Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

roviv

Пользователи
  • Публікації

    379
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача roviv

  1. та я розумію,що графік не ахті) просто там ще не живу,в тому й причина, можливо спробую виставити на 35° на кілька днів..
  2. ну ок,уговорили)) спробую поставити той девайс)
  3. у вас хата з чого мурована? яка товщина стіни? штукатурена? 10 см - це стандартне утеплення,зараз напевно сама ходова товщина,принаймні на Івано-Франківщині! 15-20 см у нас дуже рідко застосовують,хіба що як в поляків,коли хата в одну цеглу мурована.Треба було вам 40см робити тоді б газу взагал не треба було)
  4. так,це утеплення! якщо все грамотно зроблено звичайно) а не по 5 ляпухів на лист й на цеглу)на кутах колони в мене,загалом 14см,цоколь утеплений теж,ми так скоро з вами дійдем,що ППС буде більша товщина ніж цегли)) з ким з сантехніків,з майстрів по ремонту котлів спілкувався то казали,що конденсаційний+тепла підлога=десь 30% економії,у вас якась інша цифра) теплі підлоги не хотів робити повсюду бо не люблю коли все з плитки,якийсь офіс то для мене асоціюється) в мене все паркет,тому й радіатори..короче,це вже якийсь холівар почався,якщо у вас такий розхід то супер.
  5. я Вас прошу)) давайте тільки не про тему утеплення)) я на цьому всі зуби з"ів й частинку здоров"я лишив на об"єктах((коло 15 років займався утепленням,так що в цьому я точно петраю) я такого розходу,6 кубів на добу,ніде й нівкого не зустрічав,в мене навіть в літній кухні маленькій більший розхід! В мене в комерційному приміщенн 80 кв м ,старий фонд,стіна 60см+утеплення йде більше в день..у нас,що різний газ)?!
  6. рабзії для мене не існує,є племена кацапстану! ця тема переходить в розділ "моя машина бере 10л/на 100,ахах,а моя така сама 7/100км)) як у вас може брати 10 кубів за ДОБУ якщо будинок 200 й опалюється 120, я уяви не маю)) може у вас є ще щось допоміжне..камін..електрика..
  7. аналогічно мені сказали хлопці які робили опалення)
  8. та я ніби ок) довольний як слон)) дякую за комунікацію)
  9. де ви такі дані берете))? я писав,що десь 40 кубів в добу взяло,яких там 15 кубів)) в батьків будинок десь 110 квадратів,утеплений якісно,йде 19-20 кубів в добу! от такі пироги)
  10. тепла підлога тільки в коридорі,кухні й 2х санвузлах,решта стальні радіатори,котел двоконтурний турбований Italtherm CITY CLASS 30 F
  11. та я теж так думав,але сантехнік казав,що наче дивно..мав би десь вже за пів доби тактувати)
  12. котел новий,налаштування заводські,як змінити налаштування я й не знаю) це можна зробити самостійно? термоголовки я не поставив..прості крутілки)зараз трохи про це шкодую,але то поправимо,можна в деяких кімнатах й поміняти..
  13. ok) ну і в чому тоді проблема по вашому)?! щось погано змонтовано по опаленню? щось не так з новим котлом? справа в тому,що я ще не живу в цьому будинку й вмикаю котел,щоб прогрівати десь 2 доби на тиждень,раз в 2\3 дні.
  14. ну блін))) якийсь спорчений телефон)) я ніколи не казав/писав про зовнішній, в хаті є градусник в якого на табло 17°. Питання зовсім в іншому,можливо це нормальна робота котла,що він не тактує,при тактовці ж теж витрачає більше,щоб нагріти після простою,а тут як авто їде постійно на 6 передачі по автобану) Питання було до спеців,якщо такі є на форумі,а не до таких чайників як я) питання в тактовці котла і в насосах які наче перешкоджають роботі автоматики котла!
  15. так я ж писав навпаки) я його не ставив! а ставиться він зазвичай в місці де холодніше в будинку.
  16. до чого тут зовнішній датчик)) це вже мухи з котлетами)) звісно ж я кажу про внутрішній термостат! в мене при 40° температура наприклад 17° й не тактує,так якщо й буде термостат то відповідно ситуація ж не покращиться) в даному прикладі.
  17. в чому така велика різниця))?? кого з сантехніків не питав всі кажуть,що з того датчика користі як з цапа молока приблизно..й на розхід це точно не впливає,схильний вірити сантехнікам бо я не фахівець в цьому..
  18. так котел ж орієнтується на даний час не по повітрю) а по теплоносію,при чому тут нема зовнішнього датчика) сантехніки казали,що великого толку від нього мало,окрім хіба якщо є бажання виставляти/програмувати температуру..
  19. маєте на увазі,що через кілька днів будинок краще прогріється й котел почне тактувати? В мене у батьків котел працює без цих додаткових насосів й тактує стандартно хоч холодна хата чи прогріта без різниці,а тут насоси як би заважають автоматиці того й запитав чи це ж ок? ну і розхід наче трохи великий,начитавшись в неті про розходи газу 20 кубів в добу))
  20. та в хаті звісно,що тепло) гріє норм,просто запитання було,що при роботі насосів вони наче впливають на автоматику котла й він перестає тактувати) чи це нормальна його робота?
  21. як тільки включаю додаткові насоси перестає взагалі тактувати,горить постійно й тримає температуру яку задано на табло,батареї всі теплі,тільки виключаю насоси- тоді тактує,але тоді толком не гріються батареї..
  22. Всім привіт! Підкажіть будь ласка може хтось порадить.Новий будинок,площа опалення 220 кв м, котел парапетний italtherm.Котел не тактує взагалі, наприклад виставив температуру 40 градусів так і тримає на табло 40 постійно горить не тактуючи.Розхід якийсь великий як на мене,десь 40 кубів за добу,хоча будинок в 1.5 цегли+штукатурка+10см ппс,дуже якісно утеплений,стеля 20см вати,вікна века якісні.Не розумію чому такий шалений розхід..Може хтось щось підкаже,може змонтовано щось не так..В батьківській хаті 120 кв м імергаз тактує стабільно)
  23. roviv

    Вода в склопакетах

    Це фото з вулиці робив,щоб було видно водичку яка затікає під ущільнювач під штапік) Вікна Века, склопакет 2камерний,ніякої екзотики) вікна як вікна,отвори з двору не закриті нічим, дякую всім за поради й думки,куплю цей пристрій для початку,щоб дізнатися що за баня в хаті! Смачної вечері,спокійного Водохреща та слава Україні!
  24. roviv

    Вода в склопакетах

    Так а яку недорого зробити вентиляцію? Крім рекуператора..Як зробити якусь циркуляцію повітря? Я просто від цієї теми далекий)
×
×
  • Створити...