Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Taras611

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Тарас
  • Откуда
    btv611 собачка gmail точка com
  • Пол
    Мужской

Taras611's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Доброго дня! Хотів би установити для початку 5кВт для власного використання із можливістю збільшення потужності в майбутньому. На даний момент в будинку газовий котел, освітлення, комп'ютери та інші побутові пристрої. Яка буде потужність у зимовий час? Було б цікаво отримати інформацію. Яку даєте гарантію, на установку, на обладнання? Як часто потрібно проводити обслуговування? Скільки коштує обслуговування? Що робити у випадку виходу із ладу якогось елементу? Дякую!
  2. Аналогічний. Добавлено через 2 минуты Так в опалювальний сезон робили(осінь і грудень місяць). Можливо справді було випаровування і все осідало на вікнах. Також не впевнений чи вентиляція функціонує так як потрібно.
  3. Вертикальний імпост не прогинається. "ефект холодцю" не сильно відчувається.
  4. Всім доброго дня! У квартирі установлено панорамне кутове вікно rehau euro 60. У опалювальний сезон з'являється конденсат, також на стику вікон промерзає. Які є рішення даної проблеми?
  5. Який ламінат порадете стелити по всій квартирі, крім сан. вузлів? Є море різних брендів, що порадете, плюси і мінуси. На даний момент візуально подобається "Aqua V4 Дуб Велли дымчатый H1002 EGGER" Чи вірно я зрозумів, що колекція "Aqua V4" розрахована під вологі приміщення? Також поясніть функціональстіть фасок, чи це просто для краси? Дякую!
  6. Зорієнтуйте, будь ласка, по цінах на роботи по сантехніці у новій квартирі. Все потрібно робити з нуля. Наприклад, яка приблизна вартість "точки" гарячої води із штробами і т.д.
  7. Цікаво, а чому у комплектації Jotul немає відповідних переходніків? А то виходить так, що той що є у комплектації нікому не потрібний!
  8. Дякую за відповідь. А для чого труба аж 1 метр, коли до димоходу буде всього лиш 10 см? Чи є варіанти труб із діаметром 175 мм?
  9. Доброго часу доби. У наявності є Jotul F3TD та цегляний димохід. Тепер потрібно підключити піч до цегляного димоходу(діаметр 200 мм). Мені відомо із документації: 1) труба має бути завтовшки 2 мм 2) відстань від стіни до печі 100 мм 3) діаметр димоходу 175 мм На сайті scanforum є труба, яка наче відповідає параметрам(25 см, Ø180, 2 мм). Підкажіть, будь ласка, яку трубу варто використовувати при задньому підключенні? Також цікавить у кого можна придбати цей товар окрім scanforum, територіально у Києві?
  10. Всім привіт Останнім часом читаю на тематику будівництва і всього що з ним пов'язано. stroimdom.com.ua один із кращих , також хороший forumhouse.ru Особливо цікаво читати різні поради професіоналів та відслідковувати весь процес будівництва. Мені здається, якщо буде побільше таких кваліфікованих і дружних спільнот, будівництво стане менш проблемним. Також спільнота позитивно сприяє навчанню новачків і обміну досвідом професіоналів. Плюс замовнику буди простіше зорієнтуватися у непростій ситуації. Які ще якісні ресурси полюбляєте відвідувати? Можливо є ще якісь форуми, блоги чи групи у фейсбук, вконтакті?
  11. Потрібно 20м2 соснової дошки для підлоги. Дякую за пропозиції.
  12. Всіх вітаю зі святами! Ось і прийшла черга до вибору камінної топки. Начитавшись форум, вирішив зупинитись на Jotul. Спочатку хотів Jotul F3TD. Але оскільки житлова площа невелика то можна поєднати корисне із приємним, а саме обігрів кімнат та естетичну красу. Тому задумався про різні вставки також від Jotul. Основне джерело тепла планується газ, а камінна топка як доповнення. Цікавить, на скільки ефективно використовувати вставки для обігріву приміщення у 100 м.кв.(перший та другий поверх по 50м.кв.)? Чи, можливо, у моєму випадку достатньо Jotul F3TD. Також хотілося б дізнатись про технологію розводу тепла від камінної вставки у різні кімнати у моєму випадку. Приблизний план кімнат 1го поверху у додатках. Мансардний поверх аналогічного планування, тобто також дві кімнати. Вибачте, за не зовсім професійну картинку. Дякую за поради!
  13. Підкажіть, будь ласка, спосіб, технологію штукатурки внутрішніх стін із газоблоку. Тому що одні спеціалісти говорять що потрібно набивати сітку, а потім поверх штукатурка, інші говорять що не потрібно. Стіни майже ідеально рівні. Також цікавить на скільки адекватна ціна 35-40грн., без матеріалів, за 1м2 штукатурки. Штукатурка має бути під шпалери. Також цікавить які матеріали варто використовувати на сьогоднішній день. Марка гіпсу, чи інший матеріал?
  14. Доброго дня. Які будуть пропозиції по слідуючих комплектуючих (документ) ? Дякую. email = btv611 собачка gmail точка com
×
×
  • Створити...