Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

locker

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача locker

  1. Зрозуміло. Дякую піду сьогодні вживу гляну проект, інженер по телефону сказав що там 5 кВт, але я сумніваюсь - будівельні норми на момент будівництва передбачали здається 11 кВт
  2. Хто може прояснити таке питання? Київ. Квартира. Зараз електрику я купую від забудовника, який просить укласти прямий договір з Київенерго. Три фази, підключення до квартири здійснене проводом 10мм2, коридорний автомат 50А (наскільки я розумію, це 33 кВт). Стандартне підключення Київенерго - 16 кВт. Яку орієнтовну плату за підключення в 27 кВт мені можуть нарахувати?
  3. Volt-control VC-01-40Р Своє не фотографував, але навіть на фото з інтернету дефекти лиття чітко видно (дивитись в першу чергу в районах кутів): krainamaystriv.com/threads/10395/ В руках хрустить, діряве. Ну можу і сфотографувати, правда дуже не хочеться щиток розбирати, але якщо так сильно треба - прийдеться, що ж поробиш :D Але функціонально дуже подобається. Пам’ять на найвищу і найнижчу напругу (Дігітоп пам’ятає тільки напругу при якій спрацювало), а від амперметра просто кайфую
  4. Не витримало і тижня одне з двох куплених реле Digitop 32A ("нової генерації"), зажужало як радянська електробритва, дуже голосно і пронизливо, а ще через день в пік спеки виключило мені кондиціонер і написало ПЕРЕГРУЗ (реле було захищене 25А автоматом). Витягнув його і здав назад в Епіцентр, сказав що поломане. Взяв на заміну Вольтер, вже з ватметром (40А). Звичайно, по рівню виготовлення (я оцінюю тільки ззовні) це не рівня Digitop: пластик криво вилитий, половинки не сходяться (щілина в 2 мм то тут то там), кнопки натискаються не з першого разу, провід треба розділити на Y щоб проліз в затисний болт і кліпса кріплення на DIN-рейку якась калічна. Але головне - як буде працювати. Побачимо. Сподіваюсь, краще за попередника.
  5. Доброго дня. Необхідно в ближчі терміни виконати чорнові сантехнічні роботи у квартирі в новобудові (Голосієво). Об’єми невеликі - всі точки метр-два від стояка. Конкретно треба провести комунікації під два умивальники, мийку, пральну/посудомийну машини, душ, два гігієнічні душі, два унітази. Ваші пропозиції - в приват.
  6. Запропонуйте ціну на Radaway Korfu A. Самовивіз в межах Києва. В приват.
  7. Дякую. 3 кВт на квартиру - скромно! Враховуючи що сучасні варочні поверхні споживають по 7.8 кВт.
  8. Підкажіть, будь-ласка, чи є норми, якими обмежується нижній (обов’язковий) рівень споживаної потужності для квартири без газу, який надається споживачу? Чи ЖЕК може запропонувати: "16А або нічого" Дякую.
  9. Чи можна електричний підігрів підлоги у ванній кімнаті і в кухні повісити на одне УЗО? Або провести дві окремі виділені лінії на двох простих автоматах? Заземлення присутнє.
  10. Я недавно був продавцем. Варіант запропонував покупець. 1. Покупець йде в зручний і безпечний для нього час в "П" 8-) банк, там відкриває Ощадний рахунок «ВІЛЬНИЙ» - відкривання, закривання, поповнення і зняття кешу - безкоштовно. Кладе на нього гроші в грн, євро, доларах - як зручно. 2. Покупець і продавець йдуть у будь-яке в Україні відділення того ж банку. Продавець заповнює розписку "Я, "ПРОДАВЕЦЬ", зобов'язуюсь у випадку отримання від "ПОКУПЦЯ" суми в 300 млн. дол. США покласти її на свій депозитний рахунок відкритий у "П" банку і протягом 72 годин передати йому у власність Міжнародний аеропорт "Бориспіль", який належить мені згідно такого-то ДОКУМЕНТУ". Розписку можна завірити в нотаріуса до передачі грошей. Далі покупець і продавець підходять до каси у відділенні банку і один просить зняти з його рах. 300 млн. долл, і покласти на рахунок он-тієї людини, яка теж має у вас рахунок. Одна хвилина - і гроші в продавця. Потрібно тільки обидва паспорти. 3. Їдете разом на процес переоформлення. ;) рекламувати банк не буду, хто хоче сам знайде Скажу що можна подзвонити замовити готівку і через 2 доби забрати кеш без жодних комісій і закрити рахунок - перевірено.
  11. Чого ви дивуєтесь, задача була поставлена в максимальну економію. Але я вже і сам дійшов до того, що все-одно лінії розеток треба буде розділити.
  12. sanykrimea: Если получится отдельная линия, то холодильник не требует защиты дифавтоматом, достаточно автомата.
  13. Чи потрібно ставити УЗО на освітлення ванної кімнати? Можна вішати на той же дифавтомат (10мА) що і розетки?
  14. А який провід використовується в щитку для комутації? Я бачу, що ВВГ для цього не підходить - не дотримати рекомендований радіус згинання.
  15. Ще питання - а буває щось типу автомата з великою червоною кнопкою з підсвіткою на ДІН-рейку, щоб дружина у випадку чого не сплутала і завжди знала що натиснути у випадку непередбачених обставин? Дякую.
  16. В коридорі окрему лінію освітлення ще можна провести - так і зроблю. На цю лінію можна поставити простий автомат? Забув ще про теплу підлогу, ніяк не звикну що вона буде електричною. В одному з ваших постів прочитав, що необхідне УЗО має бути класу АС. Додав до схеми.
  17. 1. Зараз фото щитка зробити не можу, на жаль.. 2. Так, холодильник хотілось би на окрему лінію, щоб була можливість тільки його залишити включеним. 3. Дифавтомати замінив на 10А для санвузла (фен) і 6А для холодильника. Вистачить? До речі, якого класу вони мають бути (впишу конкретні моделі)? 4. Після дифавтоматів одразу світло і розетки, там немає більше автоматів по дорозі. Автомати після УЗО стоять, я десь тут читав що треба або дифавтомат або загальне УЗО і після нього автомати. 5. Намалював. тільки не розумію, автомат має бути 3-фазним чи 2-полюсним на 2 фази? Вибачте за дилетантські питання. Хочеться наперед розуміти як же має бути правильно в розмові з електриками. Прийнято.
  18. Дякую за коментар, ваш авторитет не піддає сумніву точність вердикту Звідки живлення - не дуже розумію. Новий мікрорайон, новий будинок, між будинками здоровенна трансформаторна (?). В коридорі загальний щиток з лічильником. Перемикач фаз? Ну щоб вибрати найкращу для однофазних споживачів. Не потрібно?
  19. Невже все настільки ідеально, що ніхто не прокоментує? Visio.
  20. Два тижні читав форум і вникав в тему. Сьогодні накидав приблизний склад щитка, буду дуже вдячний за рекомендації. 3-к квартира, в будинок входить 5 проводів, наскільки мені пояснили - 3 фази. На жаль, фінанси на проведення численних окремих ліній на розетки, як тут прийнято, не хотілось би витрачати, я готовий до того, що вимикатись будуть всі розетки чи все освітлення одночасно. Хотілось би економніше, але і не занадто, щоб від цього потерпало здоров'я жильців Дякую!
×
×
  • Створити...