Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

po-ol

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача po-ol

  1. Добрий день, подобається такий паркан, підкажіть, що за камінь, де можна купити, яка ціна. дякую!www.ex.ua/view/85619246
  2. А радіатори для гравітаційки, тоже треба колишні чугунні, чи можна сучасні якісь?
  3. Що таке газовий генератор, те саме що й бензиновий тільки на газі?
  4. На рахунок точки роси то тут можна розрахувати будь-який пиріг (ссылка устарела)
  5. Дякую, я зрозумів! А можна якось зробити по сучасному, наприклад поліпропіленовими трубами і їх в стіну запхати? Ще одне питання, а якщо котел буде стояти в підвалі, це міняє щось?
  6. Такий варіант я розглядав, і я не проти того, щоб стояв насос навіть за! Якщо була б альтернатива насосу, без лишніх проблем то це мені кажеться краще, ніж бути залежним від світла!
  7. Газ є і електрика є, просто в нас буває таке, що вітерець подує з синіми хмарами і нам світло виключили, дзвониш в РЕС відповідь тіпа "обрив на лінії", а мені тоді, що мерзнути поки все устаканиться! Но це ще пів біди можна якось перебитися, але якщо справді буде обрив на лінії щей серйозний тоді, що??? Може якісь варіанти є? я про те щоб стояв котел і на ТП і на газ просто щоб циркуляція була без насоса?
  8. Рано чи пізно всі перейдемо на дрова, ресурси землі обмежені,а дров ще хватить! Раджу вкласти гроші в будівництво і скоріше заселятися!
  9. Всім добрий день? планую свій майбутній будинок, і хочу спочатку у всьому розібратися! Як зробити опалення, щоб могло працювати без насоса, і не було по домі проведено лишніх видимих труб, типу(парове опалення)?
  10. Цегла мені залишилась від демонтажу старого будинку який був на ділянці, тому хотілось би використати! Я чув, що пінопласт ззовні не довговічний, може краще щось в середину стіни давати, хто що порадить?
  11. поясніть для починаючих, що означає тичком? А якщо утеплити пінопластом? які варіанти?
  12. Добрий день! Планую будувати будинок, одноповерховий з мансардою, матеріал ракушняк в пів блока, но так як будинок буде 100м від траси хотів добавити пів цегли з середини! Які варіанти перев'язки ракушняка з цеглою? може хтось так робив? буду вдячний!
×
×
  • Створити...