Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Natali82

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Natali82's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

4

Репутація

  1. Привіт ВСІМ!!! Не знаю на скільки це правда, але зараз активно ходять слухи про будівництво сміттєпереробного заводу(біля нового Боярського кладовища). Тарасівский голова все це заперечив. Але потрібно бути пильними, адже якесь будівництво вже розпочалося. Питайтеся та поширюйте цю інформацію, щоб вчасно почати діяти. Якщо це звісно підтвердиться!!!!!!!!! В вайбері цю групу та обговорення можна знайти,перейшовши в паблік (кнопка внизу справа біля кнопок Чати, Визови, Контакти) , набравши одне з таких слів: Сміттєвий завод, Свалка, Боярка, Нове, Віта-Поштова
  2. Привіт! Чому ви вважаєте, що на 100 метрів, не набагато краща??? Хтось бив по Новому і теж багато заліза? Ми просто близько до кладовища, колодязь не підходить. Тому я надіялася, що хоч на 100 метрах, як пишуть по К-Святош. районі, буде чиста водичка. Дякую всім хто відгукнеться.
  3. wikimapia.org/#lang=en&lat=50.328546&lon=30.315914&z=16&m=b Мені подобається ця карта, гарно видно вулиці, всі організації. Весняня вулиця поряд з Садами яблуневими
  4. Привіт! Викопіровка береться в сільраді, а от ситуаційний план наче в архітектурній оргаізаціїї. Напишіть будь-ласка про воду, хто бив скважину, та на скільки метрів. В нас сусід бив (по вулиці Правека,це в кінці Кибенка), то на 60 м, вода була дуже жовта. Я читала бити нада більше в нашому районі. Відгукніться хто знає, на скільки бив, і яка по якості водичка. Дуже дякую))
  5. Доброго дня, сусіди)))). Ми теж купили участок на Правика (це в кінці вулиці лейтенанта Кибенка). Теж навесні планували електрику підключати. Нам радили Парубочого, тепер щось помінялося????? Дуже хвилююся,напишіть, якщо хто щось знає))))))
×
×
  • Створити...