Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

B1K@

Пользователи
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

B1K@'s Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

11

Репутація

  1. Слaвон Інколи арселор германі поставляє метал без маркування. Звісно виробника про це не попереджують. Відповідь арселора:
  2. Точніше навіть так: Радіус гибу виробу дорівнює значенням, рекомендованим виробниками фарби. Навіть прокатчикам невідомий цей радіус За свою ціну, метали і полімери досить хороший вибір. Поляк в основному має 220 грам цинку. Так само як і німецький арселор.
  3. Таке маркування наносить Метали і полімери. (ссылка устарела)
  4. Новий рулон крістала виявився з таким маркуванням. (ссылка на изображение устарела) При нагоді зроблю фото звичайного мату з таким маркуванням.
  5. Тісен не підписує свої рулони як це робить арселор. На фото я позначив рулони тісена. Я можу зробити фото відкритих рулонів. Але якщо крістал легко ідентифікувати по структурі покриття, звичайний мат. буде схожим на арселор. Кілька постів вище я зробив фото рівного листа крістала з його маркуванням та звичайного мату з ідентичним маркуванням.
  6. Фотографувати відкриті рулони звичайного мату не має змісту. Так як ззовні їх не відрізниш від інших виробників. Ось кілька фото крістала. Маркування на крісталі ідентичне як і на звичайному маті.
  7. Expert Мені дуже неприємний тон вашої розмови. Нагадує менеджерів тпк які колись всім розказували, що тісен тільки в них. А всі інші дурять. Так як крістал крім тісена ніхто не виготовляє. Ось фото трьох кольорів крістала з маркуванням. Та для порівняння 8017мат з ідентичним маркуванням. Ми працюємо з тісеновським металом вже більше 6 років. Можливо тісен дозволяє вибрати надпис на рулоні. Можна зрівняти рулонні бірки у вашого постачальника та у нас. Добавлено через 1 час 46 минут Квартал Модуль це виробник з м.Львова. Вони є нашими дилерами по металочерепиці із Z-замком. Через високу хвилю та складну форму, для виготовлення цієї черепиці ми використовуємо тільки метал Тісен та ArcelorMittal Eisenhüttenstadt. Якщо Тісен завжди поставляється з маркою сталі S250-280, ArcelorMittal Eisenhüttenstadt ми замовляємо з S250. Цей самий ArcelorMittal Eisenhüttenstadt з маркою сталі S220 просто рветься при виготовлені.
  8. Ваші дослідження дуже теоретичні. Прямо зараз готові для вас виготовити металочерепицю із айс крістала в будь-якій кількості. Сподіваюся ви не почнете теоретизувати як з мет.пол. можна зробити тісеновський айс крістал. Якщо вже заговорили про підроблений тісен. Думаю ви дослідили, що маркування тісена включає специфічний логотип. Ми жодного разу не чули про прилад який вміє наносити надпис та тісеновський логотип. Я впевнений, що ви зможете показати фото підробленого маркування з логотипом. Задня сторона тісеновського металу вже багато років має однаковий колір та структуру. Я не зустрічав такого поєднання в інших виробників. Впевнений ви зможете мені заперечити. Рулони тісена мають специфічну упаковку. Не уявляю хто захоче їх відтворювати.
  9. Раніше трішки продавали галеко. Дійсно хороша система.
  10. По словам тех. менеджера юти, фольговану плівку варто застосовувати хіба в сауні.
  11. На заході досить поширений алюмоцинк Люксембург. Без полімерного покриття. Нарікань на нього ще не було. Але і ціна його на рівні кольорового словака. В нас в місті також є арсеналівський "мідний" дах. При нагоді зроблю фото
  12. Розмір жолоба впливає на кількість води яку він здатен прийняти за одиницю часу. PS: Зверніть увагу на Struga. Ціни дуже приємні.
  13. При нагоді сфотографую об'єкт де замість ущільнювача, під форму Z-замка, вирізали металеві заглушки. UPD:
×
×
  • Створити...