Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ChAO

Пользователи
  • Публікації

    100
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ChAO

  1. Установка реально працює? Компресор не запнеться якщо в системі буде під 4 бара? Цікаво як там реалізований зворотній клапан щоб вода не попала в компресор.
  2. Скажіть будь-ласка чи буде ефективна така аераційна установка для моєї водички у випадку використання МЖФ чи Кентавра? хттп://ecosweet.prom.ua/p8156757-aeratsionnaya-ustanovka-airpump.html. Компресор видає тиск від 2,8 до 4 бар, продуктивність 23-25 л/хв. Аератор з 2" труби.
  3. А скільки коштує ежектор на 1' трубу? Щось не знаходжу його в неті. Як він правильно називається?
  4. Від сірководню МЖФу нічого не буде (сайт виробника). А от без аерації смислу немає ніякого: "Еще раз напоминаем, что без принудительного насыщения воды кислородом наш материал не работает...". Розумію, що і МЖФ і Кентавру аерація не завадила б. Є бюджетні рішення? Скільки коштує повітряний компресор з датчиком потоку?
  5. Та ніяких мабуть. Сказав, що марганець Кентавр не відфільтрує взагалі. А як щодо МЖФ?
  6. Шукав Centaur і "наткнувся" на спеціаліста який запевнив мене, що з його досвіду Кентавр на моїй воді працювати не буде враховуючи, що попередню аерацію я зараз робити не буду із-за обмеженого бюджета. Рекомендував МЖФ. В неті начитався, що для МЖФ теж потрібно багато кисню (повітря). Чи буде МЖФ працювати з моєю водичкою?
  7. Деніска ти за 3 дні загадив весь розділ своїми рішеннями проблем. У мене проблем немає. Є питання яке потрібно вирішити. Це форум а не рекламна площадка тому якщо є що порадити то порадь. ЗІ: Його хтось забанить нарешті?
  8. А що з сірководнем? Його 0,022 при нормі 0,03. Не знаю де вони там запах почули. За багато років користування скважиною його не відчував.
  9. Аналіз води в аттачі. Ввечері перед відбором проби прокачував скважину годину. Вранці перед відбором ще 40 хвилин. с.Малютянка (між Бояркою і Глевахою). Скважина глибиною 43м. Обсадна труба пластикова синього кольору, думаю ф125. Насос на глибині 35м. Рік назад почались проблеми з піском - його стало більше в воді. Покищо фільтрую тільки механічними фільтрами. На кухні "Барьер" від заліза. Вся сантехнічна кераміка в будинку руда. Стомився вимивати щотижня. Якщо не помити то через тиждень в WC страшно зайти. Та й хімію не хочеться в септик лити. Хочу прибрати "Руду" з води. Чи достатньо буде Birm в 1252 корпусі чи із-за марганцю доведеться дивитись не Кентавра? Що саме дає такий рудий наліт на сантехніці залізо чи марганець? Показник амонія в моєму випадку критичний? Наперед дякую за коментарі та поради.
  10. ChAO

    Ліжка панцирні

    Ліжка цікавлять? Якщо так, то домовимось.
  11. Запропонуйте бак (балон, корпус) для фільтра води 1252 з ручним клапаном. А ще 2 мішка бірма і скільки там потрібно гравія.
  12. ChAO

    Ліжка панцирні

    Продам ліжка панцирні 190*70. Б/у в хорошому стані (фарбовані). 6 шт. Ціна 350 грн/шт. Всі віддам за 2000 грн. Фото не моє але вигалядають так же. Самовивіз з району с.Глеваха.
  13. Хтось клеїв пінопласт на бетонну стелю? Планую утеплити стелю (залізобетонні панелі) в підвалі 35-м пінопластом товщиною 3 см. Вже зрозумів, що з цементними клеями краще не балуватись а клеїти на клей-пінку і мінімум 2 парасольки на лист 0,5х1м дюбелити. А як штукатурити? Є смисл сітку під штукатурку класти чи і так буде триматись? Естетичний вигляд не дуже цікавить - гостей в підвалі приймати не буду. Чи може є якийсь простіший і дешевший спосіб утеплення стелі?
  14. Лежать на дачі чавунні фітінги діаметром 50 і 100 мм для савєтської каналізації. Потрібні комусь? Чи везти в прийом металобрухту?
  15. А чим екструдер по цоколю зашивався? Штукатуркою? А як відмостку кріпити до цоколя?
  16. Береш рулєтку, ідеш в Епіцентр, знаходиш драбину 120Х70 і міряєш всі габарити які тобі знадобляться.
  17. Бачив сьогодні в епіцентрі фільтр грубої очистки за 257 гр, Італія. Типу такого як в вашому першому лінку по середині тільки без манометрів. Мабуть варто взяти? Але ж там 90 мк а у мене наче і 20 не дуже забивається. Піску збирається зовсім трошки - на дні колби фільтра. 5 мк фільтром користуюсь в парі з 20 мк вже 2 роки - тому якщо і грішити на нього то тільки на конкретний екземпляр який зараз встановлений. Додатковий ресівер поставлю однозначно - ваша схема мені сподобалась. Завтра зранку підлаштую. Раніше налаштовував на меньші цифри. І цього було достатньо.
  18. Блін весь форум перетворився в саморекламу сервісантів :bad: Звідки вам відомо буде важко ТС чи не буде? Може він краще вас дружить з гайками і трубами.
  19. Балкон великий. Тільки крім економії місця ще я не хочу з вікон робити бійниці як в фортецях. Із задоволенням робив би 10 якби вікна-двері ставив зараз - тобто поставив би їх ближче до наружної частини стіни. Зараз без теплоізоляції з товщиною стінки в одну цеглину (пориста) і так сухо. Вологість з'являється тільки при включеному зволожувачі.
  20. В першому повідомленні я написав "напору води не вистачає щоб змішувач переключити на душ" що не зовсім відповідає дійсності. Тиску достатньо коли включається насос, його вистачає і щоб накачувати ресівер і щоб роздавати воду одночасно. Коли насос створює необхідний тиск в ресівері і виключається то звичайно при розборі води тиск починає поступово падати. До установки незрозумілих фільтруючих картриджів все було гаразд (я їх поміняю на нормальні). А зараз тиск поступово зменьшується до такого при якому змішувач не може тримати включеною лійку душа. Таке відбулось після установки фільтруючих картриджів сумнівної якості. До цього можна було користуватись і душом і мийкою на кухні одночасно - падіння тиску було не значне при користуванні кількох точок розбору води. Тому це питання відпадає. Діаметрів достатньо щоб і ще кілька точок розбору поставити - тільки б був достатній тиск води. Все що ви пишете - і данфоси і гідроакумулятори - згоден, це все супер і в майбутньому так і поступлю. Але на даний момент це не бюджетно. Впевнений на 99%, що зараз мені буде достатньо встановити спеціальний додатковий насос. І я в цій темі питаю на які насоси дивитись, з яких вибирати а не намагаюсь з'ясувати чому у мене раптово впав тиск води - це я вже з'ясував. Давайте виходити з того що СИСТЕМА ПРАЦЮЄ НОРМАЛЬНО. Є запас по потужності насосу і по діаметрам трубопроводів. Автоматика і гідроакумулятор налаштовані нормально. Тому варіанти з не правильним насосом чи погано налаштованою автоматикою чи не правильно вибраними діаметрами трубопроводів - відпадають. Я просто хочу щоб система працювала ще краще з мінімальними витратами. Ставити зараз додаткові фільтри і ресівери у мене немає можливості - в майбутньому це і так є в планах (і установка знезалізувача також). А врізати в систему насос - не проблема. Я знаю що такі насоси існують і це не рідкість але поки не знайшов їх в інтернеті. Класна рекомендація на форумі в стилі "сделай сам"
  21. Та ні. При чому тут насос враховуючи що фільтри стоять після гідроакумулятора і в гідроакумуляторі достатній тиск (як і завжди)? До того ж насос вибраний із запасом потужності і працює вже кілька років без жодних проблем. Я ж вже написав - скоріше всього проблема в якості даних конкретних фільтруючих картриджів. До їх установки суттєве падіння тиску можна було помітити хіба через 2-4 місяці. Можливо я і не правильно почав тему або не зрозуміло пояснив чого я хочу. В ЦІЙ ТЕМІ Я ПИТАЮ ЯК ВИБРАТИ ДОДАТКОВИЙ НАСОС ЯКИЙ БУДЕ ПІДТРИМУВАТИ НЕОБХІДНИЙ ТИСК ПРИ ВІДКРИТОМУ КРАНІ. Тобто я хочу включити обидва крани на кухні (Г і Х), обидва крани на раковині, в душі, спустити воду в унітазі і щоб при цьому всьому напор води з усіх кранів був такий же як коли відкрити тільки один кран!
  22. Вже три роки не падає. Торік навіть 5 місяців фільтри не міняв - крім лишнього запаху нічого про це не говорило. Раніше з цим проблем не було. Скоріше всього це не якісні фільтри. Проблема виникла практично зразу після їх установки. Про це прекрасно знаю. В цій темі я не намагаюсь з'ясувати як позбавитись заліза. Цифру зараз не скажу. Але тиск такий як і завжди. Фільтром грубої очистки зацікавився. Дякую за наводку. І все ж хочу пропрацювати варіант установки додаткового насосу.
  23. Щоб зменьшити товщину теплоізоляційного шару і тільки. Мова про балкон - тому товщина має значення.
  24. Екструзійний це який? Я маю на увазі щільний який не кришиться на кульки. В основному рожевого і синього кольорів. Це екструзійний?
×
×
  • Створити...