Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Понаехавший

Пользователи
  • Публікації

    55
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Понаехавший

  1. Там в коментах хароше є, типу: "Defeating russia for a price of Netflix subscription".
  2. Нет, дружок, все тебе в голову пошло.
  3. А ще в нас взагалі заборонено приносити людей у жертву! Це кричуще попрання прав віруючих у ВеликогоКтулху! У країні жодного храму Великого Ктулху не лишилося! Ганьба!
  4. Хтось їм вже став. І пам'ятає з першого курсу вишу про структуру норми права. Гіпотеза Диспозиція і (ТАДАМММ!) Санкція! Хоча, можете далі фантазувати про те, у чому взагалі не відбиваєте дупля. Іноді смішно виходить, теж певна користь.
  5. А ці "порохоботи" - вони зараз із вами в одній кімнаті?
  6. Стаття 19 то про правопорядок в Україні. Вона взагалі не про санкції. В ній, наприклад, анічогісінько немає про продаж хліба, так що, продавати хліб протирічить Конституції?
  7. А от скажіть будь ласка, мені одному муляє, що в нас тупо сєпар постить тут свою хєрь про "бамбілібамбас уосємьлєт!", "нєвсьотакадназначна" та т.п. Може його, тойво, в баню нахєр?
  8. Дадада, усі навкруги гандони, тіки ти повітряна кулька.
  9. Запитайте не в мене, а в цього поважного пана: https://www.stroimdom.com.ua/topic/235509-rossiyane-nam-prinesli-voynu/?do=findComment&comment=5223473
  10. Десять сторінок тому вже було розкрито, шо це все порохоботи та кацапська іпсо.
  11. Останні новини з Дніпра змусили непокоїтися за одного з форумчан на ім'я Кірілл.
  12. "Пєнсіонєри в трамваях Гаварят о звьоздной вайнє". А olegarh говорить про банківську систему. Рівень той самий.
  13. Поясню: це еффект Даннінга- Крюгера в дії.
  14. Я щось пропустив, і з'явилася секта "нєвінно пастрадавшего прівата і бєні, хазяїна єго"? Бо це капець. Приват, який збирав депозити та кредитував бєню (пов'язані підприємства), без застави, без натяку на можливість повернення коштів - був приречений. Вони почали скиглити, коли НБУ заборонив обліковувати мусорні акції під час розрахунку резервів, бо крім тих самих мусорних акцій у більшості кредитів забезпечення не було. Проте, з ного можна було ще висмоктати пару десятків мільярдів депозитів, за що бєня й боровся. Всі оці "та чо, приват був огого, офігєнно стійкий!" - це такий калірований ідіотизм та брехня, що навіть слів немає, я ніколи не думав, що хтось із айк'ю більшим, ніж у равлика, це озвучить.
  15. Москву потопили. Кутузова вбили. Цікаві фортелі колесо історії видає.
  16. То не пророцтво. Десь року з 1996-го масовим у т.зв. "масовій руській літературі" стало явище дехуманізації українців, пророкування знищення України. Зазвичай таким займалися отакі ось валєтови, бесталанні графомани. Приймаючи до уваги, що із таким рівнем таланту заробляти гроші писаниною в них не вийшло би ,думаю, що фінансувалися такі висери із пропагандистських бюджетів. Просто тоді "насєлєніє" ще не розучилося читати.
  17. То есть ,Белгородская область, по мнению димона, уже не рф? Ну ок.
  18. Там з десяти сім досі вважають, що мобілізація то роздача мобільних телефонів. Так шо не дійде.
  19. Чиграков не харків'янин. Він чисто кацап, який співати ротом та грати руками до Харкова приїхав був, поки не заїбав тут усіх, та не був відправлений назад до расчлєнінграду.
  20. Прадо, Кайєн, Х5/Х6. Ну й Камрі. Це про Харків.
  21. Нажаль, все, що набудував жилстрой1 та туркиш вціліло. І ще та хєрь за каскадом.
×
×
  • Створити...