Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

boris150782

Пользователи
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Рівне
  • Род занятий
    скупка палетной заготовки
  • Пол
    Мужской

boris150782's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. наразі дякую! а що на рахунок "кипятіння" акб??? приглядуюсь до Leoch.
  2. кипятить? тобто продовжує зарядку при досягненні акумулятором норм ємності?
  3. читав читав...і майже зрозумів,що ніфіга не розумію(((. на зиму хочу запастисть ибп для котла "ека калора 24квт" .можлтво ще підключу одну-дві лед лампи на кухні. в ттх до котла пише ,що він споживає 150 вт. десь тут згадувався ибп Luxeon UPS-500ZX.я на ньому наче і зупинився. вимикатимуть світло чи ні невідомо, тому вирішено не купувати "аби було" щось дороге, а взяти щось бюджетненьке на всяк випадок. але є питання для місцевих гуру- даний ибп пише ,що лінійно-інтерактивний і до нього не можна підключати якісь такі асинхронні двигуни. питання!!!- в котлі стоїть же якийсь циркуляційний насос, чи підійде даний ибп для котла з циркуляційником??? крім котла і лампи лед більше не планується його використання. буду щиро вдячний за відповідь. всім миру!
  4. 1.5*20м-3рулона, або 2*20м-2 рулона. з відправкою в м.рівне наложеним платежем
  5. доброго дня! скажіть будь-ласка яке навантаження витримує данна доріжка,чи можна по даній технології облаштувати двір та під"їзну дорогу,як реагуватиме на рух вантажним транспортом,як доглядати ,як змивається бруд та прибирається грязюка чи грунт,що потрапляє на доріжку??? дякую.
  6. ні ,без сходинки. але плануємо її зробити коли цоколь обклеїмо еппс
  7. думаєм з тестем чим облаштувати фасад.будинок з деревяних чурок (дров) покладених на глиносоломоцементний розчин. схиляємось до того щоб мінвату прикріпити до стін зонтіками для пінопласту з допомогою саморізів,потім сітка клей і мінеральний короїд. думали спочатку рейка -мінвата- блокхаус,але потім передумали.чи буде така конструкція дихати ,чи є ще якісь підводні камені. може є ще якісь варіанти.буду вдячний за конструктив!
  8. я впевнений що вживу виглядає просто чудово! але шось я вже заплутався- думав (неуважно читав )що екодах фарбований в масі
  9. значить і-ф шифер,волокнисто цементний,безазбестовий,розміром 1*1.13? поділіться враженнями ,своїми і покрівельників, чи крихкий, однорідність кольору і ін. відходність, наявність аксесуарів? буду дуже вдячний за інфу,де будуєтесь?
  10. тоже не могу найти актуальную цену на эко-дах 1*1.13, может кто покупал недавно и скажет реальную цену
  11. а какие нормы по площади/объему котельной,наличии окон,соседству с кухней,ванной,жилыми комнатами?
×
×
  • Створити...