Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Heavy

Пользователи
  • Публікації

    35
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Heavy

  • День народження 09.06.87

Персональная информация

  • Имя
    Анастасія
  • Пол
    Женский

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Heavy's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

23

Репутація

  1. Вітаю. Перешукала по всьому форуму і не знайшла відгуків про конкретних виробників / види євроштахетника. Власне, цікавить, на що варто звернути увагу - товщина матеріалу? покриття? країна виробник? Загалом планувався паркан з дерева, і він би ідеально пасував до дерев'яного будинку. Але мені його рахували-рахували, і яяяк вирахували! Зрозуміла, що не готова віддати 700+ тисяч грн за паркан, хоч як би мені не хотілося дерево(( Отже, найменш "не-огидний" для мене варіант серед усьго іншого - євроштахетник. Але тут навіть з кольором не можу визначитися - чи пробувати "під дерево" (не бачила вживу, боюся, що на 100 метрах паркану може виглядати як дешевий пластик), чи робити в колір даху (дах буде сірим і тоді є ризик, що все вкупі виглядатиме досить похмуро). Словом, буду вдячна, якщо поділитеся контактами/лінками на якісний товар. І ще більш вдячна, якщо напишете відгуки з власного досвіду. Може, хтось давно вже встановив той штахетник "під дерево" і може сказати, чи він ок і чи не облазить, як, наприклад, металеві двері з плівковим покриттям?
  2. Дякую! Дуже допомогли мені, бо від усього перечитаного вже трохи error404 в голові)
  3. Вітаю! Чи робите ви тканинні стелі? І якщо так, зорієнтуйте, будь ласка, по вартості. Дві кімнати: кухня (2,8 х 4,3 м; 4 кути, 4 світильники-підвіси) та передпокій (2,8 х 3,2 м; 4 кути, 5-6 точкових світильників). Бучанський район, 35 км від Києва. Дякую.
  4. Дякую. З опису виглядає як те, що треба. Як з часом поводить себе Wohnraum-Lasur? Не дає жовтизни? І чим ви її наносили? Бо десь читаю, що можна і пензлем, і валиком, і фарбопультом. Десь - що лише пензлем чи взагалі лляною ганчіркою. І ось таке ще в описі знайшла. Тобто грунтувати тим же засобом, просто розбавленим? І чи нормально воно ляже на попередній слой антижука?
  5. Можливо, не в ту тему пишу, але не знайшла більш відповідної. Порадьте, будь ласка, чим покрити дерев'яну вагонку на стінах. Вагонка - липа. Приміщення - кухня та передпокій у дерев'яному будинку (реставруємо старий). Відповідно, коливання по температурі й вологості є і будуть. Також є необхідність захистити від шашеля та подібної погані (вже є досвід заміни поточених брусів в стінах - більше не хочеться)) Вимога до фінального вигляду - максимально наближено до натурального дерева, без кольору, без блиску, в ідеалі - щоб виглядала як непокрита нічим липа. Але захищена від бруду та псування. Читала про варіанти матового лаку, масла, воску – абсолютно не тямлю в тому різниці, тому буду вдячна рекомендаціям прям з конкретними назвами. І сюди ж питання щодо черговості робіт. Я правильно розумію, що спочатку вагонку треба відміряти/нарізати, потім покрити антисептиком з обох боків, потім лаком (чи маслом, чи чим порадите) з обох боків, потім монтаж на стіну, і бажано після того ще фінально чимось пройтись? Дякую.
  6. Довго шукала двері в дерев'яний будинок - вже втретє повертаюсь до цієї теми і розумію, що це найбільш прийнятний варіант. Будинок з брусу, без тамбуру (прибудова зараз холодна, але утеплюємо і це буде опалюване приміщення взимку), над дверима є навіс, сторона не сонячна і не вітряна. Важливий момент - утеплення фасаду робитимемо не раніше наступного року (спочатку шукала двері з терморозривом, а щодо них майже всі одноголосно відмовляються ставити коробку, не знаючи фінальної товщини стін). @SV.скажіть, будь ласка, чи є можливість побачити двері в Києві? Подобаються моделі UO1, UO6, UO7, UOL1, UOL13 - якщо хоч одна з них є в наявності, було би добре) Чи можливе виготовлення за індивідуальним розміром (не факт, що знадобиться - щоб точно обміряти, треба демонтувати лиштви)? І які зараз умови замовлення, чи довго потрібно чекати? Дякую!
  7. Добрый день. Ищу толкового юриста в качестве эксперта в ТВ-программу, сюжет о незаконных застройках (названия не пишу, чтоб не посчитали рекламой, в ЛС напишу все подробности). Будем рассказывать о схемах отжима земли (например, арендовали старый общественный сортир, через время приватизировали и отстроили ресторан, ну или построили детскую площадку, благоустраивали ее 5 лет - получили право на приватизацию земли и т.д.). Соответственно, интересуют варианты - как этому противостоять и как распознать заранее, что у тебя во дворе завтра вырастет, например, элита-центр)) Сотрудничество взаимовыгодное Я получаю интересного собеседника для интервью, вы - бесплатный пиар себя как специалиста на одном из центральных украинских каналов.
  8. Не путайте мощность линии с отоплением. Отопление - печное, каминное, газ, электро-, твердотопливный котел и т.д. К слову, сейчас живем в доме, где отопление вообще не предусмотрено, поэтому электротехника подобрана грамотно, с учетом того, что зимой у нас бывает и 180 V в розетках вместо 220...
  9. Предложение отличное! Но далековато и не вписываемся в бюджет. А он - до 4000 грн с коммунальными. Ищется что-то попроще, без красивостей и дорогого ремонта. Сразу скажу, что 6 лет мы снимали новый (но слегка недостроенный в плане уютности) двухэтажный дом на огромном участке за 1000 грн. Повезло Теперь хочется поближе к работе и горячий душ))
  10. Снимем дом на длительный срок. Территориально - Киев или пригород, в идеале - с.Софиевская Борщаговка (или чтобы туда было удобно добираться). Интересует отдельный дом без хозяев и других жильцов. С горячей водой и удобствами в доме. Отопление значения не имеет (есть свои электроконвекторы), можно с печью. Также рассмотрим вариант без или с минимумом мебели. Платежеспособные, порядочные. Живем в арендуемом частном доме около 6 лет - с хозяевами прекрасные отношения, съезжаем только по причине улучшения жилищных условий (хочется, чтобы удобства были в доме). Есть собаки (живут в будке во дворе) - воспитанные, стерилизованы, охраняют двор. И кошки - воспитанные, стерилизованы. в доме не шкодят. О68-7О8-72-ЗЗ (Анастасия)
  11. Продолжаем искать Лидочке хозяев! Ей уже 5 месяцев, привита по возрасту, есть ветпаспорт. Характер - просто золотой! Очень послушная, активная и игривая, но не приставучая. Я бы сказала, ведет себя очень солидно как для своего возраста. Знает базовые команды ("иди сюда", "заходи" (в дом), "выйди", "фу", "нельзя" и, конечно же "кушать")). К тому же, хорошая охранница. Вот такая красота растет:
  12. Прямо как у нас Крюшон (пес) - жрет и провода под напряжением, и гвозди, и стекловату. Больно, давится, но жрет! Острая нехватка серого вещества :D
  13. А говорят еще, что коты хороши тем, что их выгуливать не надо У меня все коты и кошки после стерилизации характер не меняли, а усиливали. Т.е. если были "декоративными подушками", становились еще ласковее-мурчливее, а если любили побегать и подурковать, то продолжали гонять по всему дому. Насчет драк - это я так надеялась двух кошек примирить)) После стерилизации стали хотя бы спать на одном диване, но под настроение сплетаются в один шипящий клубок и так и носятся, пока не устанут
×
×
  • Створити...