Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

fisherok

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача fisherok

  1. Доброго дня. Шановні форумчани підкажіть хто купував і тепер користується ламінатом Соммер 832 від Таркер, яка країна виробник, які враження, яка якість?
  2. Шановні майстри в мене була зроблена цементно вапняна штукатурка, потім вапняна штуком 2 Ферозіт 240, питання під обої треба ще шар Ферозіт 340.
  3. fisherok

    Земляной бур.

    Добро дня всім можливо комусь буде цікаво як працює розширювач в реальності. Мені порібно було зробити сім свай д200 із розширенням на д500. Отвори я робив садовим буром (бур ві дяді Колі не купував, бо достатньо влаштовує існуючий садовий бур) до глибини 0,8м заливав на ніч по два відра води в один отвір. На наступний день проходив на глибину 1,20 м і робив розширення плугом від дяді Колі. Розширення робити фізично достатньо легко але довго, на один отвір 20-30 хв. Дуже часто треба виймати розширювач і витрусювати землю, якщо "проклинити" землі набирається повний кошик і вона починає осипатися під дно розширювача. На перших сваях так погрався а потім вирішив прицепити на штангу розширювача китайський ліхтар для контролю наповнення землеприймача ( хочеть бачити що ти робиш). В цілому розширювач міцний, зроблений надійно, але важкуватий, одим словом працювати можна.
  4. В мене поштукатурені стіни із середньою якістю коли прикладаю правило 2.5 м є просвіт місцями 2-3 мм. Тому думаю я вирівняю шпаклівкою стартовою. Як їа Ваша думка?
  5. Я так зрозумів що правилом можна не тільки провіряти ями, а ще й знімати попередньо нанесену стартову шпаклівку використовуючи його як великий шпатель.
  6. Добрый день уважаемые форумчане. Как правильно начать шпаклевку стен по цементно песчаной штукатурке. Интересует момент создания плоскости шпаклевкой, правильные углы.
  7. Делал откосы малкой на окнах и откосы на дверях маленьким правилом как показывал на фотографиях Мастерок. Немного не устраивает результат при прикладыванию правила есть просвет 2-3мм причем почти везде. Как добится лучших результатов чтоб без просвета.
  8. Для будівництва свого будинку купував Дрель-шуруповерт Skil 6222AA за 450грн. Нормальний шурик за нормальні гроші, не професійний звичайно але для домашніх потреб саме то. Дуже зручний в руках, легкий, кабель живлення 6 м достатня довжина, потужності вистачає.
  9. Посоветуйте новачку каким правилом тянуть стяжку. Ширина комнат около 3х метров.
  10. fisherok

    Земляной бур.

    Доброго дня. Підкажіть який треба бур та розширювач для фундамента під гараж (стіна 25см повнотіла цегла) і чи можливо його використати для фундамета забора - стовпчики із лицевої цегли, щоб одним буром виконати два вище вказані фундаменти.
  11. Дякую за відповіді, буду шукати матеріали які подобаються, міряти їхню товщину і розраховувати перепали майбутньої стяжки.
  12. Матеріали на фінішне покриття підлоги ще не закуплено, а стяжки треба лити скоро. Може хтось із свого досвіду знає приблизьні рівні перепадів.
  13. Доброго вечора. Цікавить питання перепаду між стяжками під керамічну плитку, паркетну доску, ламінат. Підкажіть шановні специ.
  14. Добрый день. Где в Виннице можно купить продукцию КНАУФ кроме Епицентра.
  15. Да то что каменщики могут подпортить внутриннию часть кладки я не учел. А вата есть по толщине 70 или 80 и у каких производителей?
  16. Благодарю за ответы. Какую толщину базальтовой ваты надо применить. Почему вент зазор не меньше 40 мм.
  17. Добрый день. Недавно начал строить дом в Винницком регионе по проекту Ровно 3. Сделал ленточный фундамент. Цоколь из блоков ФБС 40. Монолитный пояс тоже шириной 400 мм. Дом планирую строить из кирпича: 250 мм - красный полнотелый+базальтоватная изоляция+120 мм облицовочный керамический кирпич. Вопрос такого плана: какой должен быть слой изоляции и вент зазора и как такую стену разместить на цоколе шириной 400 мм (стена получается явно шире цоколя).
×
×
  • Створити...