Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

smarn

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

smarn's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

10

Репутація

  1. Шановний, та не хвилюйтесь ви так за власників Йотула, ніхто не шкодує, що купили власне Йотул.
  2. У мене більше закопчено з іншої сторонивід ручки, але як я вже казав дрова дуже сирі, кількість конденсату мене здивувала. Не думав я що в димоході буде капати. Відносно виробництва в Норвегії, то як на мене місце виробництва не має значення, є певні стандарти і контроль якості.
  3. Все ясно, в мене точно така ситуація, всю топку закоптив але, як кажуть - "сам дурак". Доступ до дров у мене теж подібний - дубові відходи від виробництва паркетної заготовки, кльова штука але вони сирі. Вчора палив потужно топку цими відходами і зрозумів що після навіть 1,5 року вони вміщують дуже багато води. Як тільки розгориться то конденсат стікає навіть по стінках топки, пізніше в мому Шіделі Уні полився конденсат, причому нормально так його накапало. Для дуба потрібно мініму 2-3 роки сушки, для бука, кажуть, 1 року достатньо.
  4. Саме так , суцільний Бред - це повішані ярлички, київська прописка для деяких - діагноз. Дуже нагадує таку собі регіонівську пропоганду, бракує тільки розповіді про диких гуцулів, які вбивають за одне російське слово, і де в ресторані підсипають отруту в їжу якщо ви з Донецька. Особливо цікаво, байка про сміливого бізнесмена і як він віртуозно управляє колективом глибоко-гортанним криком...
  5. В неділю теж розпалював перший раз і570, пробував режим тління, хоча нормально так і не прогрів топку, як результат - закоптив все що можна і стінки, і скло. Відносно конднсату на стінках - те саме, можливо дрова не надто сухі, вони теж з відходів паркетної заготовки.
  6. Цікаво, я працюю в сербській компанії Синтелон, в Бачці Паланці, але клею ми не виробляємо, тільки використовуємо клеючий компаунд на основі латексу... Ніколи не чув, що існує клей для кладки Синтелон, знаю, що ковролін чи коври для сербів = Синтелон.
  7. smarn

    Семинар JOTUL

    Здається дядько поруч ного стоїть технічний директор Сканфоруму, теж хороший спеціаліст. Якось при монжтажі топки, виникли питання, перезвонив на мобільний йому, він спокійно все вислухав, пояснив, що і як, було це у суботу в післяобіду. Коротче віднісся радикально по-іншому, ніж прийнято.
  8. Спасибо, за информацию, я то думал для чего эти окна в нижнем экране. Еще не могу понять сколько места нужно оставлять между коробом из СуперИзола и экранами с дистрибьютором? И хватит ли 3см СуперИзола если за топкой несущая стена в два киприча?
  9. Да конечно, это имеено экран- отсекатель тепла. Скажите а как у этой топки с дистрибьютором? Добавлено через 11 минут Может тоже не в тему, но экран тот который по бокам, он для конвекции. У моей 570 заводской боковой экран+ нижний экран, что шел с дистрибютором+ сверху дистрибьютор, вся конструкция начинается от пола почти.
  10. Жестянка наверно крепится внизу на ножках, как полочка. У меня есть похожая на I570.
  11. В мене теж 570, і коли я дивився на дистрибютор, потім на його ціну, потім ще раз на дистрибьютор шукаючи золоші шурупи, подумав, що сам його зроблю. Це саме добімали всі офіційні представники йотула по рігіонам. Деякі втіхаря попробували зробити, але він за їхніми словами гудить коли топка працює і тому від такої ідеї відмовились. Тому я вирішив купити оригінальний. САм не провіряв чи гудить саморобний дистрибьютор, повірив на слово. Добавлено через 2 минуты Может не в тему на 570, у меня тоже не двигалась, я открутил шурупчик который ее фиксирует и теперь ездит чугун по чугуну...
  12. Форумчанам- скидку, Мише- премию, он ее заслужил...
  13. Да, все это применимо когда развиваеш категорию, а не бренд(товар одного производителя), но это делают либо асоциация производителей либо единственый представитель на рынке в этой котегории(например -каминных топкок). На сегодня ни один бренд не будет развивать категорию, явно не выделяя свой бренд - дорого, риск упустить продажи (часто в IT сфере, один развил - 2 других заработали, корейцы например). К тому же, в Эпике некому обяснить разницу, так задумано, нато он и Гипер.... Йотул явно их позиционирует как брендовые, продается в спец салонах, спец политика продаж, на право и на лево не плодит дистрибьюторов..... Кстати, Вольксваген дешевле в Америке(рынок заставляет), но каждий цент на который он дешевле = каждому граму железа или пластика, которого нет в американской версии Пасата или Гольфа. Это я к тому, что возможно в ЕС и Инвикта другая....
  14. В Эпике никогда не будет Йотул-там условия дикие...и не факт что Эпик разрешит видео с брендом, если просто по топкам - то да, а с брендом - нет...
×
×
  • Створити...