Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Chekarenda

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Chekarenda

  1. І все ж таки що буде краще? Піщаноцементновапняна штукатурка, чи штукатурка котру пропонує Аерок?
  2. Доброго дня шановні майстри !!! Дійшов час штукатурити стіни. Будинок для постійного проживання. Стіни з блоків Аерок 375 покладені на клей. Не можу визначитись з матеріалом для внутрішньої штукатурки стін. Є два варіанти, або штукатурка сумішшю Аерок, або піщановапняною сумішшю. Хто що порадить, плюси і мінуси?
  3. На балки для кімнати 30 метрів у мене піде 2 куби балок 200х150 довжиною 5 метрів. За ці два куби я заплачу 2700 гривень. Стільки ж піде на бетон, якщо цю кімнату залити товщиною 15см. І це без армуючої сітки, подушки і.т.д.... Хіба це вигідно?
  4. Так буду робити в кухні, ванні та коридорі.
  5. Брус пристроїти завжди буде куди. В тому то й питання, яким чином зробити оптимально правильно підлогу? Я розумію що економити неможна та й може боком вилізти, але й переплачувати теж не дуже цікаво. Як я розумію, можливо помиляюсь, але спочатку кладуть балки, на них лаги а потім підлогу?
  6. Ні, підвалу небуде. Проте підлогу хочу саме на балках. Цоколь 60см.
  7. А підмуровувати потрібно ? Скажімо на прольоті 4,9 посередині зробити стовпчики під кожну балку?
  8. Добронго дня! Скажіть, для кімнат шириною 4.9 метри, та 3,6 метри які балки краще вибрати? Це підлога першого поверху одноповерхового будинку. Я схиляюся до 200 на 150 з кроком 600.
×
×
  • Створити...