Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Руслан 1

Пользователи
  • Публікації

    88
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Руслан 1

  • День народження 23 січня

Персональная информация

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Руслан 1's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

64

Репутація

  1. Один із варіантів деревину, в місці стику з фольгою, покрити лаком для кращої адгезії, закріпити фольгу, можна степлером, і заклеїти стик високотемпературним фольгованим скотчем.
  2. Пропоную Вам викладати тут цікаві фото бань саун а не ... Краще викладіть фотки своєї парної
  3. Побачив і... Відень гора Leopoldsberg читаєм табличку
  4. Краще не холодною водою а відразу взяти сокиру і почати всі ці понти ху… А потім піти в ліс викопати землянку і там… з думкою то все ПОНТИ. P.S. скло гартоване
  5. Кого цікавить HARVIA дзвоніть, продаю по найнижчим цінам...
  6. Для саун с режимом "русская баня" (корень Русь, не рось),утепленные двери это огромный плюс ,но есть и минус их крутит получается "дополнительная вентиляция"-шутка. P.S. Мы, был случай, для утепления двери из стекла закрепили на нее деревянный щит 50мм.
  7. Ви написали що Ви "ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ СТРОИТЕЛЬСТВО" тоді чому Ви задаєте такі ... питання? Заказчик захотів таке вікно його бажання було виконано. До речі,заказчик, сауною задоволений. Добавлено через 35 минут Буду Вам дуже вдячний "ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ"
  8. Я, першим, не переходив на "ЛИЧНОСТИ" Я будівництвом саун займаюсь з 1999 року за ці роки напрацьовані знжки з постачальниками, і я буду робити все можливе щоб "ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ-БАРЫГ" опустити... Я роботяга, Ви називаєте себе "ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬ СТРОИТЕЛЬСТВО" так хто із нас "БАРИГА"???
  9. Я считаю что САУНА в переводе на язык россиян БАНЯ, а вот климат в парной это другое и не в этой теме. Речь шла о утеплителе я предложил один из вариантов и для наглядности выложил фото сауны сделанной по такой технологии. Делал ее в 2003.
  10. Согласен.Сложность в том что все это надо сделать правильно и да это ДОРОГО... Це те саме що сперечатись з ... людиною яка на літак каже "какой же это литак это самалет"...
  11. Преимущество древесины - способность аккумулировать тепло,для саун это большой плюс.В парных сделаных из масива (срубы) париться намного комфортнее чем в каркасниках. Минус строить баню из масива - ДОРОГО... Теплоизоляционные характеристики всем известны, это не дом это САУНА...
×
×
  • Створити...