Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

master77749

Пользователи
  • Публікації

    34
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача master77749

  1. При тарифі на електроопалення нічний тариф не діє Є 3000 квт по 0.96 грн
  2. Лиш розчинник. Спробувати який експериментально в непомітному місці
  3. Недавно робив проводку в гаражi пiд новобудовою в 9 поверхiв. Там фундаментний блок свердлився трохи легше чим штукатурка,i нiчо стоiть вже 5 рокiв.
  4. Ще можу сказати що бетон набагато краще нiж композит та набагато складнiше i дорожче.
  5. Басейн працюэ бiльше року. Все ОК . Мiсцями э невеличкi грiшки як i в кожнiй роботi але на загальну картину вони не впливають.
  6. Далi трохи цiкавiше.
  7. Колись по бiдностi також купив саму дешеву трубу. На протязi 5 ти рокiв всю помiняв. Почала слоiтися i ламатися вiд легенького дотику. То був самий перший та останнiй раз експериментiв з матерiалами сумнiвноi якостi .Щастя що у себе вдома. А то незняю що я би говорив клiенту.
  8. Пiдмiшка обратки на ТТ котел ,обов"язково два обратних клапани на обох котлах включених паралельно i реле температури котре включае насос ТТ котла коли вiн набираэ 60 градусiв i виключаэ електрокотел. Все дуже просто i чудово працюэ. Нажаль невмiю малювати гарних картинок хiба якщо буде час намалюю вiд руки.
  9. Позавчора один клiэнт встановив у себе ще одне чудо технiки котел Галан. За добу роботи i використаних 120 к електрики заледве пiдняв температуру теплоносiя на 2 градуси. Г но рiдкiсне. Розвод лохiв на бабки.
  10. Зарядка може грати 4 рiзнi мелодii або пищати або сидiти тихо . Мелодii переключаються постановкою та зняттям батареi в режимi зарядки. Доречi переробив ще одну зарядку. Зарядки бувають двох видiв але обидвi переробляються без проблем. I ще через звичайний дешевий адаптер 220-110 краще не включати. Або транс або переробити.
  11. Задумав зробити щось подiбне. Буду слiдкувати за темою. Удачi.
  12. Зарядка одинакова повнiстю i 1.5 ампернi батареi пiдходять до багатьох iнструментiв але не до всiх. На циркулярку та перфоратор вони точно не сiдають. Там можна намудрувати пiдпиливши трошки один паз на батареi але це зроблено спецiально щоб не гробити батарею.
  13. 1.5 ампернi акуми не сiдають на циркулярку. Там чуть iнше посадочне спецiально для того щоб не гробити батарею .З 3 амп. акумом циркулярка може зробити десь метра 3 пропила в твердiй породi на всю глибину пили. Iнструмент супер для точних робiт та пiдгонок щоб не бiгати з переносками.А для пилити дрова треба потужнiшу мережеву.
  14. Дякую Vovale за допомогу у переробцi зарядних для макiти. Все чудово працюэ . Тiльки грiэться бiльше . Я насвердлив у корпусi дирок для вентиляцii.
  15. Заледве приклеiв своi каракулi. Дякую за вiдповiдь. Якщо я правильно зрозумiв то у даному випадку нормальний прогрiв батарей можливий лише з примусовою циркуляцiэю.
  16. Питання до людей котрi мають практику роботи з гравiтацiйними СО. В камiн вмонтований теплообмiнник саморобний котрий прекрасно нагрiвае 2 батареi в сусiднiх кiмнатах але тiльки на примусовiй циркуляцii. Пiдкажiть чи можливо трубу обратки запустити так щоб найнижча точка була бiля теплообмiнника .Чи буде в даному випадку прогрiв батарей якщо вони знаходяться нижче теплообмiнника. Прошу сильно не критикувати за дурнi питання i тапками не кидати але порадитись дiйсно нема з ким.
  17. Приклеiти сiлiконом до пiдлоги.Буде стояти як вкопаний.А потiм для надiйностi ще прикрутити тими кутиками та саморiзами
  18. Я колись бачив у людей досить радикальне рiшення проблеми У стiну закручений гачок i до нього тросиком привязана машинка Якщо пiдлога не горизонтальна то скiльки ii не виставляй вона все одно буде гуляти по ваннiй.А так стоiть як вкопана
  19. Буду в середу четвер в Киэвi Готовий помiнятись на коньяк щоб все не псувати Як з вами звязатись?
  20. А як на рахунок коньяка в грошовому еквiвалентi? Готовий купити за недорого
  21. Куплю супердифузну мембрану якщо залишилась
×
×
  • Створити...