Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

polyanytsya

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

polyanytsya's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Був в суботу у Практікері - там завезли якусь акційну дошку PolarWood (кажуть Росія, але ніби з фінами разом) так от - ціна 249 грн/м2 і ще дають 15% знижки (там зараз акція від суми покупки) - вийде 212 грн/м2. і дійсно, будь мудрий знати коли та що купувати...
  2. Стяжка готова і сохне парадьте хтось будь ласка, коли її варто загрунтувати щоб не понищилась і не витерлась... грунтувати вологу - потім вода з неї довго не випарується.. то доки чекати щоб погрунтувати?
  3. Залив нову стяжку на яку планую покласти паркетну дошку. Почав цікавитися цінами і мені здається ціни зменшилися. Хто володіє ситуацією на ринку? В одному магазині пропонують Befag меркант за 245 грн/м2 (виглядає, що за 230 грн віддадуть) в іншому акція на Upoflor - 3 сорт віддають за 270- грн/м2. Та і Барлінек за 270 грн пропонує селект. Знайомий казав, що в Барлінка склади перевантажені.. може таке у всіх і ціни ще будуть знижуватися? Хто що думає? Може це в мене ілюзії такі що щось знижується?
  4. я думав, ми покладемо бруски потрібної для рівня висоти (їх і закріпимо) а на них вже покладемо сітку, а коли просто покласти сітку, як же її рівень регульнути - просто щось попідкладати без прикріплення? всетаки стяжка буде 4,5-6 см, пінопласт дам тільки там де дуже грубо треба стяжки десь 5-6 м2 на мою плошу 45м2 і армую його сіткою... ну перевіримо чи 99,9% трісне мастерок а коли трісне, він же нікуди не дінеться правда? буде лежати на пінопласті і все...
  5. був один паркетчик, з яким розглядали такий варіант, але оскільки бруски під лаги треба кріпити дюбелями до ж/б перекриття - вирішили цього не робити. Я зараз по плитах ходжу і таке враження, що по головах сусідів... а насверлити то все - мені стало страшно за сусідів і за плиту перекриття... і стяжка як на мене якось міцніше, менша імовірність що дерево всохнеться і будуть потім скрипи...
  6. щойно був на об"єкті - поставили маяки хлопці, але не на купки, а на цілі полоси розчину (шириною до 10 см) от за завтра той розчин для фіксації маяків засохне. Питання: чи добре потім з ним зчепиться розчин яким заливатимуть між маяками?
  7. полопає саме тому, що там буде перехід на площину під якою немає пінопласту? ми 30 мішків піску та 10 цементу на 3 поверх затягнули намучилися... хотіли лишній об"єм пінопластом заповнити... пластифікатор купив, а фібру ні... її теж варто купити?
  8. демонтували гіпсові плити - вивезли 3 зіла сміття!!! як "бонус" отримали дирку до сусідів, тепер і її чимось треба заробити... майстри, що будуть класти стяжку щось мені не дуже... кажуть найкраще розчин замішувати вручну бо бетономішалка в панельному будинку буде дуже вібрувати, щось я в це не вірю, але запевняють що замішають добре... щось вони зависли на встановленні маяків на плівці (від протікання вологи до сусідів), кажуть чуть ступиш на плівку все зміщається, то мусять зараз поставити, щоб за неділю підсохли ті маяки... може хто знає якісь секрети як тут маяки краще виставити? коли казав, щодо кілкість води міряти літрами (0,4 л на 1 кг цементу) то майстри казали що ніхто так не робить, всі "на око" дають і ще одне питання... ми вирішили давати стяжку від 3 см. але там де стяжка виходить 6-8 см вирішили давати під низ пінопласт 35-щільність. десь давати 3 см пінопласту, десь 2 см, а коли на середині кімнати виходимо на товщину стяжки від основи 4 см, то класти на плівку. зрозуміло пояснив? товщина стяжки вийде 4 см, а де великий перепад під тими 4 см. пінопласт. мене хвилюють, місця переходу стяжки з основи на пінопласті на плівку. Чи не буде там тріщин? я взяв таку тонку металеву зварну оцинковану сітку (7мрн/м2) для армування стяжки над пінопластом та там де буде перехід. Чи нормально так?
  9. Шановні форумчани, як я не намагався знайти порадників та умільців, які б змогли вирівняти мою поверхню - безрезультатно! Тут на форумі радять демонтовувати гіпсові плити і майстри які побували в мене радять те саме... мене це дуже лякає... - процес демонтажу і мої відносини через це з сусідами знизу - чи врятує від протікання рідини до сусідів клейонка? - стіни вже вирівняні, а чи не натягнуть вони води зі стяжки - чи нормально, коли я налию 4 см стяжки на пінопласт довщиню 3 см. - майстри кажуть, що нова стяжка це не набагато дорожче ніж ремонт старої, а мені щось так не здається... - чи можуть мені залити стяжку так якісно, щоб я вже не вирівнював потім самовирівнюючою а відразу клеїв на неї паркет (без фанери). Такі вимоги ставити до стяжки? - блін 30 днів чекати поки висохне є тут якісь львівські майстри, які якісні стяжку можуть зробити?
  10. а для чого тоді виробник на суміші вказує від 5 мм до 40мм. Там же є якісь розрахунки і напевно на те, щоб не тріскало... а щодо класичної стяжки пісок з цементом, то я звісно згоден, що має бути від 4см.
  11. 3-4 куба вивезти... потім стільки завезти... може по грошах краще кілька слоїв самовирівнюючої залити... по грошах те саме але мороки вивозом не буде...
  12. а чи буде зчеплення з засічками, що зроблені сокирою в процесі збивання смоли? буду мати можгивість то сфотографую, а зараз спробую описати словами: кожні 1,5-2-3 см маємо видовбану смолу (на довжину леза сокири) видовбано разом з частками гіпсової плити на глибину 2-3 мм. На вигляд вся така посічена поверхня.. потім прогрунтую як тут радили Бетоконтактом або грунтувальною фарбою. Як думаєте, за 35 грн - це може бути якісна суміш для товщини до 10 мм? (ссылка устарела) І ще? чи можна для економії мої ями 4 см залити ЦПС, вийти на якийсь рівень, а потім самовирівнюючою всю площу.. не буде тріскати такий кількаслойний пиріг?
  13. Необхідно у всій квартирі вирівняти підлогу під паркет 45 м2. Від нульової (найвищої) точки перепади від 1 см по краях і до 4 см переважно в центрі кімнат. Є дві проблеми: 1. 3 см від найвищої точки вже починаються балконні двері. (товстою стяжку не зроблю) 2. Раніше паркет лежав на смолі, яку зі старих гіпсових плит, що на підлозі віддерти повністю практично нереально. (якою буде адгезія загрунтованої смоли до нової, місцями тонкої стяжки?) Дуже непокоїть питання смоли. Всі грубі слої, поздирали, але тонкий шар (1-1,5 мм) і далі на землі, десь здираючи робили засічки сокирою. До якого стану робити такі засічки, щоб було зчеплення? Скільки та якого бітуму мона лишити? Дуже не хочеться зробити стяжку і щоб вона потріскала і здовбувати смолу не хочеться бо 5 м2 за день це дуже важко. Можливо краще більше грунтовки дати? Чи якось з піском грунтувати? Паяльною лампою залишки смоли випалити? Короче чи пристане нова стяжка до старої основи та за яких умов? Я планую використовувати суміш Master Basis (ссылка устарела) виробники пишуть вона підійде від 5 до 40 мм. Хтось з нею працював? А як для мого випадку зі смолою? Паркет я б хотів клеїти на стяжку (якщо так не можна бо стяжка тонка то би клав паркетну дошку.. так краще буде?) Співчуваю всім в кого та смола так само вгризлася у стару стяжку Щойно мав розмову з технологом компанії Будмікс, то він радив пройтися по смолі грунтувальною фарбою з кварцевим піском - казав буде тримати. Що про це думаєте?
×
×
  • Створити...