Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

irazi

Пользователи
  • Публікації

    21
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

irazi's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. Здравствуйте Александр. Вот зашла на форум и хочу спросить у Вас совета и конечно заказать саженцы вишни и абрикоса. В интернета начиталась так много и определиться не могу. Хочу вишню и абрикос самоплодные , устойчивые к болезням. Если нашла вишню - так нужен опелитель. .... Места что бы посадить разные опыляемые деревья друг к другу у меня нет. Посоветуйте по выбору какой можно вкусный абрикос и вкусную вишню у Вас заказать но хотелось бы тоже среднерослую от 2 до 3 м высоты чтобы росла. спасибо.:roll:
  2. Також місяці 3 тому шукав вікна. Об'їздив і начитався багато. Вставив від " ******" - виробник Кам'янець-подільський завод. Аргон не закачував , так як за 2 роки його просто не буде... так мені порадили , хоча я з цим стикнувся вже був один раз. Дійсно за 2 роки аргону просто в вікнах в квартирі не стало
  3. Цікаво знати про все. Від початку процесу до закінчення утеплення перлітом
  4. Стіни штукатуряться для того , щоб вирівняти температуру прогрівання стін і покращити монтаж пінопласту.
  5. Ні, я говорю про зовнішню штукатурку А хіба про утеплення будинку пінопласта зовні я помилився? Зараз заради єкономії утеплюють хіба не так? Будинки зовні штукатурять виключно не багато власників. Клеють пінопласт на цеглу, а потім штукатурять .
  6. Дякую за відповідь Тепер на рахунок пінопласту.. У нас будинки так як і всюди утеплюють пінопластом, але технологія утеплення не правильна, так сказав спеціаліст. Почнемо з того , що пінопласт ліплять на непоштукатурену поверхню будинку- це вже є погано. Обов'язково мають бути поштукатурені стіни. По-друге - клей використовується тільки для зовнішніх робіт а не для внутрішніх . Клей наноситься обов'язково на всю поверхню пінопласту а не місцями, як роблять зараз. От тому і кріплять пінопласт дюбелями, для страховки. Чому на весь лист пінопласту - тому , щоб не утворювалися містки холоду.
  7. Привіт форумчани Знайшов подібні статті ... хотілось би почути відгуки від наших дорогих форумчан про таку штукатурку. Так як у мене штукатурка в процесі, не хотів би використовувати пінопласт для утеплення будинку а поштукатурити перлітовою штукатуркою. Цікаво знати про її теплопровідність, можливо є такі майстри які займаються професійно такою роботою і можуть щось порадити . Чекаю на відповідь.
  8. Тоді якому покриттю Ви б віддали перевагу? Я розумію, що вічного нічого не має, але хочеться практично і звичайно не за космічну сумму
  9. А поясніть будь ласка, що Ви мали на увазі.
  10. Двері від Меранті - міжкімнатні. А хіба є від них двері вхідні? По вигляду міжкімнатні двері Меранті якість краща ніж у білоруських дверей. А двері від Бериславу вхідні - ціна заскочила в 30000 грв. і вище - це трохи задорого, хоча можливо якість відповідна, так як зверху вони обшиті дубом 16 мм.
  11. Поясніть будь ласка про глянцеве покриття , так як видів цього покриття є різні: пльоночні, крашені, шпоніровані, акрилові, скло.. Яка різниця в таких покриттях і яке є нормальним для повсякденного користування . Каву заварювати не плануємо 5 років тому придбали кухню Тернопільського виробництва, то просто жах.... За 2 місяця зрозуміли, що придбали просто паперове покриття .
  12. Привіт усім. Цікавлюсь кухнею глянцевою. Цікавить ціна і експлуатація такої кухні. Буду радий всім відгукам і пропозиціям.
  13. Привіт Всім. Цікавлюся вхідними і міжкімнатними дверима. Вхідним бронедверям чомусь не довіряю на рахунок утворення конденсату. Хотів би покласти металопластикові вхідні двері. Я розумію, що вигляд можливо не такий, але хочеться , щоб було менше проблем і тепло... Також цікавлюся міжкімнатними дверима. У нашому регіоні по виляду і якості непогано виглядають вікна від " Меранті".. Хотів би дерев'яні, але дерева свого і сухого не має.. Замовити двері дерев'яні - гарантії на те що за місяць викрутить ніхто не дасть. У квартирі клав з свого дерева - сосни , проблем не має 6 років. Буду вдячний за любий відгук
  14. Привіт усім. Є новозбудований особняк. Цікавлюся дерев'янною підлогою. Хотів би з шпонтовану. Сусід поклав з сосни, але якість дуже погана, за 2 неділі появилися дуже великі шпари. Хочеться не дорого і екологічно, але звичайно не такої якості. Найшов в інтернеті дошку з ліствіниці сибірської. Хто щось може розказати по цей масив дошки. Ну і звичайно чим краще покривати дерево - лаком чи маслом.
×
×
  • Створити...