Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ihorko.a

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ihorko.a

  1. чи могли б Ви обгрунтувати свої міркування? на жаль, відношусь до людей, які мало орієнтуються у цьому питанні. Знаю лише, що хочу обрати найраціональніше вирішення в цьому питанні. Так розумію, Ви професійно займаєтесь бурінням. Чи можна з Вами ближче на цю тему поспілкватись (питання якості роботи, ціни і тд.)
  2. проблема справді в картах гугл (і не тільки, вже пробував і в яндексі і тп... Путрівка лише частково добре видна на карті, а решта - "розпливається"). спробував по-пам'яті знайти місцерозташування своєї ділянки, ось координати: +50° 11' 26.30", +30° 18' 6.11". Але якщо справді така ситуація, як Ви описуєте (строката), то може справді звернутись до Вас після того, як туди поїду і GPSом визначу конкретне розтушування ділянки? Дякую за увагу до мене!
  3. Шановні МАМАЄ, та NEPTUNе (переглянув весь всі сторінки цієї теми і, здається, кращих за Вас спеціалістів тут немає)! Шукаю зараз спеців, які могли б пробурити мені свердловину. Чи могли б Ви приблизно оцінити якість водоносних горизонтів на моїй ділянці - с. Путрівка, Васильківський р-н (на жаль, не маю GPS координатів ділянки, а google maps власне там не контачить ; якщо це настільки важливо - можу спеціально поїхати на ділянку і заміряти координати) дякую!
×
×
  • Створити...