Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Тетерук

Пользователи
  • Публікації

    80
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Тетерук

  1. Яка на сьогодні ціна? Запишіть мені в особисті повідомлення. Або дзвонить 0972980882 Дякую
  2. Напишіть ціну індички в скриньку. Забрати зможу після 27.01.2015.
  3. У нас також прийшла собака молода сама. Спершу годували робітники, ми з ними домовлялися, потім, коли поїхали зробили їй будку і годували сусіди(ми їм за це платили). Ми собаку вакцинували (у нас кобель). Я теж була дуже проти цієї собаки, хотілося потім купити гарну і модну, але зараз ми її дуже любимо. Вона надзвичайно розумна, неприхотлива і дуже-дуже вдячна і вірна. Тепер не жаліємо, що залишили. Такої вірності і вдячності не від кожної дочекаєшся.
  4. У мене на кухні стіл діаметром 125 см.Нас 5 дорослих людей. Всі чудово поміщаємося. Стіл 100 см для 4 людей думаю буде достатнім. В новому домі будемо робити лише круглий. Дуже зручно.
  5. Приєднуюся до слів дівчат. І індокачки і індичка і курочки чудові. Дякую за якісний продукт.
  6. А можна з банерного полотна зробити мені чохол щоб натянути і накрити на терасі стіл розміром 2метри*1метр*76 см? Дайте,будь ласка,відповідь в лічку
  7. Потрібно прошити тент щоб зачохлити на зиму стіл, який стоїть на терасі без накриття. Щось такого плану як тести на тірах. Потрібно захистити від вологи і снігу,але щоб з боків були невеликі продихи. Стіл дерев'яний. Його розміри 200*100*76 см. Буду вдячна за пропозиції.
  8. Віці і її мамі дуже дякую за прекрасних качечок. На наступний привіз залишіть мені одну індокачку, одну індичку і дві курочки.Дякую. Леся.
  9. Я ще попаду на роздачу в цю неділю? Заберуть м. Вокзальний. Якщо вже немає, то,будь ласка, залишіть моє замовлення через 3 тижні. Дякую.0972980882 Леся
  10. Замовлю у Вас дві качки і дві індокачки.Чи можна на наступну неділю 16.11.2014? Якщо ні, то буду старатися в цю неділю. Тел.0972980882 або в ліжку. Дякую.
  11. Оболонь. Тут буду цього тижня з 11 до 15:00 кожного дня. Живемо Києво-Святошинський р-н. Дзвонить. 0972980882
  12. Куплю півника хорошого на холодець. Курку бройлера не надто жирну і велику. Тел. 0972980882 .
  13. Автор теми, прошу відізвіться. Хочу купити у Вас картоплі на зиму.
  14. Купою картоплю. 150 кг. Києво-Святошенський р-н. С.Бузова. т.097 2980 882
  15. Добрий день, вітаю Вас з чудовим будинком. Молодчинки. Дуже мені сподобалися сосни навколо доріжки від входу. Чи вони штамбові? Коли, де і по скільки купували, якщо не секрет? Дякую.
  16. В Єпіцентрі купувала в відділі побутової хімії німецький засіб для видалення наклейок.
  17. Два роки поки будували будинок, а це було бажання чоловіка, я не уявляла, як ми будемо жити за містом. Причому у Києві чудова квартира. Деколи у сні мене мучили кошмари, а що коли буде те чи се, як ми справимося, куди бігти, до кого дзвонити... Коли ми нарешті переїхали (в будинку ще не було кухні, на вулиці порядку не було) я через 2 тижні приїхала в квартиру і у мене було відчуття що не я тут жила 10 років. Мені тепер не хочеться лишню хвилину втрачати в квартирі, бо я хочу додому. На рахунок дітей. У мене троє. Старші підлітки, а меншій 9. Який для них кайф! 10 років прогулянок за руку в місті і можливість зранку вийти на терасу, на качелю, покормити собаку, таскати кота за хвоста, дуріти і качатися на траві в саду кожень день, це не можливо порівнювати. І хоч я їду на роботу і діти в школу на 8 ранку, а їхати нам 40 км (школу не міняли і їздимо через весь Київ через те, що діти люблять свою школу), це все одно з життям в місті не порівняти. Дачу, щоб деколи приїхати ми не розглядали. Якщо вкладаєш великі кошти в будинок, я вважаю, його благами потрібно користуватися постійно. А так буде як обов"язок, що треба кожних вихідних їхати, бо у нас є дача. А це перетворюється вже не на відпочинок, а на прибирання, догляд дачі, а коли все зроблено - пора в квартиру. Бачу це на прикладі друзів, які вибрали такий варіант. Мені б не сподобалося. Головне не боятися і не гнатися за непотрібними понтами. Будувати те, що вигідно вам і потрібно Вашій сім"ї. На рахунок території. У мене 40 соток. Город - 2 грядки з салатом-руколою. Є правда сад. Сад обрізіє -бризкає декілька раз в рік чоловік, який і садив. Цього року зробили всюди полив, бо задовбувало стояти і перестасляти поливалки. Полив виявився не такий вже і дорогий. Газони косить або чоловік, або дзвоню помічнику, а коли приїжджає мій батько в гості, то він косить. Деколи стоять не покошені, мене це не напрягає. Ніколи нічого в житті до цього я не садила. Перрші кущі-квіти садила "по книжці". Озеленювали самі поступово (велика територія). Я балдію від кожного куща - рози- квітки. Може у мене воно все і неправильно з точки зору ландшафників, але мені дуже подобається і мені так комфортно, а це - головне. Удачі. "Очі бояться, а руки роблять."
  18. Добрий день, чи можете щось запропонувати для 2 дорослих Греція чи бажано Хорватія в межах таких чисел 07.07.2014 - 21.07.2014? Спокійний готель, можна апартаменти приватні, Дякую.
×
×
  • Створити...