Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

stepdom

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Lviv
  • Пол
    Мужской

stepdom's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. За якими критеріями вибрати найбільш температурно-стабільне місце ? Подалі від дверей та вікон ? Хочу мати можливість задавати температуру для кожної кімнати окремо + віддаленний контроль. Так, планую ставити на кожен радіатор + на кожен контур теплої підлоги.
  2. Планую ставити в кожну кімнату термодатчики, сервоклапани на радіатори/підлогу + контролер для підтримки заданої температури. Якими критеріями керуватися при виборі місця для термодатчика ?
  3. Відповідно до постанови кабміну від 9 грудня 1999 р. N 2246, виходить що просто просумують покази за листопад та грудень.
  4. Цікавить, якщо я зараз почну опалювати будинок, в якому ще не живу. То за яким тарифом мені прийдеться платити за газ на наступний рік ? Газовики: а) Візьмуть середнє за листопад і грудень та помножать на 12 ? б) Чи просто просумують покази за листопад і грудень ? в) Інше ?
  5. Сказали що їхня 35-ка має густину ~21 кг/м3. Я про ПСБ-С 35 густина якого по ГОСТу повинна бути від 25 до 35 кг/м3.
  6. Не можу знайти нормальний пінопласт для теплої підлоги. Та "35-ка", що продають в магазинах, максимум має 16 кг/м3 (сам важив). Де у Львові купити нормальну 35-ку ? На якого виробника слід звернути увагу ?
  7. Майстер хоче ставити один потужний циркуляційний насос на три поверхи (3 колектора для радіаторів + 1 для теплої підлоги зі своїм насосом). Які недоліки використання такого підключення ?
  8. Схоже на те що це і є теплообмінник. Тоді виникає запитання, чи зможе коробочка таких розмірів віддати 40 кВт тепла ?
  9. А який теплообмінник брати на 40кВт ? Як він виглядає ? П.С. Мені майстер сказав використати швидкісний нагрівач - коробочку розміром 30см х 10см х 5см.
  10. ТП котел буде працювати у відкритій системі. Газовий котел, радіатори, тепла підлога в закритій. Як об'єднати відкриту та закриту системи ?
  11. Тут справа не в розмірі, хочу з нижнім підключенням, а таких в наявності нема.
  12. Хочу поставити два котли: дровяний + газовий. Котли повинні працювати так: якщо дровяний перестає горіти тоді включається газовий. Чи можна два котли підключити до одного димоходу ? Чи може краще взяти комбінований котел ? P.S.: площа обігріву 350м2.
  13. Я чув що дешеві радіатори погано обробляють і з часом вони ржавіють.
  14. Майстром було запропоновано такі варіанти: 1) kermi - прийдеться чекати місяць; 2) purmo; 3) stelrad - майстер схиляє до купівлі цих радіаторів. Чекати місяць на kermi немає часу. Які радіатори вибрати: purmo чи stelrad ?
×
×
  • Створити...