Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

po-ol

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем po-ol

  1. Гравитационка конечно рулит,но посчитав разницу в материале (одноуровневое здание) хватает на газовый генератор, а это не только насосы но и телек посмотриш на Новый год:)

    Що таке газовий генератор, те саме що й бензиновий тільки на газі?

  2. Долго выбирал, читал, сравнивал между двумя этими материалами и на данный момент больше все-таки привлекает ракушняк. Облицовку все равно хочется кирпичную нежели оштукатуреный и окрашеный фасад. В варианте с газобетоном и кирпичем прийдется также делать воздушный зазор для вентиляции пара(из изучения и прочитки многих тем на форумах). Да и экология играет в плюс(вроде как натурпродукт-соли,йод). Проконсультируйте плиз насчет заполненого в воздушную прослойку перлита, как он может себя там повести, что будет с паропроницаемостью,где будет находится точка росы? Может стоит рассматривать исполнение с мин.ватой или еще каким нибудь паропроницаемым материалом? теже вопросы к альтернативным вариантам по поведению внутри кладки +их долговечность.Перлитной засыпки как я понял должно хватить навека,если только с кирпичной кладкой за это время ничего не случится и она не высыпится прочь. Не хотелось бы через ...надцать лет морочить себе голову таким вопросом.

    На рахунок точки роси то тут можна розрахувати будь-який пиріг (ссылка устарела)

  3. -----------------

    Дякую, я зрозумів! А можна якось зробити по сучасному, наприклад поліпропіленовими трубами і їх в стіну запхати? Ще одне питання, а якщо котел буде стояти в підвалі, це міняє щось?

  4. А не проще купить Гену с стартером и автоматикой ? Или у Вас света нет месяцами ?

    Такий варіант я розглядав, і я не проти того, щоб стояв насос навіть за! Якщо була б альтернатива насосу, без лишніх проблем то це мені кажеться краще, ніж бути залежним від світла!

  5. Газ є і електрика є, просто в нас буває таке, що вітерець подує з синіми хмарами і нам світло виключили, дзвониш в РЕС відповідь тіпа "обрив на лінії", а мені тоді, що мерзнути поки все устаканиться! Но це ще пів біди можна якось перебитися, але якщо справді буде обрив на лінії щей серйозний тоді, що???

    Може якісь варіанти є? я про те щоб стояв котел і на ТП і на газ просто щоб циркуляція була без насоса?

  6. Доброго вечора, форумчани!

    Мучить мене зараз важливе питання: проводити газ до ділянки, чи не проводити?

    Значить, маємо з дружиною ділянку біля Луцька (2 км від львівської траси). Торік її переоформили на себе (була записана на мого тестя), зробили проет будинку, залили фундамент на будинок, гараж, сарай. В цьому році планували звести сарай (вже є всі матеріали) і по можливості - коробку будинку. Але постало питиння газу: паралельна вулиця (5 будинків) збирається вести до себе газ. Пропонують і нам.

    Займається цим питанням один з майбутніх жителів паралельної вулиці. З нашої вулиці всіх цікавить ціна. Ціна підводу газу до будинку буде відома після розроблення ТУ і проекту. Він пропонує скинутись на проект (приблизно 5-7 тис.грн.), а тоді буде відомі всі розходи. По попередніх розрахунках, на одного получиться не менше 20 тис.грн. (потрібно ставити ГРП, прокладати труби до ГРП близько 200 м. і від ГРП до моєї ділянки буде десь 250 м.). На моїй вулиці (5 жителів) не дуже хочуть вести газ (дуже дорого).

    Будь-ласка, порадьте, що робити? Можливо відказатися від цієї ідеї (беручи до уваги зростання цін на газ) і опалювати ТП котлом, чи пожертвувати роком будівництва і вкласти гроші в проведення газу (так як бюджет обмежений)?

    Рано чи пізно всі перейдемо на дрова, ресурси землі обмежені,а дров ще хватить! Раджу вкласти гроші в будівництво і скоріше заселятися!

  7. Всім добрий день? планую свій майбутній будинок, і хочу спочатку у всьому розібратися!

    Як зробити опалення, щоб могло працювати без насоса, і не було по домі проведено лишніх видимих труб, типу(парове опалення)?

  8. Добрий день! Планую будувати будинок, одноповерховий з мансардою, матеріал ракушняк в пів блока, но так як будинок буде 100м від траси хотів добавити пів цегли з середини! Які варіанти перев'язки ракушняка з цеглою? може хтось так робив? буду вдячний!
×
×
  • Створити...