цільна цегла (250мм) + повітря (50мм)+червона цільна цегла(120мм). Якщо вірити інтернету - коеф. провідності повітря при температурі -20 гр Цельсія = 0,02. Якщо вірити програмі "ТЕРЕМОК" такому бутерброду не потрібне утеплення у Київській області. Що скажете, форумчани?!
  23. Терміново шукаю будівельників для вирішення задачі. ЗАДАЧА. Дано: цегляний будинок на бутовому фундаменті без відмостки, під оцинкованим дахом з верандою. Місцезнаходження - Обухівський район, 50 км від Києва. Замовник - в міру вимогливий, здатний до розуміння і обговорення, гроші рахує уважно, платить за результат. Завдання: укріплення (підливання) фундаменту, демонтаж даху з фронтонами і веранди, нова веранда з фундаментом, мансарда з новим дахом (металочерепиця), фронтонами і піднятими на 1 м бічними стінами. Вимоги до виконавців: розуміння задачі і досвід подібних замовлень, складання повного кошторису на матеріали і роботи, бажання і вміння вникнути в задачу і пояснити замовнику всі складові процесу, абсолютна тверезість на протязі періоду робіт, і, звичайно, акуратність, добросовісність, порядність.
×
×
  • Створити...