Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Perchik

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Perchik's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. доброго дня,за 400 грн заберу,якщо ваша ласка
  2. какая мощность котла и возможно ли выслать перевозчиком ?
  3. Звіси підбиті вагонкою і в них я буду врізати вентрешітки(це я вже зрозумів).Похила частина і стеля у різних частинах сходяться по різному але є прямі участки де можна організувати протік повітря шнуруванням.А от на косих участках я планую вставити залишки каналізаційної труби між ГБ і кроквою тим самим створивши продухи як на фотці,мене цікавить чи буде це працювати.І один момент не зрозумілий-як прорізати ГБ під коньком;вздовж крокв чи поперек,і як багато робити отворів ,?На другому фото я показав прямий потік повітря на холодний дах червоними стрілками а там де він перекритий кроквами -зелені стрілки,і жовтою лінією я обвів пряму ділянку стелі.Дуже дякую за Вашу участь.Сьогодні ще сфоткаю як у мене вийшло у завершеному варіанті.Чекаю на Ваше резюме.
  4. А це фото еркера зсередини -там та ж сама проблема
  5. Мій дах має такий вигляд з середини як на фотках.Мене цікавить де мені зробити продухи для вентиляціїї теплоізоляції.Будівельники положили вату впритик до ГБ,зараз я все демонтував і буду натягувати шнурівку для створення проміжку між ГБ і ватою .Постає питання куди буде діватись повітря якщо дах має таку конструкцію?
  6. Зроблений дах, але криворукі будівельники наробили багато помилок які зараз мені потрібно виправляти і це тільки ті помилки які я побачив.Тому зараз мені потрібна Ваша консультація як людини у якої є знання і практичні навики
  7. Доброго дня Вам Nzick.З великою цікавістю слідкував за будівництвом Вашої мансарди-вийшло дуже чудово.Зараз переді мною стоїть те ж саме завдання,але перед закінченням мансарди мені потрібно переробити те що "наваяли"мої будівельники.Маю хатинку з таким дахом як на фото.
  8. Спасибо,Андрею!Камень уже получил-состояние на твердую"4",битого и колотого штук 20,но отгрузили на 100 штук больше,так что претензий не имею(плотность камня ожидал что будет выше)
  9. и я хочу знать цену белого ракушняка 1000 шт в Ровно с доставкой -если можно
×
×
  • Створити...