Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

fisherok

Пользователи
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем fisherok

  1. Добро дня всім можливо комусь буде цікаво як працює розширювач в реальності. Мені порібно було зробити сім свай д200 із розширенням на д500. Отвори я робив садовим буром (бур ві дяді Колі не купував, бо достатньо влаштовує існуючий садовий бур) до глибини 0,8м заливав на ніч по два відра води в один отвір. На наступний день проходив на глибину 1,20 м і робив розширення плугом від дяді Колі. Розширення робити фізично достатньо легко але довго, на один отвір 20-30 хв. Дуже часто треба виймати розширювач і витрусювати землю, якщо "проклинити" землі набирається повний кошик і вона починає осипатися під дно розширювача. На перших сваях так погрався а потім вирішив прицепити на штангу розширювача китайський ліхтар для контролю наповнення землеприймача ( хочеть бачити що ти робиш).

    В цілому розширювач міцний, зроблений надійно, але важкуватий, одим словом працювати можна.

    • Лайк 1
  2. Делал откосы малкой на окнах и откосы на дверях маленьким правилом как показывал на фотографиях Мастерок. Немного не устраивает результат при прикладыванию правила есть просвет 2-3мм причем почти везде. Как добится лучших результатов чтоб без просвета.
  3. Для будівництва свого будинку купував Дрель-шуруповерт Skil 6222AA за 450грн. Нормальний шурик за нормальні гроші, не професійний звичайно але для домашніх потреб саме то. Дуже зручний в руках, легкий, кабель живлення 6 м достатня довжина, потужності вистачає.
    • Лайк 3
  4. Доброго дня. Підкажіть який треба бур та розширювач для фундамента під гараж (стіна 25см повнотіла цегла) і чи можливо його використати для фундамета забора - стовпчики із лицевої цегли, щоб одним буром виконати два вище вказані фундаменти.
  5. Добрый день. Недавно начал строить дом в Винницком регионе по проекту Ровно 3. Сделал ленточный фундамент. Цоколь из блоков ФБС 40. Монолитный пояс тоже шириной 400 мм. Дом планирую строить из кирпича: 250 мм - красный полнотелый+базальтоватная изоляция+120 мм облицовочный керамический кирпич. Вопрос такого плана: какой должен быть слой изоляции и вент зазора и как такую стену разместить на цоколе шириной 400 мм (стена получается явно шире цоколя).
×
×
  • Створити...