Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

minizeter

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача minizeter

  1. Доброго! підкажіть по гільзам ГМЛ. Міняється вся проводка в квартирі на мідну. є можливість взяти гідравлічний прес і спресувати гільзами з'єднання проводів в монтажних коробках. порадьте виробника і можливо продавця, бо у нас "такого не возимо". які самі ходові січення? думаю 4, 6, 10мм буде достатньо для квартири - максимум 4 жили по 2.5мм зєднувати.
  2. стены бетонные? какую цементно-известковую штукатурку использовали, тоже Ферозит?
  3. спасибі а які ще варіанти? бо у нас таких нема в продажі.
  4. Прошу поради у експертів. В батьків старі вікна простояли 10 років. монтажна піна була не закрита ззовні, а в середині лише зашпакльована гіпсом. відповідно вся піна вже обсипалась - з відкосів піддуває і цвіте. планую всю стару піну відчистити, загерметизувати і зашпаклювати по новому. майстер-штукатур не вкурсі про "теплий монтаж", тому каже - "шо дасьте-з того і зробимо. порадьте, що мені необхідно придбати, бажано виробника і назву, а також хорошу якість за адекватну ціну: 1) чим відчистити раму від старої піни? ацетон? 2) яку піну придбати? пістолет є 3) які герметики використати? шпаклювати відкоси зовні і в середині планується паропроникною штукатуркою Тепловер. дякую за поради
  5. Доброго дня! а підкажіть, чим краще оштукатурити балкон всередені? панельна багатоповерхівка, балкон засклений, бетонні стіни. балкон планується "холодним", але не хочеться конденсату і плісняви. дивлюся на на Вашу штукатурку Lime. чи підійде вона мені?
  6. "не взлетит"(с), надо подключать соседа в "цепь" государство оплачивает по "зеленому" тарифу только избыток, то-есть: если вы взяли 100кВат из "общественной" сети, а "сгенерировали" лишь 60кВат, то Вам ничего не заплатят, вы должны будете еще за 40кВат. а если нагенерировали больше, например 120кВат, то вам заплатят за 20кВат по "зеленому тарифу". ну а вообщем, "муляжи", самовольные включение или переподключения без ведома служб, срывы пломб и т.д. - тянет на преступление и обсуждать это уже наверно не стОит.
×
×
  • Створити...