Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Старий Лев

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Старий Лев

  1. Хм... Я бы не советовал в ближайшее время копать... УГВ запредельный...
  2. Дякую, такий "лікбез" дуже корисний! Розумію, що ось ця табличка (www.water-service.kiev.ua/cena_burenie_skvazhiny.php) - щось похоже на середню температуру по лікарні... Але можна зробити висновок, що як мінімум в половині району горизонт в 20 м водоносний... Як це вияснити точніше? Чи, може, старий перевірений спосіб - колодязь? Однозначно, до весни щось треба зробити, тому терміни для себе визначив: до нового року розібратись, після Різдва - свердлити чи копати...
  3. ------------------------------------- МАМАЙ, дякую! Думаю, розмова буде цікава для всіх... У вихідні провів "польові дослідження" навколо "об"єкту", результати: 1) метрів 400-500 західніше - дві вулиці Калинівки. У переважної маси аборигенів (= місцевого населення) - криниці... Глибина - 10 мініс 2 плюс 7-8 метрів (більшість в плюс...). Думаю, що однозначно Менделєєм свою таблицю зробив трошки не повною..., АЛЕ: вода на смак питна, привкусу, післявкусся майже нема (я не помітив). Місцеві п"ють все життя........... Однозначно, для душу, басейну, тим більш поливу вода придатна (ІМХО). 2) знайшов на вулицях дві свердловини: одна десь 35, друга під 50 м. Сильний привкус заліза, ніби зуби враз поржавіли... Іншого добра мабуть менше, ніж в криницях, але залізо... От і думаю: для всіх потреб, крім пиття, доцільно зробити свердловину до 20 (чи під 20) метрів - дешево і сердито (ціна - результат?)... Що скажуть корифеї цієї гілки? Які плюси і мінуси можуть бути в такого варіанту? В чому можуть бути проблеми?
  4. Хотелось бы уточнить, на какой глубине можно взять воду для полива, душа, надувного басейна (не для питья и готовки)? Думаю, до 1,5 куба... , но так, чтобы скважина не затянулась за пару лет... Хочу сделать дачный участок с эпизодическим посещением, сейчас там голо... Ветку прочитал всю, поэтому понял, что бурить можно всегда. Только вот кто возьмется за такую относительно невыгодную работу? Координаты по Гуглю: 50.407574 (+50 гр. 24 мин. 27,27 сек.) 29.786446 (+29 гр. 47 мин. 11,21 сек.) Заранее благодарен.
×
×
  • Створити...