Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sanya_KOV

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Sanya_KOV's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. @DimaF, з керамогранітом відбій по різних причинах. Я його закупив ще на етапі основного ремонту, але чомусь тоді ремонт на лоджіі не зробив силами майстрів. А зараз вирішив доробити, але вже сам, бо в квартирі вже живемо і розводити купу брудної роботи не хочеться. Тому і вирішив що самий простий спосіб - це вирівняти основу приклеївши на неї ГВЛ, а далі вже ламінат з інфрачервоними матами. Це все буде швидко і зроблю сам. Основне питання - як вирівняти підлогу не заливаючи стяжку? ГВЛ на клей під гребінку я ж зможу трохи підрівняти по висоті по лазерному рівню?
  2. Доброго дня. Планую на лоджії зробити невеличку робочу зону і не можу вирішити як робити підлогу. Зараз стан лоджії - "після забудовника", голе з-б перекриття + замінені склопакети на двохкамерні і вже зроблені стіни З основного ремонту залишився керамограніт 900х900. Спочатку планував знизу покласти ЕППС 20мм, потім стяжку 20-30мм (в цьому основна проблема), а далі мати теплої підлоги і керамограніт. Але це все довго, важко реалізувати своїми силами і є питання чи потім не потріскається. Також сумарна висота виходить близько 70мм, що небажано бо буде десь 3 см перепад висоти з кімнатою. Як альтернативу вирішив що своїми силами зможу зробити щось таке: ГВЛ на плиточний клей чи клей для ЕППС щоб вирівняти нерівності залізобетонної плити. Потім ізолон (10мм) і далі інфрачервоні мати теплої підлоги та ламінат. Основне питання як покласти ГВЛ так щоб вирівняти основу (перепад до 10мм). ГВЛ можу покласти в 2 шари в розбіжку якщо потрібно для надійності.
  3. Специалисты, подскажите пожалуйста какой должен быть оптимальный вариант по стеклопакету в указанный профиль (стоит от застройщика с однокамерным пакетом). Хочется на лоджии сделать мини-мастерскую, а отапливать улицу нет желания. И переплачивать за абстрактные характеристики тоже не хочется. Понимаю что это будет 32мм пакет Насколько важно два i-стекла (внутреннее и внешнее)? Защита от солнца не нужна (северная сторона), только от потерь наружу. Шлифованное внутреннее стекло - маркетинг? Заранее благодарен за рекомендации.
  4. Хочу поділитися позитивним відгуком про роботу компанії Labell і менеджера Віктора. Робили квартиру 85м. В два етапи - профіль до покраски стін і полотно після. Другий етап планували на два дні, але монтажники приїхали зранку і до 20-ї години зробили все за день (навіть з урахуванням того, що додатково треба було набити профіль в санвузлах і в одному змонтувати "парящий профіль") Роботою задоволений повністю. В мене були сумніви щодо вітальні розміром 6.5х5.5м, що буде провисати, але після монтажу цого не помітно. Звичайно провисання невелике є, але якщо правильно розставити світильники, то цього не помітно. Окрема подяка за чесність - при оплаті першого етапу я поспішав і випадково передав сумму більшу ніж потрібно. На наступний день зателефонували з офісу і запитали чи я не помилився. Все вияснили і переплату зарахували в аванс. Як і обіцяли в цій темі - дали хорошу скидку. Якщо потрібно, можу скинути кілька фото, але ремонт ще в процесі, немає всіх світильників, тому результат ще не супер презентабельний.
  5. Треба придбати ламінат в квартиру. Площа ламінату приблизно 50м2 Текстура та форма зумовлені тим, що в кухні-вітальні в частині кухні вже лежить плитка. Плитка 1200х230мм, текстура асорті з поперечними і поздовжніми зрізами. Я походив по салонах з куском плитки і гарно підійшла модель My Floor Cottage 808 Дуб Атласный бежевый. Фото прикріпляю. Але що це за бренд (пишуть що made in Germany) і наскільки відповідає ціна (порядка 310 грн/м2) якості я не знаю. Розумію, що відгуків покупців напевно не отримаю, але може щось майстри які працювали з MyFloor щось скажуть? На який орієнтовний термін експлуатації можна розраховувати? Або може хтось із продавців запропонує хорошу альтернативу з аналогічним декором?
  6. Доброго времени суток! Готовлюсь к ремонту квартире 85м в панельном новострое. Один из родственников обратил внимание, что тяги в вентканале (он у нас один на электро-кухню и санузлы) сейчас нет и мол в будущем это вызовет ряд проблем. И посоветевал подумать над отдельной вытяжной вентиляцией (с балкона протянуть вентканал по всей квартире и на выходе поставить вентилятор). Почитал форум немного, и появились вопросы: - насколько гуманным по отношению к соседям будет решение поставить в существующий вентканал вентиляторы (возможно работающие постоянно)? Приток при этом у нас будет через микропроветривание в окнах. - Не будут ли все у кого нет обратного клапана дышать нашим выхлопом? - смогут ли вентиляторы "продавить" весь стояк в 27 этажном доме (у меня 6 этаж). Или надеяться что когда все заедут, то тяга появится? - и касаемо создания отдельной вентиляции: не увидел особо практики постройки в квартире такой вентиляции с выводом на улицу (в моем случае фасад модифицировать запрещено, поэтому только через стенку над окном лоджии, там есть место). Пока что для меня это выглядит каким-то колхозом. Может есть примеры кто делал? Поделитесь советом пожалуйста. Заранее благодарен.
×
×
  • Створити...