Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

alexander1

Пользователи
  • Публікації

    84
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача alexander1

  1. А якщо всі топитися підуть? Соромитеся української чи не знаєте?
  2. А з цього місця детальніше (рецепт, програма, складники)! Буду вдячний!
  3. П’ять років на одному і тому ж місці не прийнято вирощувати. Максимум три роки. Наслідки і як з ними боротися Ви самі описали. forum.vinograd.info/forumdisplay.php?f=54 На цьому сайті все про полуницю можна знайти.
  4. Агротканиною. Відносно довговічно. (ссылка устарела) Агроткань (Геоткань) - тканный полипропиленовый сверхпрочный материал черного цвета. Хорошо пропускает воду. Используется для мульчирования. Сорняки и их семена, находясь под черным мульчирующим материалом не получают необходимого количества света и погибают. Одноразовая выкладка агроткани исключает необходимость опрыскивания гербицидами, что снижает расходы на производство и экономит время. Применение агротканей значительно улучшает здоровье растений и плодов – овощи и фрукты не содержат вредных химических веществ. Защита от сорняков Хорошо пропускает воздух Сохраняет в чистоте плоды и ягоды Под материалом не образуется гнили и плесени Не подвергаются процессу гниения при контакте с водой полосатая маркировка упрощает процесс разметки грядки
  5. (ссылка устарела) (ссылка устарела) barvinok-vostok.uaprom.net/g360948-kapelnaya-lenta www.fakel.dn.ua/site/page.php?entid=14
  6. Нобель, а фото мадам є? Замовте портрет. Формат залежно від можливостей. Рамку класну самі зробіть. Потім легенько розкажете, що це ваш хендмейд і хобі.
  7. так то воно так. але з фрезером в підвалі точно нікого не знайдеш.
  8. не хочете в бібліотеку. йдіть в ватсон в цумі бритву вибирайте. всі консультанти дівчата, половина не заміжні, половина з них приїжджі. карти тільки всі зразу не відкривайте. та варіантів валом.
  9. може не там шукає. не хоче клубних, нехай йде в бібліотеку (не жарт), на халявні курси іспанської та англійської від волонтерів корпусу миру приходить досить цікавий контингент.... Нобель, ну купіть вже хоть той лотерейний квиток!!!!!!
  10. Нобель, а ви перевагу яким надаєте? білявим, чорнявим, високим, низеньким, домашнім, ........? ну опишіть нарешті той ідеал.
  11. О це так епопея.... невже в Тернополі дійсно так важко знайти когось до душі?
  12. Та да - фігня повна. Читаючи темку Дяді Жені чогось тягне до такої "чепухи".
  13. www.gramota.ru/spravka/punctum/58_477 А правда десь посередині.
  14. Якщо "ТУТ" - це Київ, то ви праві. А якщо ні то, :roll:
  15. Порівняння полягають в тому, що шмотки і їжа там вже не такі захмарно дорогі і тим більше не розкіш. Добре там де нас нема. "В сусіда і трава зеленіша, і яблука більші, і..." "Родина там где жопа в тепле" п.с. якщо в мене з’явиться можливість з СІМ’ЄЮ легально в ту сторону виїхати, тодо ранку чемодани спакую).... а так вибір був зроблений на користь СІМ’Ї=щасливого шлюбу в Україні.
  16. СОЛОДКОЇ (фу яка гидота), а не соленої Добавлено через 14 минут Порівнюю ціни з Норвегією, так як прийшлось там трохи попрацювати. Норвегія трошки дорожча за Швецію. Шось в цих рядках вмене не в’яжеться. Навіть з моєю маленькою зарплатою практиканта мені так не здавалось. На кросівки Ессо ціна в Україні майже еквівалентна.Тільки куплені в Україні (вроді як оригінал з Інтертопу) пошиті в Угорщині підошва летить. А куплені в Норвегії чи Данії пошиті в Таїланді хоть би хни 2 роки.
  17. Про тепер є багато "позитивних" відгуків. myflora.org.ua/forum/viewtopic.php?f=19&t=1372 тут детально розказують про досвід
  18. а в Тернополі такого шукають....Прикмети розшукуваного: на вигляд: 25-30 років, зріст 175-180 см., волосся русяве коротке. Увага, підозрюваний може бути озброєний. 20minut.ua/Новини-Тернополя/news/Міліціонери-розшукують-вбивцю-охоронців-Каравану-10246703.html
  19. це точно до сліз. особливо тоді, коли в нас син родився через день після мого дня народження. кращого подарунку на день народження в мене ніколи не було!!!
  20. Нобель місто мале, інтернет вузький. Спалите друга, якщо його дружина знає ваш нік...
  21. Оце так темка росте, прямо онлайн-серіал... не встигаю все читати(
×
×
  • Створити...